Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:21:32
|
|
|
|
durosh
|
PA TUDI TEBI, MOJA NIKOLAJA, VSE NAJBOLJŠE IN MILIJON LUPČKOV OD MAMICE IN OČIJA
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:22:40
|
|
|
|
durosh
|
In hvala vam, dragi junijčki in junijke, za lepa voščila. Čez 6 mesecev pa piknik, a ne, ŠpelaP?!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:23:11
|
|
|
|
mentos
|
VAL, SVIT IN NIKOLAJA
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:38:49
|
|
|
|
mentos
|
dobro jutro in naj vam tekne. na hitro, ker Hana še spi, smo imeli ful hudo noč oz. večer. Hana je zvečer ob 20 pojedla mlekca nato pa so do 23.30 sledili taki krči, da nisva več vedela kaj naj narediva. Smo že hotel v dežurno in nato je le zaspala. Take krče še nisva videla. Vsakič, ko sva jo položila v ležeč položaj se je zvijala, postajala čist napeta, trda, vsa prepotena, se ne da opisat. Kar od jogija se je odbijala, tako jo je bolelo. Midva sva bila čist sesuta, sva mislila, da ji bo trebušček oz. želodček razgnalo. Naš je že skoraj znorel, ker so tako neodgovorni, da so naju poslali domov in namesto ponedeljka so nas naročili za torek. Mislim, da je vzrok teh krčev mleko Pregomin, da je alergična na nekatere sestavine v njem, predvidevava da na sojo. Kajti vsi ti krči so se pojavili, ko sva prišle iz Jesenic in začele piti Pregomin. Komaj čakam, da bo jutri in da gremo. Tako težko mi je gledati Hano, ko se krči in ji ne morem pomagati. Zdej je bolje in samo upam, da ne bomo kaj takega spet doživeli danes.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:40:05
|
|
|
|
Kati81
|
No mi smo se zbudili ob 9, smo od 22-6h spali, ob 6 smo spili flašo mleka in spali vsi do 9h, tko da oči tud budilke ni slišal in niti telefona. Kaja je že pojedla sedaj pojem še jaz in greva po mleko. Vsem,ki praznujete želiva vse naj naj.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:42:18
|
|
|
|
mentos
|
vse, ki ste pripravile tako lepe dekoracije pa čestitke. Prav pridne mamice ste.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 9:42:57
|
|
|
|
Kati81
|
Mentos zeli zelo hudi mi je za Hano upam, da zdržite še ta dan in bo jutri že kaj bolje. Mi se sedaj plazimo kot veliki in odkrili smo da obstaja tudi kavč ob katerega se lahko dvignemo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 10:23:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mentos, želim vam res miren dan! Uf, ko bi res bili vsaj danes naročeni, dohtarji!!! Hani pa milijon , da se bo danes dobro počutila.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 11:18:24
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Durosh, kot si rekla, čez pol leta pa piknik! A ne, punce?! Mentos - samo, da še mine danes, jutri pa bodite pogumni in vztrajni pri teh presnetih doktorjih! Sarina ritka je pa zopet "lepa"! Zdaj sem prešla na bepanthen mazilo, da se koža "naharni" in postane ponovno gladka. Ji pa kar ustrezajo plenice pampers Activ baby (activ fit pa sploh ne - pregrobi zavihki!). Sem mislila, da jo bo morda malo dražil losijon, ki je v teh plenicah, pa je zaenkrat po skoraj dveh tednih uporabe kar OK. Zdaj moram priti do Avstrije, da jih kupim v Bipi - made in Germany.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 11:50:27
|
|
|
|
mentos
|
Mi gremo pod nujno v LJ Pediatrija, Hana ima nore krče, se je zbudila in je noro, ni za zdržat, tako da so rekli, da moramo takoj priti. Držite pesti
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 11:58:48
|
|
|
|
nky 23
|
