Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Ko sem se zjutraj obrisala je bil na WC papirju krvavkast izcedek. Sem mislila da se je že umirilo. Pa sma šla z mojim
do G. Naredila mi je ultrazvok in se je videla gestacijska vrečka, vendar zaenkrat še prazna. A mislite, da je še lahko prazna v 5 tednu nosečnosti? Dobila sem tabletke dabroston rekla je naj počivam ter čez 1 teden imam spet kontrolo. 
drug teden videla - morda že tudi srček. Sem pa tudi jaz iz istega razloga dobila Dabroston. Ostajam optimistka - pa tudi ti moraš! LP
!!!!!!!!!!
) 26. let GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
(1.
in pa seveda ko bo prvi pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dva
ter zdrave
. Me je pa vseeno zanimalo...
...ampak božam ga pa itak non-stop, pa ko se moj
, pa se je to uresničilo. Zadnjič sem pa sanjala, da sem rodila punčko. Se pa tudi nebi nič branla. Čeprav mi je zaenkrat vseen kaj je, sam da začne
tik-takat in da bo