|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
7.12.2007 21:44:27   
Padme
Pohvala za KT user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.12.2007 21:44:45   
nky 23
ja saj je rekla zgornji zobki so vredu, brez zajebancije, jaz pa kako, če jih še pred pol ure ni imeluser posted image  pa ona no ja dlesni in sluznica ter jeziček in da zobki bodo, pa sem ji rekla da to vem, saj se zbujam na vsako uro in verjetno kar ne zastonjuser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.12.2007 21:45:35   
N _ B
Padme: pri nas tudi pri treh letih. Potem pa greš v šolsko ambulanto, kjer otrok hodi oz. bo hodil v vrtec oz. šolo. Preventivni pregled pripada na vsake 6 mesecev. Midve z Niko sva bili ravno včeraj.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.12.2007 21:45:56   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ja ta teden nisem nič napisala za srečanje in pol tud nobena druga ni, Joj joj punce?! Jaz pač nisen vedla kaj bo s Kajo, ampak pol pa drug teden al kako?

A je drug teden že Kranj na vrsti? Jaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Jst bi bila sicer ful ZA in bi ful rada prišla, ampak če bo to petek potem spet ne bo šlouser posted image , ker imava telovadbo od 10ih do 11.30...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.12.2007 21:47:12   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Padme: pri nas tudi pri treh letih. Potem pa greš v šolsko ambulanto, kjer otrok hodi oz. bo hodil v vrtec oz. šolo. Preventivni pregled pripada na vsake 6 mesecev. Midve z Niko sva bili ravno včeraj.

Ja, zanimivo a ne, kako so si spet različni od kraja do kraja...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.12.2007 21:47:17   
nky 23
midva pa imama kontrolo čez eno leto, ko bojo že zobki, pa dala nama je recept za florne tabletke, napotili so naju pa v posvetovalnici

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.12.2007 21:49:20   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Ja ta teden nisem nič napisala za srečanje in pol tud nobena druga ni, Joj joj punce?! Jaz pač nisen vedla kaj bo s Kajo, ampak pol pa drug teden al kako?

A je drug teden že Kranj na vrsti? Jaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Jst bi bila sicer ful ZA in bi ful rada prišla, ampak če bo to petek potem spet ne bo šlouser posted image , ker imava telovadbo od 10ih do 11.30...

Ni panike, čvekamo tudi po 3, 4 ure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.12.2007 21:50:41   
N _ B
Punce, kaj pravite za sredo?

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.12.2007 21:50:44   
Padme
Moje nečakinje (enojajčni dvojčiči), sta imeli zobarja (v LJ) pri enem letu, predvsem zaradi izrednih razmer, ker sta imeli že pri 10 mesecih vsaka po 10 zobkovuser posted image ...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.12.2007 21:51:28   
N _ B

Moje nečakinje (enojajčni dvojčiči), sta imeli zobarja (v LJ) pri enem letu, predvsem zaradi izrednih razmer, ker sta imeli že pri 10 mesecih vsaka po 10 zobkovuser posted image ...

Nika je imela pri 11,5 meseca 1. zobek, na njen 1. rojstni dan pa 2. user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.12.2007 21:52:00   
Padme

Sreda je ZAKON!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa če ne bo šlo drugače, bi se vam pa res lahko pridružila okrog poldneva....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.12.2007 21:52:12   
januška78

Jaz sem za.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.12.2007 21:53:44   
Padme

Nika je imela pri 11,5 meseca 1. zobek, na njen 1. rojstni dan pa 2. user posted image

Pa ni nič narobe z njo...user posted image user posted image user posted image . Pa sej pravijo, kasneje pridejo mlečni, kasnej so tudi stalni, kar je pa boljše...user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.12.2007 21:54:27   
KT

KT: Kaj delaš? A Alina že spančka?

Spi že 2 uri user posted image  - jest sem se pa s tistim zgoraj dajala user posted image  Ziher sem kej falila user posted image

Bomo že opomnile, če bo kaj. Dobra si.

Aha, mal se sama s sabo pogovarjam - nč novga user posted image

In kaj si ugotovila? user posted image Da sem pisker zažgala user posted image user posted image user posted image  - sem si dala tisti zvarek od sezama na plin in čakam, da voda zavre - poslušam, poslušam in tle gor visim, pol grem pa le pogledat in lejga vraga sem prižgala drugo rinko kjer je en drug prazen pisker gor stal - no, ne vprašat kakšen je bil (pa še full čudno se mi je zdelo od kod prihaja en čuden vonj user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.12.2007 21:57:26   
Padme

KT: Kaj delaš? A Alina že spančka?

