Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:44:27
|
|
|
|
Padme
|
Pohvala za KT
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:44:45
|
|
|
|
nky 23
|
ja saj je rekla zgornji zobki so vredu, brez zajebancije, jaz pa kako, če jih še pred pol ure ni imel pa ona no ja dlesni in sluznica ter jeziček in da zobki bodo, pa sem ji rekla da to vem, saj se zbujam na vsako uro in verjetno kar ne zastonj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:45:35
|
|
|
|
N _ B
|
Padme: pri nas tudi pri treh letih. Potem pa greš v šolsko ambulanto, kjer otrok hodi oz. bo hodil v vrtec oz. šolo. Preventivni pregled pripada na vsake 6 mesecev. Midve z Niko sva bili ravno včeraj.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:45:56
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja ta teden nisem nič napisala za srečanje in pol tud nobena druga ni, Joj joj punce?! Jaz pač nisen vedla kaj bo s Kajo, ampak pol pa drug teden al kako? A je drug teden že Kranj na vrsti? Jaaaaaaaaaaaa Jst bi bila sicer ful ZA in bi ful rada prišla, ampak če bo to petek potem spet ne bo šlo , ker imava telovadbo od 10ih do 11.30...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:47:12
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Padme: pri nas tudi pri treh letih. Potem pa greš v šolsko ambulanto, kjer otrok hodi oz. bo hodil v vrtec oz. šolo. Preventivni pregled pripada na vsake 6 mesecev. Midve z Niko sva bili ravno včeraj. Ja, zanimivo a ne, kako so si spet različni od kraja do kraja...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:47:17
|
|
|
|
nky 23
|
midva pa imama kontrolo čez eno leto, ko bojo že zobki, pa dala nama je recept za florne tabletke, napotili so naju pa v posvetovalnici
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:49:20
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja ta teden nisem nič napisala za srečanje in pol tud nobena druga ni, Joj joj punce?! Jaz pač nisen vedla kaj bo s Kajo, ampak pol pa drug teden al kako? A je drug teden že Kranj na vrsti? Jaaaaaaaaaaaa Jst bi bila sicer ful ZA in bi ful rada prišla, ampak če bo to petek potem spet ne bo šlo , ker imava telovadbo od 10ih do 11.30... Ni panike, čvekamo tudi po 3, 4 ure
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:50:41
|
|
|
|
N _ B
|
Punce, kaj pravite za sredo?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:50:44
|
|
|
|
Padme
|
Moje nečakinje (enojajčni dvojčiči), sta imeli zobarja (v LJ) pri enem letu, predvsem zaradi izrednih razmer, ker sta imeli že pri 10 mesecih vsaka po 10 zobkov ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:51:28
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Moje nečakinje (enojajčni dvojčiči), sta imeli zobarja (v LJ) pri enem letu, predvsem zaradi izrednih razmer, ker sta imeli že pri 10 mesecih vsaka po 10 zobkov ... Nika je imela pri 11,5 meseca 1. zobek, na njen 1. rojstni dan pa 2.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:52:00
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, kaj pravite za sredo? Sreda je ZAKON! Drugače pa če ne bo šlo drugače, bi se vam pa res lahko pridružila okrog poldneva....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:52:12
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, kaj pravite za sredo? Jaz sem za.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:53:44
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme Moje nečakinje (enojajčni dvojčiči), sta imeli zobarja (v LJ) pri enem letu, predvsem zaradi izrednih razmer, ker sta imeli že pri 10 mesecih vsaka po 10 zobkov ... Nika je imela pri 11,5 meseca 1. zobek, na njen 1. rojstni dan pa 2. Pa ni nič narobe z njo... . Pa sej pravijo, kasneje pridejo mlečni, kasnej so tudi stalni, kar je pa boljše...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:54:27
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B KT: Kaj delaš? A Alina že spančka? Spi že 2 uri - jest sem se pa s tistim zgoraj dajala Ziher sem kej falila Bomo že opomnile, če bo kaj. Dobra si. IZVIRNO SPOROČILO: KT Aha, mal se sama s sabo pogovarjam - nč novga In kaj si ugotovila? Da sem pisker zažgala - sem si dala tisti zvarek od sezama na plin in čakam, da voda zavre - poslušam, poslušam in tle gor visim, pol grem pa le pogledat in lejga vraga sem prižgala drugo rinko kjer je en drug prazen pisker gor stal - no, ne vprašat kakšen je bil (pa še full čudno se mi je zdelo od kod prihaja en čuden vonj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:57:26
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B KT: Kaj delaš? A Alina že spančka? Spi že 2 uri - jest sem se pa s tistim zgoraj dajala Ziher sem kej falila Bomo že opomnile, če bo kaj. Dobra si. IZVIRNO SPOROČILO: KT Aha, mal se sama s sabo pogovarjam - nč novga In kaj si ugotovila? Da sem pisker zažgala - sem si dala tisti zvarek od sezama na plin in čakam, da voda zavre - poslušam, poslušam in tle gor visim, pol grem pa le pogledat in lejga vraga sem prižgala drugo rinko kjer je en drug prazen pisker gor stal - no, ne vprašat kakšen je bil (pa še full čudno se mi je zdelo od kod prihaja en čuden vonj Meni so pa prejšnji teden, k sem tle visela na forumu zjutraj, jabolka povrela, tako da ni blo nič od kompota za Jaka...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:57:44
