|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
12.12.2007 8:02:15   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Dons smo kar dobro spali. Od sedmih do treh, ko se je zbudil za jest. Potem se je hotel igrat user posted image , jaz pa čist komirana. Ene pol ure sem ga mečkala v moji postelji in uspavala, pol sem ga imela pa dost. Sem ga prestavla v njegovo posteljo, vklopila njegove pesmice in ga pustila. Sem verjetn jaz prej zaspala kot on, ampak tud on je in je spal so pol sedmih. Zdajle pa tukaj pr men v naročju robčke mečka.

KT: A Alina še spi? Pazi, da ne bo zaspala. Dons ima zmenek.  Glede na to kok ta mala frajlica spi, bo verjetno vse ta boljše fante prespala user posted image  Ob 6.00 je bla mal žejna, potem pa jo je v momentu spet zmanjkal, pol bo pa spet vsa skuštrana na zmenk prišla.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.12.2007 8:03:57   
N _ B
Poudarek na skuštrana. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.12.2007 8:13:57   
KT

Poudarek na skuštrana. user posted image

Točno tako user posted image

Kaj pa Jaka dela?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.12.2007 8:15:06   
N _ B
V stajci se gre golmana. Mal se meče in potem cvlili, ker se ne more pobrat. No trenutno je pri puloverju odkril štrike v patentu in študira, kako bi šlo to najlažje v usta.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.12.2007 8:19:00   
KT

V stajci se gre golmana. Mal se meče in potem cvlili, ker se ne more pobrat. No trenutno je pri puloverju odkril štrike v patentu in študira, kako bi šlo to najlažje v usta.

Po moje bo modni oblikovalec glede na to, da ga detajli na oblačilih zanimajo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.12.2007 8:19:30   
Padme

Upam, da jutri Padme in Jaka prideta, ker če ne bo imel naš precej dela s tremi pupami. user posted image

Ziher prideva, bo Jaka končno mal v družbi dekletuser posted image , ker okrog nas so sami fantje... (npr. na telovadni sta od 10ih otrok dve punčki...)

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.12.2007 8:22:06   
N _ B
Potem pridejo: Manca, Alina, Kaja, Jaka in še en Jaka pa še en Jaka. user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.12.2007 8:23:56   
Padme

Potem pridejo: Manca, Alina, Kaja, Jaka in še en Jaka pa še en Jaka. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.12.2007 8:26:00   
Padme
Kdaj se boste začele nabirat? Ob 10ih? No midva bova jedla nekje med pol deseto in deseto, polem pa jo odrineva, tako da bova okrog 10.30 tam.

A bo imela katera rdečo rožo v laseh - tko za razpoznavnost?user posted image Ve se med seboj že vse poznate...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.12.2007 8:26:45   
Padme
A sem jst na prejšnji strani vohala user posted image . No jaz bom tud eno...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.12.2007 8:27:33   
N _ B
Prepoznavni znak: voziček! user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.12.2007 8:42:40   
KT
Naša še kar raziskuje miževo deželo - jest pa njene knjigce berem user posted image  ker se mi ne da it v nabiralnik po časopis!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.12.2007 8:57:12   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Naša še kar raziskuje miževo deželo - jest pa njene knjigce berem user posted image  ker se mi ne da it v nabiralnik po časopis!

Jaka je tudi še v miževi deželi - mogoče sta pa skupajuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.12.2007 9:03:54   
durosh
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Punce, moram pa vam povedati nekaj , zaradi česar sem ful user posted image ! Sem čakala nekaj dni, da ne bi zopet priklicala kakega preveč plodnega peklenščka, ki na nas serje mladiče kot za stavo! user posted image

Zadnje štiri dni (po navodilih Sarine zdravnice) v svojo prehrano ponovno uvajam mlečne izdelke. Od te sobote vsak dan pojem en navadni jogurt in zaenkrat pri Sari NI REAKCIJE - nič pikic, izpuščajev, nič driske ali sluzi in krvavih nitk, nič krčev... Prej, ko je kakala, je bilo blato čisto normalno.
Jaz vam ne moram povedati, kako sem vesela!
Bravouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.12.2007 9:15:23   
durosh
Dobro jutro.
Punce,uživite danes na kavici/sokcu/sladoledu, medve z Nikolajo bova mislili na vas, kr ne morva prit.
N&B, imaš ZS.
ŠpelaP, a si pršla do pice?!?!
Mentos, še vedno mislimo na vas!!!Nikolaja pošilja enga user posted image Hani na pomoč...