Boga Hana, kaj vse morjo dat otroci skos preden jih zdravnik sprejme, da jih pregleda in po možnosti tudi ugotovi kaj je z njim narobe, to naše zdravstvo je do ****a dobesedno. Kljub temu pa upam da čim hitreje ugotovijo kaj je s Hano in da bojo krči minili hitro kolikor se le da in bo lahko normalno preživljala dni brez muk. Ko bi vedele kako je moj zgrožen nat tukajšnimi zdravniki, zdravstvom, je bil sicer samo 1x v svojem življenju tukaj pri dohterju pa je rekel da nikoli več, p še tamalega hoče v Avstriji zavarovat, sam pol bi ga mogla jaz tukaj odjavit in ne vem bomo vidli. ŠPETA ja tudi jaz plenice kupujem v Avstriji ali pa v Velenju v milerju, sam ti maš itak Pliberk veliko bližje in tam tudi bipo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 12:27:38
|
|
|
|
zabica26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Žabica saj še nismo zamenjali lupinice za avtosedež samo kupili smo ga in kdaj pa kdaj se KAja pelje v njem če gremo z Janijevim avtom, drugače smo pa še vedno v lupinici, čeprav ji ni všeč. Avtosedež smo kupili, ker je 1 na ADACovem seznamu in 1. na AMZSjevem seznamo kot najvarnejši sedež in še v akciji je bil v Arielu. 40E ceneje je pa le nekaj, čeprav na avtosedežu tako al tako ne bi šparala, sam priložnost se je ponudila in mi smo jo izkoristili. Lupinico imamo pa maxi cosi. Nočko aha, ok...mi je jasno. ker jaz si še ne predstavljam, da bi menjali. akcija je bila pa res dobra, ja...ampak jaz toliko vnaprej še ne gledam...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 12:39:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hana, pozdravi se in dobro opravi pri zdravniku
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 13:14:40
|
|
|
|
*ANA*
|
Ojla punce Mi smo ravnokar prišli domov , sicer s kupom pumpic in tablet ampak samo da smo doma.Diha zelo lepo ampak še vedno so slišni hropci in poki ampak počasi bo že.Zdaj že nina atek pa je s Svitom zunaj na sončku. Hana drži se in naj bo čim manj boleče, samo da ugotovijo kaj ti je . Hvala vsem za čestitke VAL in NIKOLAJA
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 13:24:07
|
|
|
|
januška78
|
NIKOLAJA, SVIT in VAL vse najboljše za pol svečke
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 13:33:28
|
|
|
|
januška78
|
ANA samo, da je Pia doma, pa držimo pesti, da bo čimprej zdrava mentos držimo pesti, da končno ugotovijo kaj je Hani in da jo čimprej pozdravijo nky zelo lepe dekoracije. Kar se pa zaves tiče sva se pa midva odločila, da jih sploh ne bova imela. Imava bolj moderno stanovanje in bi težko našala take, da bi pasale zraven, pa še veliko svetlobe poberejo, pa tudi prah se nabira na njih. Kati Kaji za take akrobacije. Kaj vse že obvlada tale tvoja princeska. Vsak čas ti bo shodila in jo boš lovila okrog.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 13:41:09
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 pa še to sem izvedela da si je moj namislu da prestavima dan poroke na avgust? Ne vem kaj mu je bolj mu govorim da še nimama nič pripravljeno bolj se on meni smeji in pravi da bo nepozabna, no to bom res kar njemu prepustila, saj je že ograniziral par deset porok, neki bo že skup spacal Jaz lahko iz mojih izkušenj povem, da bosta imela dovolj časa. Midva sva se januarja 2006 odločila, da se bova maja 2006 poročila in potem sem začela vse skupaj organizirati, pa nisem imela praktično nobenih problemov. Je pa res, da je bilo mogoče tisto soboto malo manj porok, ker je bilo ravno 13. (no meni je bila to zmeraj srečna številka).
