|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
9.12.2007 9:34:18   
N _ B
Dobro jutro oz, zame že kar dober dan. Jaka je končnooo malo zaspal. Od pol prtih zjutraj do sedajle je spal celih 20 minut in je bil siten kot muha. Nikakor ne ležat. Nazadnje mi je pa v naročju sede zaspal. Preostala člana družine sta šla na kavo in meni po destilirano vodo. Se sparvim likat in mi zmanjka vode. Zdaj me bo pa minil. user posted image

Ana: user posted image  za Pio, da bi bilo čimpreje bolje in bo ozdravela. Verjamem, da je šok tako zanjo kot za vse ostale.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
9.12.2007 9:37:11   
N _ B
drnula: user posted image  za Neco, da je ostala zdrava in še tebi user posted image , da boš čimprej zdrava.

Pri nas bo pa danes za kosilo goveja juha z gresovomi cmoki, piščančji file v jurčkovi omaki za očija in v sirovi omaki za naju z Niko, dušen riž, malo pomfrija, zelenjava ter solata. Za desert bo kar višnjev štrudl.

Jaka bo imel krompir s cvetačo in brstičnim ohrovtom. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
9.12.2007 10:31:57   
Drnula
N&B, to pa je ala meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
9.12.2007 10:50:11   
KT
Dobro jutro vsem,

ANA za Pio, da se ja hitro pozdravi user posted image

Neca bravo user posted image  drži se!

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Pri nas bo pa danes za kosilo goveja juha z gresovomi cmoki, piščančji file v jurčkovi omaki za očija in v sirovi omaki za naju z Niko, dušen riž, malo pomfrija, zelenjava ter solata. Za desert bo kar višnjev štrudl. Bom preskočila prva dva dela - a lahk sam na štrudl pridem user posted image  

Jaka bo imel krompir s cvetačo in brstičnim ohrovtom. Alina ima pa krompir s cvetačo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
9.12.2007 10:52:17   
KT
Drnula dobra si, da še za delavce kuhaš, res vsa čast. Če ne bo dovolj pečenic, pa malo po zmrzovalniku ali hladilniku pobrskaj, mogoče se najde kaka kranjska klobasa - ni isto, želodec pa vseeno napolne user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
9.12.2007 13:29:25   
durosh
Ana, milijon user posted image user posted image user posted image  vajini Pii, da bo čimprej doma in zdrava!!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
9.12.2007 13:59:36   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

No pa da se še jaz malo oglasim.

Cel dan smo tekali okrog dohtarjev in je tako Pia pristala v bolnici najprej s sumom na hudo pljučnico user posted image , potem pa nekaj v smeri astme-alergije.
zdaj sta z atekom tam, Pia lepo aja ampak ima inhalacije na 1 uro in ne vem kako bo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še vročino je fasala user posted image , saj ne vem al nej jočem al kaj nej user posted image

Svit pa tudi priden že 1 uro ajčka.

ANA: držim pesti, da bo vse vredu, bodi vesela da je zdaj tam in da bodo ugotovili, kaj ji je. Držim pesti, da se čimprej pozdravi, vem pa kako je, če imaš otročka v bolnici. Tudi sama sem na tem in te razumem. Meni kar veliko user posted image  pomaga. Pa hitro se pozdravite. 
Mi gremo v bolnico tudi v torek in smo trenutno na vodi, malo spijemo mlekca, potem pa nori krči. V ležečem položaju ne zdrži, ker ima take krče, tako, da lepo sedi. Hana bi se rada igrala na blazini, pa ne more, nogice in rokice v zraku in vsa trda. Se tolažim, da bo v torek že vse vredu in da ji ugotovijo kaj ji je.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
9.12.2007 14:11:29   
mentos
mi smo imeli včeraj cel dan obiskov. Najprej so prišle moje sodelovke, ki so mi prinesle darilo za rojstvo naše Hane, in sicer so v službi zbrali 100 EUR bonov za Baby center.
Druga sodelovka mi je prinesla darilo od miklavža, ki so imeli igrico v LJ, šENTJAKOBSKO GLEDALIŠE. Smo mislili it, vendar nas je boolezen prehitela. Tam je dobila blazino oz. kovtrček v roza barvi iz Pikapolonice, ter slinček,pobarvanko, balon, bonbonjero, v vrednosti 50 eur.
Vam povem, da kokar imamo nizke plače so se kar dober izprsili v službi.
Nato je prišla še mala sestrična, ki ji je tudi prineska knjigico, žabice in polovrček. Noro, tale Miklavž je pa bil radodaren. Tudi dedi in babica sta veliko dala:Pametni kuža, božiček zajček, sanke, sladkarije..
Pa ati naju je presenetil:meni pohodne čevlje, Hani pa punčko Bambolino, stajco..