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja ta teden nisem nič napisala za srečanje in pol tud nobena druga ni, Joj joj punce?! Jaz pač nisen vedla kaj bo s Kajo, ampak pol pa drug teden al kako? A je drug teden že Kranj na vrsti? Jaaaaaaaaaaaa Jst bi bila sicer ful ZA in bi ful rada prišla, ampak če bo to petek potem spet ne bo šlo , ker imava telovadbo od 10ih do 11.30... Ti si pa optimistka po naravi, ane A ti misliš, da smo me v uri, dveh fertik , takrat se šele dobro ogrejemo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:58:05
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Pa ni nič narobe z njo... . Pa sej pravijo, kasneje pridejo mlečni, kasnej so tudi stalni, kar je pa boljše... Je bila včeraj pohvaljena, da ima lepe in močne zobke. Mogoče je res kaj na tem. Veliko je pa tudi od same zgradbe zobkov in veliko tudi od kisline. Je rekla zobarca, da ima zadnje čase veliko otrok težave s kislino, ki razžira zobke. Je hujši sovražnik kot sladkarije.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 21:58:30
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Punce, kaj pravite za sredo? Jest sem za!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:00:02
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT In kaj si ugotovila? Da sem pisker zažgala - sem si dala tisti zvarek od sezama na plin in čakam, da voda zavre - poslušam, poslušam in tle gor visim, pol grem pa le pogledat in lejga vraga sem prižgala drugo rinko kjer je en drug prazen pisker gor stal - no, ne vprašat kakšen je bil (pa še full čudno se mi je zdelo od kod prihaja en čuden vonj Sorry, se morm smejat. Si te kar predstavljam.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:00:20
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Padme Pa ni nič narobe z njo... . Pa sej pravijo, kasneje pridejo mlečni, kasnej so tudi stalni, kar je pa boljše... Je bila včeraj pohvaljena, da ima lepe in močne zobke. Mogoče je res kaj na tem. Veliko je pa tudi od same zgradbe zobkov in veliko tudi od kisline. Je rekla zobarca, da ima zadnje čase veliko otrok težave s kislino, ki razžira zobke. Je hujši sovražnik kot sladkarije. Bravo Nika Tudi meni je sestrična rekla, da je največ težav zaradi kisline, ki pride od raznih sokov
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:02:12
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT In kaj si ugotovila? Da sem pisker zažgala - sem si dala tisti zvarek od sezama na plin in čakam, da voda zavre - poslušam, poslušam in tle gor visim, pol grem pa le pogledat in lejga vraga sem prižgala drugo rinko kjer je en drug prazen pisker gor stal - no, ne vprašat kakšen je bil (pa še full čudno se mi je zdelo od kod prihaja en čuden vonj Sorry, se morm smejat. Si te kar predstavljam. A veš kok sem vraga drgnla (s tisto ta žičnato) - pa še od mojga najljubši lonc - tega tud ne bom nikol razumela kako se lahk en človk na lonc naveže - mislm, razumem žival, ampak lonc
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:08:44
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Sorry, se morm smejat. Si te kar predstavljam. A veš kok sem vraga drgnla (s tisto ta žičnato) - pa še od mojga najljubši lonc - tega tud ne bom nikol razumela kako se lahk en človk na lonc naveže - mislm, razumem žival, ampak lonc Moj tast pa na pribor. Tašči je kr slab k ga že pomiva, ampak on noče z drugim jest. Aja, pa en pisker ima za jajca kuhat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:11:10
|
|
|
|
nky 23
|
lep večer in mirno nočko vsem papa
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:13:03
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Sorry, se morm smejat. Si te kar predstavljam. A veš kok sem vraga drgnla (s tisto ta žičnato) - pa še od mojga najljubši lonc - tega tud ne bom nikol razumela kako se lahk en človk na lonc naveže - mislm, razumem žival, ampak lonc Moj tast pa na pribor. Tašči je kr slab k ga že pomiva, ampak on noče z drugim jest. Aja, pa en pisker ima za jajca kuhat. Ampak, ko bi bil vsaj kak ornk lonc - ne, un ta star od Emo Celje z rožcam Vsakič, ko ga vidim mi kar pritisk dvigne - bogi lonc pa kaj je že vse preživel, da si res lahk privošči zaslužen pokoj, ampak ne moj z njim dela kot s kristalnimi kozarci od Rogaške
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.12.2007 22:13:04
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Sorry, se morm smejat. Si te kar predstavljam. A veš kok sem vraga drgnla (s tisto ta žičnato) - pa še od mojga najljubši lonc - tega tud ne bom nikol razumela kako se lahk en človk na lonc naveže - mislm, razumem žival, ampak lonc Moj tast pa na pribor. Tašči je kr slab k ga že pomiva, ampak on noče z drugim jest. Aja, pa en pisker ima za jajca kuhat. Moj ata tudi , je ravno prejšnji teden rekel, da ni nikdar zastopil svojega očeta kako mora jesti samo z eno žlico celo življenje (je imela že luknjo), zdej je pa on čist isti...
|
|
|
Dojenjeпеперутка16Prvi mesec-dva sem:dojila dojenčka, ko je želel_a (
90%)

dojila vsake 3 ure (
10%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!