mentos
|
mi smo imeli včeraj cel dan obiskov. Najprej so prišle moje sodelovke, ki so mi prinesle darilo za rojstvo naše Hane, in sicer so v službi zbrali 100 EUR bonov za Baby center. Druga sodelovka mi je prinesla darilo od miklavža, ki so imeli igrico v LJ, šENTJAKOBSKO GLEDALIŠE. Smo mislili it, vendar nas je boolezen prehitela. Tam je dobila blazino oz. kovtrček v roza barvi iz Pikapolonice, ter slinček,pobarvanko, balon, bonbonjero, v vrednosti 50 eur. Vam povem, da kokar imamo nizke plače so se kar dober izprsili v službi. Nato je prišla še mala sestrična, ki ji je tudi prineska knjigico, žabice in polovrček. Noro, tale Miklavž je pa bil radodaren. Tudi dedi in babica sta veliko dala:Pametni kuža, božiček zajček, sanke, sladkarije.. Pa ati naju je presenetil:meni pohodne čevlje, Hani pa punčko Bambolino, stajco.. No, sej ne vem, vi ste že vse o Miklavžu napisale, jaz pa kar nisem utegnila oz. mogoče sem pa sem pozabila. Sem pa zdaj. Hana trenutno spi, zdaj kar spi, nima dovolj energije, tako da je ful pridkana. Prav fletna je, malo so ji ličke izginile ampak jih bo kmalu pridobila. Vam kmalu pošljem kako slikico. adijo in lep preostanek dneva. Za vaše sončke pa
|