Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...če rabiš družbo...pa še klepetamo ko srake
Ne, sem jaz prezgodnja, sem bla zmeri že ob 9ih dol, k tam do 12ih pa morem bit že doma zaradi kosila. Danes sem pa samo z avtom šibala mimo vas, sem šla iskat mojga, k je bil z obema v Izoli, ker je imela Diti sistematski, Draž je pa pol odmarširal domov z nono in nonotom. V glavnem, danes družinsko sprehajanje ;)
) kako stvar, ki nam je še ne bi blo treba, je pa rekla P da ve, da je to težko pri naslednjih otrocih se držat do pikice, k pač tamali hočejo isto jest, kot vsi drugi. No ja, upam, da zaradi tega ne bomo imeli kakih težav kasneje.
lepo da me pogrešaš
ni hotel obleči v to, kar sva z očkom pripravila. 3/4 ure jokanja in stokanja, da se je na koncu le oblekel in užaljen odšel v vrtec. Kje so tisti cajti, ko niti vedel ni, kaj ima na sebi?! Potem pa rečejo, da smo ženske obsedene z oblačili...
mi poveste v čem je fora, s čim naj jo zmanjšam da bo tako lepa in razločna kot vaše ???????