|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
10.12.2007 22:21:21   
Drnula
Ojla ...
... ma moram dat še tole sem, upam da vas mal nasmeje...torej:

* malo smeha: http://www.youtube.com/watch?v=BaabNxRb1zw&feature=related
* in še 4x več smeha: http://www.youtube.com/watch?v=wzv5VzP_uQg&feature=related

lpp

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.12.2007 22:28:57   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.12.2007 22:30:07   
FLASK_A
KT, ti je uspelo danes prevode končat al kaj si delala?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.12.2007 22:33:09   
KT
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.12.2007 22:37:26   
N _ B
No, približno tko se je Jaka dons popoldan 15 min skupaj smejaj. Prav hihital se je. Imam enega levčka - naprstno lutko in se je z njim pogovarjal in se mu smejal, ko je renčal. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.12.2007 22:37:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

KT, ti je uspelo danes prevode končat al kaj si delala?

Ma kje spet sem borbala z Božičkom - tokrat s tistim, ki pozna mojo mamo user posted image  - ta šele zna zakomplicirat stvari. Potem pa ji rečem, da naj si izbere kaj lepega, da jo bo naš Božiček malo pocrkljal, ker je tak dobra mami in babi in ona hopa pa po Kenzo majčki in reče ta mi je všeč - kaj sem pa hotla kot, da sem ji jo kupila (sama itak ni pogledala na ceno, na blagajni je bila pa čisto zgrožena kako lahko zaračunajo tak denar za eno navadno majčko user posted image ). Te naše mame so res lušne user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.12.2007 22:52:18   
KT
Vidim, da se vsem tako hudo močno čveka danes, da vam sploh ne morem sledit - grem kar Alini družbo delat, ta itak spi in nima trenutno kaj veličastnega za povedat user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.12.2007 22:54:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

ojla.
oglašam se prvič, vendar sem vas vedno spremljala kadar sem le bila pri računalniku, ki je imel internet. jaz do danes nisem imela dobre linije in mi je kar naprej nekaj štekalo in nagajalo, pa še strani mi je odpiralo full počasi da sem kavo prej spila preden mi je odprlo stran.

glede krčev, ki smo jih mi z našo user posted image zalo imeli ogromno smo si pomagali z vertovnimi kapljicami iz koroških lekarn, tudi v avstriji se dobi neko zdravilo za krče, jaz pa uporabljam italijanske colikind globule in so fantastični.

od kolegice tamali je tut mel ful krče, zdravniki niso nič ugotovil kaj mu je, te globule pa so mu ful pomagale, probala je tut avstrijsko zdravilo in je rekla da je tut vredu.

lep pozdrav vsem in vse najboljše junijkam in junijčkom, ki so in ki še bodo praznovali.

nena26 DOBRODOŠLA med današnjimi ne-čvekicami, drugač sicer znamo čvekat - pa saj veš to, ane? Ampak domačo nalogo bo pa treba naredit veš? user posted image  

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.12.2007 22:56:34   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

nena26 DOBRODOŠLA med današnjimi ne-čvekicami, drugač sicer znamo čvekat - pa saj veš to, ane? Ampak domačo nalogo bo pa treba naredit veš? user posted image  

Tukaj sem te čakala KT! Sem že mislila, da boš spregledala, ampak teb čist nč ne uide. user posted image

nena 26: dobrodošla!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.12.2007 22:59:52   
FLASK_A
Ja, Nena, dobrodošla med junijkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KT, sem se prav nasmejala zdejleuser posted image user posted image user posted image  Te mame so pa res hecne... Kenzo, a? Ja kaj pa se vaš Božiček tako hvali in razglaša, da vašo mamo letos razvajauser posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.12.2007 23:23:44   
ŠpelaP
Nena26 - dobrodošla med nami!

Drnula - Vaša Neca je pa prava pojava - frizuro ima pa najboljšo!

Naša Sara ima pa ful kratke lase - nekje 2-3 cm. Amapk, pazite to! Sem danes, ko sva se malo valjali po postelji ugotovila, da ima na glavi poleg vseh kratkih las EN SAM SAMCAT  dolgi las (ene 8cm).  user posted image Od kod se je tisti vzel, mi tudi ni jasno. Sem ji šla prav pregledati glavo in strokovno ugotovila, da je resnično osamelec! user posted image

KT - domača nalogauser posted image

SARA
6.mesec - 67,5cm  6920g  OG 42,5cm

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 10.12.2007 23:29:43 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
11.12.2007 7:48:36   
Drnula
SpelaP- Sara ima tisti las verjetno od rojstva Vidiš kako dolge bi imela če ji ne bi izpadli?