No, sej ne vem, vi ste že vse o Miklavžu napisale, jaz pa kar nisem utegnila oz. mogoče sem pa sem pozabila. Sem pa zdaj.
Hana trenutno spi, zdaj kar spi, nima dovolj energije, tako da je ful pridkana. Prav fletna je, malo so ji ličke izginile ampak jih bo kmalu pridobila. Vam kmalu pošljem kako slikico.

adijo in lep preostanek dneva. Za vaše sončke pa user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
9.12.2007 14:32:24   
durosh
Mentos, Nikolaja pošilja Hani njenga ljubega user posted image , da bo čimbolje zdržala do torka, ko bo sigurno že vse v redu!!!
Tebi pa en objem od mene!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
9.12.2007 15:14:40   
mentos
hvala punce za lepe želje, zdaj pa kakšno slikico malo se mi na sliki že vidi da nisem preveč zdrava

danes je dobila stolček bumbo od sestrične Lane
user posted image
user posted image
tako sem v stolčku za hranjenje, ampak v njem ne jem pač pa se igram
user posted image
takole, sem pa za Miklavža dobila od atija punčko Bambolino,
user posted image
user posted image
takole sem pa v stajci
user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
9.12.2007 20:10:14   
*ANA*
Punce HVALA vsem za user posted image user posted image in user posted image user posted image .
Pia je že bolje, saturacija kisika se je tudi super popravla user posted image user posted image , pokov in piskov v pljučih je tudi veliko manj kot včeraj, tako da bomo najverjetneje prišli jutri domov user posted image user posted image user posted image - sevdea če bo ponoči in jutri zjutraj v redu-kar srčno upam da bo. No in potem bomo hodili v ZD na inhalacije + pumpice doma, ampak samo da bomo csi skupaj doma user posted image .

Saj se mi tudi Svit smili- zjutraj sem šla k Pii in je bil z nono do 12-ih ko sem prišla domov, sem ga dala spat in spet šibala k Pii( ki joče ko grem stran user posted image ), potem je prišel možek domov se malo odpočit in bit s Svitom, tik tak pa je bila 18:30 ko je prišel nazaj in sem tako odšla domov, Svita okopala in preoblekla se je najedel potem pa takoj zaspal.Tako da od mene včeraj in danes ni imel veliko user posted image user posted image .

No upam da ste ostale v redu user posted image .

Mentos kaki cukrček je Hana user posted image , Svit ji pošilja user posted image user posted image user posted image da bo v bolnici čim bolje odpravila in se hitro vrnila domov

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
9.12.2007 20:23:01   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Pri nas bo pa danes za kosilo goveja juha z gresovomi cmoki, piščančji file v jurčkovi omaki za očija in v sirovi omaki za naju z Niko, dušen riž, malo pomfrija, zelenjava ter solata. Za desert bo kar višnjev štrudl. Bom preskočila prva dva dela - a lahk sam na štrudl pridem user posted image   
Jaka bo imel krompir s cvetačo in brstičnim ohrovtom. Alina ima pa krompir s cvetačo user posted image

Veš, da ga je zmanjkal. Ko prideš, če prideš, ti ga naredim posebej zate. Z vanilijevim sladoledom in smetano zraven. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
9.12.2007 20:26:05   
januška78
Dober večer,

Mi smo bili ta vikend kar precej leteči, na obiskih in po trgovinah. Danes smo šli v LJ v šoping in smo kar lepo denarnici praznili. Manca je dobila avtosedež Römer king plus. So imeli danes v Baby centru akcijo, da si za vsakih 50 eurov dobil bon za 10 eurov in ker smo z Gorenjske smo seveda to izkoristili. Manca je bila ful pridna, tako kot je zmeraj ko gremo v šoping.