Ej, Nogica, kako pa to zgleda, da vadite kobacanje in plazenje?user posted image Tara, pazi, da ne boš ušla mamici!!!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.12.2007 9:23:36   
n€na
Ojla, kako kaj čvekice, vidim da ste kr pridne za čvekanje, js ga mam bol malo zjutraj in še malo zvečer, ker sem stalno kje okoli.

Zala se je rodila tri tedne prezgodaj in je res bila tako majhna da sploh nisem vedela ali jo naj primem v roke ali naj jo pustim v posteljiciuser posted image sedaj je pa res že prava punca.

zaradi tega ker je bila prej rojena morava hoditi v razvojno ambulanto in še na fizioterapije.

sara       tebi pa vsenajboljše za 1/2

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.12.2007 9:26:54   
Kati81
Prepoznavni znak veliko vozičkov!

Še par minut pa odrinemo! Kaja je čist nemirna ko sem ji rekla da bodo trije Jakci!Odgovor: eeeeeamaa

Se greva zrihtat.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.12.2007 9:30:59   
Kati81
Nena kok  prej je bila Zala rojena?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.12.2007 9:34:03   
Kati81
Evo, smo zrihtani sam še prevoz čakava!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.12.2007 11:16:15   
*ANA*
Ojla

kako ste kaj?

Nisem še uspela za nazaj prebrat ampak si bom vzela čas user posted image

Najprej pa SARA VSE NAJBOLJŠE ZA POL SVEČKE

user posted image

Zdaj bom pa za nazaj brala user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.12.2007 11:29:25   
*ANA*
No zdaj sem za nazaj prebrala user posted image

Kaja pridna da že plaziš in kobacaš user posted image user posted image user posted image .

ŠpelaP upam da se user posted image res ne bo več vrnil v vašo hišo, šccccccccc

Hana upam da so ugotovili kaj ti je bošček mali user posted image

Uživajte na kavici še za nas user posted image ki ne mormo prit

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.12.2007 12:18:36   
ŠpelaP
Durosh - še nisem prišla do svoje pice. Sem danes komaj en košček sira poskusila, kar pomeni, da je do dobre pice še daleč! user posted image

Naša pa noče ravno z užitkom jesti jabolka! Take čudne face zraven dela. Jo je danes streslo že, ko je samo skodelico videla!
Kako ste pikecom ve pripravile jabolko, da so ga raje jedli? Ali naj grem raje kar na kak korenček ali na kaj drugega? Svetujte mi, prosim!

Saj vem, da bi morala vedeti, saj sem že pri Timu dala skozi uvajanje GH. Samo tisto naše uvajanje je bilo bolj tako na izi, pa tudi lažje, saj je ful rad jedel. Zdaj pa bolj kompliciram in sem zato bolj v temi! user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.12.2007 14:41:04   
januška78
Dober dan,

Najprej želiva z Manco SARI vse najboljše za pol leta

user posted image

Na srečanju je bilo ful fajn. Smo se prav lepo načvekale. Upam samo, da nismo še kakšnega dodatnega dežja priklicale.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.12.2007 14:50:04   
januška78
ŠpelaP user posted image user posted image user posted image  za dober začetek uvajanja mlečnih izdelkov pri tebi, pa upam da bo tudi naprej šlo brez kakšnih alergij, da čimprej prideš do željene pice.

Kar se pa tiče uvajanja GH pa sem jaz začela z zelenjavo s krompirjem in nato s korenčkom (samega korenčka noče jesti). Do sedaj je poskusila še cvetačo, bučke in brokoli. Sadja pa zaenkrat še nisem pričela uvajati. Mi je patronažna svetovala naj prvi mesec samo zelenjavo in nato sadje, pa se bom poskušala tega držat.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.12.2007 14:51:39   
Padme
user posted image vam mamicam in njihovim pridnim sončkomuser posted image , k ste nama z Jakom polepšali dopoldan....user posted image ,res vas je bilo lepo spoznati inuser posted image

Tako, da se vam rade volje še kdaj pridruživa na kavici...

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?