Neci je od rojstva ostala samo še irokeza. Je bila oreng lasata pa so ji potem - razen irokeze user posted image izpadli, ampak zelo pozno, ne spomnim se več dobro, pri kakih štirih mesecih verjetno. Ta novi zdaj niso več tako rdeči kot prvi, so bolj na blod, tak temen blond. Malo  še vleče na rdeče ... sam ne vem če tisto niso bolj ta stari laski vmes ??

Nena dobrodošla!

Jaz čakam da se s kleparjem dobiva na Skypu, da se zmeniva ali bo danes šel na streho al ne. Danes ga bom pomoje jaz skenslala, ker bi rada bila ob 17. v LJ - imamo dedka mraza user posted image Pa je mal mečkač in se bojim da ne bo zaključil do 15., 2x ga pa ne bi rada vozila. Saj v sredo menda bo še vreme ?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
11.12.2007 9:03:34   
N _ B
Jutro.

Še vse spite?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
11.12.2007 9:10:39   
FLASK_A
Dobro jutro! Jaz sem pri jutranji user posted image , jakov zajtrk pa se kuha...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
11.12.2007 9:12:04   
N _ B
Moja kava je že mimo. Čakam, da se Jaka zbudi, da ga nahranim. Potem pa ne vem, kaj bova. Zunaj je full čudno. Vse zabasano, megleno,... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
11.12.2007 9:16:26   
Padme
Jutro!

Jaz sem ravnokar pri user posted image , Jaka se igra v igralnem kotičku, jaz pa razmišlja, kaj bi lahko vse naredila s kupom cunj ki čakajo na likalnik....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
11.12.2007 9:17:51   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

... Zunaj je full čudno. Vse zabasano, megleno,... user posted image

Pri nas tudi, ampak bova vseeno šla verjetno okrog 10.30, ko bo Jaka pojedel, mal v mesto, ker imam ene opravke....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
11.12.2007 9:21:35   
Padme
KDAJ, KJE in KAKO se jutri dobimo? user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
11.12.2007 9:26:52   
us
dobro jutro vsem.

danes  sem  se  po  dolgem  času  zopet  naspalauser posted image   in  se  odločila, da  se  zopet  malce  oglasim, saj  kar  ne  najdem  časa.
vidim,  da  imam  veliko  za  prebrat,  ste  bile  kar  pridneuser posted image .
Gabi  še  vedno  spi,  danes  smo  poskusili  spanje  na  trebuščku  in  ji  odgovarja,  samo  jaz  sem  malce  nesigurna  ali  jo  lahko  dajem  spat  na  trebušček  ali  ne?????????????

lp,  zdej  bom  pa  še  malce  brala  za  nazaj, da  vidim  kako  ste

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
11.12.2007 9:27:12   
durosh
Hana, držimo pestke, da so pogruntali, kaj ti tolk nagaja!!!

Nena26, dobrodošla.

Drnula, mama mia, kolk lepo sedi in se igra, ta naša Neca. In kolk ma simpatično irokezcouser posted image .A na postojnskem da ne bo snega? DRžim pesti!

Vas morm neki vprašat:a si vaši pikeci in pikice še vedno vse tlačijo v usta?Meni se zdi to popolnoma normalno, ma me je zadnjič na fizio ful presenetla, ko si je nIKOLAJA dala eno igračko k ustom in je f izjavla:A pri tebi gre še vedno vse v usta?!!!
Danes mamo spet in se že od včeri zvečer psihično prpravlam na histerični jok...

Aja, kultura: dobro jutro vsemuser posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
11.12.2007 9:27:58   
N _ B
QLANDIA v KRANJU po 10.00 uri.

Pridejo:
- KT
.
.
.
.
- N&B

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
11.12.2007 9:29:20   
durosh
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Jutro!

Jaz sem ravnokar pri user posted image , Jaka se igra v igralnem kotičku, jaz pa razmišlja, kaj bi lahko vse naredila s kupom cunj ki čakajo na likalnik....Jst to razmišljam že ene tri tedne, pa še nism pogruntalauser posted image .Če bošm povej še meni, ok, Padmeuser posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
11.12.2007 9:31:50   
Kati81
Durosh Kaja še vedno vse v usta in mislim da bo še nekaj časa tako, sicer stvari sedaj prej pregleda in pol v usta ampak še vedno. Se mi zdi nekaj normalnega.

Nena dobrodošla.

No mi smo se zbudili pred slabo urco, pol smo jedli, zdej je mamica, kaja pa razturava po dnevni sobi.
Kavica pride na vrsto čez kake po urce pri sosedi.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.12.2007 9:32:44   
Kati81
QLANDIA v KRANJU po 10.00 uri.

Pridejo:
- KT
. Kati81
.
.
.
- N&B

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.12.2007 9:35:32   
Kati81
N&B te smo bile prijavljene 7.12., ko smo se za dan dogovarjali

Tko da lahko rečemo kar sreda saj nas je kar nekaj!
--Padme
--N&B
--JAnuška
--KT
--Kati

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?