|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
11.12.2007 17:18:07   
durosh
SARA, SONČEK MAMIN!IN OČIJEV IN TIMIJEV...
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.12.2007 18:10:12   
ŠpelaP
Najprej hvala od Sare in mene za čestitke. Meni še skoraj ne potegne, da je že pol leta mimo.

Punce, moram pa vam povedati nekaj , zaradi česar sem ful user posted image ! Sem čakala nekaj dni, da ne bi zopet priklicala kakega preveč plodnega peklenščka, ki na nas serje mladiče kot za stavo! user posted image

Zadnje štiri dni (po navodilih Sarine zdravnice) v svojo prehrano ponovno uvajam mlečne izdelke. Od te sobote vsak dan pojem en navadni jogurt in zaenkrat pri Sari NI REAKCIJE - nič pikic, izpuščajev, nič driske ali sluzi in krvavih nitk, nič krčev... Prej, ko je kakala, je bilo blato čisto normalno.
Jaz vam ne moram povedati, kako sem vesela!
Izgleda, da je dejansko res šlo za dolgotrajno preobčutljivost Sarinega črevesja zaradi rota virusa. Je pa prav, da sem vztrajala s strogo dieto, saj se ne ve, kaj bi pa lahko bilo, če je ne bi imela. Tedaj bi pa morda res lahko prišlo do kake alergije. Seveda bom še naprej zelo pazljivo ponovno uvajala ukinjena živila in tudi pri uvajanju GH pri Sari bom zelo pozorna.
Ma ta user posted image je natrosil že dovolj mladih v našo hišo, zdaj je pa čas, da izgine stran! user posted image
Šcšcšc user posted image ,pojdi nazaj v črno luknjo!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.12.2007 20:22:54   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Šcšcšc user posted image ,pojdi nazaj v črno luknjo! Še enkrat šcšcšc in da te ni nazaj user posted image ! Bravo Sara user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.12.2007 20:29:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Šcšcšc user posted image ,pojdi nazaj v črno luknjo! Še enkrat šcšcšc in da te ni nazaj user posted image ! Bravo Sara user posted image

Se pridružujeva z Jako! Sarauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.12.2007 21:02:25   
Anonimen
grrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tol sem napisala pa mi je napisalo napaka user posted image .

Še enkrat na kratko.

Jutri naju ne bo, ker imam servis avta, registracijo in prepis (notar dela samo ob sredah user posted image ). Si vas pa ful želim videt, sploh pa bi šla prav rada z vami v Kranj. Upam da se boste v tem mesecu še kaj odpravile gor, drugače pa januarja.

Tara je ok. Ritka dobro, ta teden se učiva kobacat in plezat, pa nama gre tako tako. Tudi na nogice se je začela opirat, ampak samo na moja kolena. V usta nosi vse kar vidi, od papirja, pojočega kuža, pojočo knjigo (si jo zvleče na gravo in jo grize, prav hecna je user posted image ), tako da jaz mislim, da je to nekaj čist normalnega durosh.

Poleg vadbe kobacanja in plezanja sva ta teden v peki piškotkov pa izdelovanju voščilnic.

Zdaj pa grem še zadnje oprane cunje zlikat, pralni stroj pa je zaenkrat v mirovanju in čaka na servis.

Neca kaj si faca. Pa kako lepo sediš in se pogovarjaš. Bravo user posted image user posted image user posted image

SARA vse najbolše za pol leta. Čimmanj pikic in user posted image okol vaše hiše, pa čimveč zdravja user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.12.2007 22:15:08   
Kati81
Kje pa ste vse a se lišpate za jutri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.12.2007 22:18:35   
N _ B
Čer.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.12.2007 22:21:38   
N _ B
user posted image  SARA!

ŠpelaP: upam, da je Sarin 6. mesec mejnik pri vaši hiši, da user posted image  res ne pridejo več blizu. user posted image user posted image user posted image  Sara in mamica in čimmanj pikic. Sedaj pa veselo na GH.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.12.2007 22:35:18   
Kati81
Ojla N&B kako kaj? A je Jaka že pripravljen na jutri?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.12.2007 22:40:32   
N _ B
Je ja. Sva morala v bano dons in sploh ni hotel ven. Raje ne govorim, kakšna je bila kopalnica. Čist znori v vodi. 

