košuta
|
Drage čvekice! Včeraj zvečer nisem bila na netu - pogledam danes in bi me skoraj kap! Dve novi strani... Bravo! Jaz sem iz okolice Vranskega, tako da Savinjčanke - kar na kafico ali čaj! Pa ostale tudi, da ne bo zamere. Bi se lahko dobile na Trojanah, ki so ravno na pol Slovenije . Drugače pa:Tifol ne vsebuje dodanega železa. Priporočajo pa Elevit, v katerem je folna, železo, ostali vitamini in minerali, skratka vse, kar potrebujemo. Jaz imam kar tifol, ker sem ga imela še doma , ko ga pa zmanjka, bom kupila pa Elavit. Je pa baje okrog 10 evrov za škatlico. Z mojim še nisva nikomur povedala, ker se moj boji, da bi šlo kaj narobe, potem bi me pa vsi spraševali... Moj srči ima kar prav, čeprav me kar razganja, da bi povedala še komu drugemu . Glede imen pa tako: jaz imem že nekaj let naštudirana najljubša imena. Za so to Kristjan, Teodor, Patrik, Dominik, Matija, za pa Lidija, Lucija, Lana, Estera. Samo so že nekatera v naši žlahti zasedena, pa nočem, da se ponavljajo . Moj pa imenih še sploh ne razmišlja - samo da bo zdrav/a! Ima prav.