No pa dve slikici od Mance:

No takole izgleda po hranjenju:
user posted image

Takole pa sedi in se igra:
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.12.2007 20:26:09   
N _ B
user posted image user posted image user posted image  Pia, samo, da gre na boljše! Ana, te popolnoma razumem kako je. Pri nas je bila Nika v bolnici 40 km stran (v eno smer), ko je bil Jaka star 4 tedne in popolnoma odvisen od mene na 3 ure. user posted image  Men se je trgal. Po eni strani bi bila rada z Niko, po drugi me je pa Jaka rabil.

Hana, zdrži še malo. Kmalu bo torek. user posted image  user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.12.2007 20:28:13   
N _ B
januška: ful je luštna Manca in tud že lepo sedi. user posted image  Sem že zadnjič vidla in sem te pozabila vprašat, kje si dobila te slinčke? Všeč mi je, ker ni tisti ogromni. Za slino lovit je idealen.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
9.12.2007 20:32:03   
januška78
ANA super, da je Pia boljše user posted image  pa user posted image , da bi jutri prišla domov

mentos kakšen cukrček je Hana, pa držimo pesti, da boste v bolnici dobro opravili

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
9.12.2007 20:35:21   
januška78
N&B ja slinčki so res super za slino, ampak jih na žalost nimajo več. Sem jih še pred rojstvom kupila v H&M (pakirani po 3). Sem že v Kranju in danes v LJ gledala, če jih imajo še pa jih nimajo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
9.12.2007 20:40:48   
nky 23
ja Hana in Manca sta pa res pravi lepotički!!!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
9.12.2007 20:45:41   
*ANA*
N&B jaz imam samo 7 km stran bolnico ,tako da kar gre .Si pa ne predstavljam kako je bilo pri vas user posted image .No samo da je šlo mimo in da ste spet bili vsi skupaj user posted image , upam da bomo tudi mi jutri vsi spet skupaj user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
9.12.2007 20:46:11   
nky 23
lep večer vsem grem počasi v spalnico se h Kevinu pridružit saj sem danes kar sama sebodveč, paše moj  je na šihtu tako da komaj čakam da pride zjutri pol je pa tri dni fraj, za povrh vsega pa še ful sneži pr nas

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
9.12.2007 20:46:26   
januška78
Sem uspela poslikat še naše novoletne dekoracije:
user posted image
user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
9.12.2007 20:49:48   
*ANA*
Manca lepotička, pa kako lepo že sedi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.12.2007 20:50:57   
N _ B
ANA: Smo nekako "zimproviziral". Vedno sem nekoga vzela s sabo (taščo, mami, moževo sestrično). Ko smo prišli tja, sem v avtu nahranila Jaka, ga dala v voziček in ga je oseba, ki je bila z mano zunaj pazila, jaz sem šla k Niki zamenjat moža, ki je šel za par ur ven in v miru na kosilo. Ko se je Jaka zbudil, so me poklicali in sem šla ven, Jaka spet nahranit in previt ter še malo nazaj k Niki. K sreči je bilo takrat vreme kolikor-toliko, da ni padalo. Če bi bil pa dež pa ne vem, kaj bi naredili. K sreči je bilo to "le" 5 dni, ampak smo imel pa vse zbrskan.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.12.2007 20:53:03   
N _ B
januška: full lepo. user posted image  A si sama delala?

Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.12.2007 21:04:54   
N _ B
Zdajle poslušam Eroico pri Mariu. Kar kocine mi gredo pokonc. Full so mi dobri.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...

MORJE
Ina78u

Na kateri otok?

Cres (27%)

Hvar (46%)

Rab (27%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!