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 13:49:02
|
|
|
|
januška78
|
Jaz trenutno pijem kavico po kosilu in čakam, da se Manca zbudi (spi že več kot 1 uro), da greva na sprehod. Sva bili dopoldan v trgovini - nam je zmanjkalo plenic, pa v lekarni - tudi mleka za kašice je zmanjkalo pa jo je očitno zelo utrudilo . No zdaj se pa že nekaj iz postelje sliši. Se tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 15:52:26
|
|
|
|
Kati81
|
Žabica26, saj včasih se peljemo tudi z novim stolčkom, ravno v soboto smo šli z njim na primorsko in nazaj in je res super, Kaja pa v njem full uživa, pa ne zdi se nič prevelik, spodaj se dobi še ena taka podloga kot povštrček in ji ga dvojno podstavim in je super, Kaja pa je vsa srečna ker vidi ven. Tko da ko gremo s ta velikim avtom ga kar uporabimo, če grem pa sama pa kar lupinico še ker jo lohk na voziček namontiram in to je to. Lupinice pa full ne mara več.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 16:43:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
A se javi katera za kosilo? Je že na mizi, mojga pa nikjer Porova juha, riž in meso s sirom v smetanovi omaki, solatka... Dejte no, da ne bom sama jedla
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 18:17:37
|
|
|
|
Drnula
|
Ana, super, samo da je Pia doma, se bo že pozdravila. Verjetno je domov odnesla Ventolin in dihalar. Kot otrok sem imela podobno izkušnjo, ne pa tako hudo da bi mogla ostati v bolnici. Mentos, tudi vam želim srečen konec, da še danes ugotovijo za kaj gre in pozdravijo malo Hano Midve z Neco sva danes odrinili o pol osmih in prišle nazaj pred slabo uro. Sem šla po krovca da skonča še pleh okorg diminika ki je bil ta vikend do konca sezidan pa se ni upal na streho, ker da je spolzka po dežju in mrazu ... seveda mi je to povedal potem, ko sem bila že pri njemu. Še dobro da ima samo še to malenkost, ker ga imam poln kufer. No pa ker je ravno iz kraja od kjer sem drugače doma, sem kaj hitro prišla na idejo da si vzamem frej dan in sem šla malo domov, malo s kolegico naokrog z vozičkom in evo me, zvečer doma. Zdajle se Neca veselo igra na tleh in obvezno žlobudra.... joj kolk ima dela Pa lepo vas prosim ne snega klicat ! ! ! ... vsaj nad našo parcelo ne sme padat, pri vas pa kar naj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 19:03:58
|
|
|
|
n€na
|
ojla. oglašam se prvič, vendar sem vas vedno spremljala kadar sem le bila pri računalniku, ki je imel internet. jaz do danes nisem imela dobre linije in mi je kar naprej nekaj štekalo in nagajalo, pa še strani mi je odpiralo full počasi da sem kavo prej spila preden mi je odprlo stran. glede krčev, ki smo jih mi z našo zalo imeli ogromno smo si pomagali z vertovnimi kapljicami iz koroških lekarn, tudi v avstriji se dobi neko zdravilo za krče, jaz pa uporabljam italijanske colikind globule in so fantastični. od kolegice tamali je tut mel ful krče, zdravniki niso nič ugotovil kaj mu je, te globule pa so mu ful pomagale, probala je tut avstrijsko zdravilo in je rekla da je tut vredu. lep pozdrav vsem in vse najboljše junijkam in junijčkom, ki so in ki še bodo praznovali.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 10.12.2007 22:14:09
|
|
|
|
KT
|
Neca bravo - kok je luškana, pa kako se jezi, ko pade Drnula - pri vas zagotovo ne bo snežilo, no, vsaj ne do takrat, ko boste imeli vse poštimano - držimo pesti (ampak to full močno, da imamo kar bele členke).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?