Sam pa ravno prejle laufala v spalnico. Ne vem, s kom se je že kregal. Je tako začel vpit, da me je kar katapultiralo s kavča. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.12.2007 22:59:36   
Kati81
Lohk ni bil še dost umit pa je hotu nazaj v bano! Da bo jutri dišal pred pupmi!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.12.2007 23:01:49   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Lohk ni bil še dost umit pa je hotu nazaj v bano! Da bo jutri dišal pred pupmi!

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.12.2007 23:05:28   
ŠpelaP
Hvala vsem za lepe želje in za pomoč pri odganjanju user posted image iz naše hiše! user posted image

Vseh 5 mesecv, kar sem bila na dieti, sem sanjala o jedeh, ki jih nisem "smela" jesti in govorila, kaj vse bom poskusila, ko bom zopet lahko jedla vse od kraja. Zdaj, ko se pa to uresničuje, se mi pa ne lušta skoraj nič! Edina stvar, ki se mi je lušta, je PICA!  Ko sem pisala te vrstice, mi je začelo kar v trebuhu kruliti!  Grem jest!

Lahko noč vsem!

p.s. - Jutri se pa na srečanju imejte izjemno, enkratno...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.12.2007 23:06:35   
N _ B
Upam, da jutri Padme in Jaka prideta, ker če ne bo imel naš precej dela s tremi pupami. user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.12.2007 23:08:15   
N _ B
Grem spat. Drugače bom jutri zombi s podočnjaki, za katere bom rabila orožni list.

Nočko.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.12.2007 23:08:51   
Kati81
Ej prideta tud Nikica in Jaka tko da bomo mel izbiro, pa vsi bojo JAKA!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.12.2007 23:14:02   
Kati81
Lahko noč tud od mene, se vidimo jutri!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.12.2007 7:19:13   
Drnula
Dobro jutro!
Jaz sem kavico skoraj že spila, zdajle čakam da se zbudi Neca da greva prevzet kleparja in ga peljem k hiški. Zadnjič user posted image
Malo bo moral počakat, bom zamudila, ker Nece ne mislim budit.

Aha - jo že slišim čobrnalo.
Nazaj pa bova verjetno spet šele zvečer.

Imejte se lepo čez dan, menda da bo spet zelo lep. Zdajle je pa še precej mrzlo, poslušam že od pete zjutraj kako drgnejo led z autov .. mene tud še to čaka.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.12.2007 7:33:48   
KT
Drnula en lep in uspešen dan vama želiva z Alino in dobro vse opravita. Če klepar ne bo hotu delat, mu zagrozi, da bo brez malce ostal in da bo jutri verjetno sneg padal - pol vsi delajo user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.12.2007 7:34:31   
KT
Dobro jutro a bo ktera user posted image ?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.12.2007 7:38:46   
N _ B
Jaaaaz bom.

Jutro

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.12.2007 7:42:42   
Drnula
KT - tale je mal drugačna pojava, o njem bi ti še lahko govoila user posted image
Že to nekaj pove, da nima telefona, da ga jaz vozim, pri njegovih 31 letih, da pride nekaj vmes takrat, ko sem jaz z Neco že na vse zgodaj tam pri njemu doma .... to je pravi falot. Vzela sva ga, ker vem da naredi zelo dobro, dala sva mu več kot pol manj denarja kot so ga hoteli drugi in ga poznam iz žurerskih časov.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.12.2007 7:43:34   
Drnula
Uživajte v klepetu ob kavici.
Jaz pa grem.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.12.2007 7:46:28   
N _ B
Dons smo kar dobro spali. Od sedmih do treh, ko se je zbudil za jest. Potem se je hotel igrat user posted image , jaz pa čist komirana. Ene pol ure sem ga mečkala v moji postelji in uspavala, pol sem ga imela pa dost. Sem ga prestavla v njegovo posteljo, vklopila njegove pesmice in ga pustila. Sem verjetn jaz prej zaspala kot on, ampak tud on je in je spal so pol sedmih. Zdajle pa tukaj pr men v naročju robčke mečka.

KT: A Alina še spi? Pazi, da ne bo zaspala. Dons ima zmenek. user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.12.2007 7:47:23   
N _ B
Drnula: dobr zrihtejta. Lep dan

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?