Spi že 2 uri user posted image  - jest sem se pa s tistim zgoraj dajala user posted image  Ziher sem kej falila user posted image

Bomo že opomnile, če bo kaj. Dobra si.

Aha, mal se sama s sabo pogovarjam - nč novga user posted image

In kaj si ugotovila? user posted image Da sem pisker zažgala user posted image user posted image user posted image  - sem si dala tisti zvarek od sezama na plin in čakam, da voda zavre - poslušam, poslušam in tle gor visim, pol grem pa le pogledat in lejga vraga sem prižgala drugo rinko kjer je en drug prazen pisker gor stal - no, ne vprašat kakšen je bil (pa še full čudno se mi je zdelo od kod prihaja en čuden vonj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni so pa prejšnji teden, k sem tle visela na forumu zjutraj, jabolka povrela, tako da ni blo nič od kompota  za Jaka...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.12.2007 21:57:44   
KT

Jst bi bila sicer ful ZA in bi ful rada prišla, ampak če bo to petek potem spet ne bo šlouser posted image , ker imava telovadbo od 10ih do 11.30... Ti si pa optimistka po naravi, ane user posted image  A ti misliš, da smo me v uri, dveh fertik user posted image , takrat se šele dobro ogrejemo user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.12.2007 21:58:05   
N _ B

Pa ni nič narobe z njo...user posted image user posted image user posted image . Pa sej pravijo, kasneje pridejo mlečni, kasnej so tudi stalni, kar je pa boljše...user posted image

Je bila včeraj pohvaljena, da ima lepe in močne zobke. Mogoče je res kaj na tem. Veliko je pa tudi od same zgradbe zobkov in veliko tudi od kisline. Je rekla zobarca, da ima zadnje čase veliko otrok težave s kislino, ki razžira zobke. Je hujši sovražnik kot sladkarije.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.12.2007 21:58:30   
KT

Jest sem za! user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.12.2007 22:00:02   
N _ B

Sorry, se morm smejat. user posted image  Si te kar predstavljam.user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.12.2007 22:00:20   
KT

Je bila včeraj pohvaljena, da ima lepe in močne zobke. Mogoče je res kaj na tem. Veliko je pa tudi od same zgradbe zobkov in veliko tudi od kisline. Je rekla zobarca, da ima zadnje čase veliko otrok težave s kislino, ki razžira zobke. Je hujši sovražnik kot sladkarije.

Bravo Nika user posted image  Tudi meni je sestrična rekla, da je največ težav zaradi kisline, ki pride od raznih sokov user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.12.2007 22:02:12   
KT

Sorry, se morm smejat. user posted image  Si te kar predstavljam.user posted image A veš kok sem vraga drgnla (s tisto ta žičnato) - pa še od mojga najljubši lonc - tega tud ne bom nikol razumela kako se lahk en človk na lonc naveže - mislm, razumem žival, ampak lonc user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.12.2007 22:08:44   
N _ B
Sorry, se morm smejat. user posted image  Si te kar predstavljam.user posted image A veš kok sem vraga drgnla (s tisto ta žičnato) - pa še od mojga najljubši lonc - tega tud ne bom nikol razumela kako se lahk en človk na lonc naveže - mislm, razumem žival, ampak lonc user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moj tast pa na pribor. Tašči je kr slab k ga že pomiva, ampak on noče z drugim jest. Aja, pa en pisker ima za jajca kuhat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.12.2007 22:11:10   
nky 23
lep večer in mirno nočko vsem
papa

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.12.2007 22:13:03   
KT

Moj tast pa na pribor. Tašči je kr slab k ga že pomiva, ampak on noče z drugim jest. Aja, pa en pisker ima za jajca kuhat.

Ampak, ko bi bil vsaj kak ornk lonc - ne, un ta star od Emo Celje z rožcam user posted image  Vsakič, ko ga vidim mi kar pritisk dvigne - bogi lonc pa kaj je že vse preživel, da si res lahk privošči zaslužen pokoj, ampak ne moj z njim dela kot s kristalnimi kozarci od Rogaške user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.12.2007 22:13:04   
Padme

Moj ata tudiuser posted image , je ravno prejšnji teden rekel, da ni nikdar zastopil svojega očeta kako mora jesti samo z eno žlico celo življenje (je imela že luknjo), zdej je pa on čist isti...user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!