Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

LEX PDP IMAM 11.7 IN NE 14.7.!!!Prosim, če mi spremeniš!
. En kolega je pravil, da sta dala okoli 600€ za vse. Meni za eno leto v ozičku to močno presega meje normalnih cen.
me kdo vpraša: te je strah poroda? jst pa sam, kjeeee je še to
)
) PDP 2.7.08 (1
(32
, ki je edini od Quinnyev, ki ima lahko tudi povsem ravno ležišče in je primeren za novorojenčke. Kljub temu smo kupili tudi košaro, vendar v njej ni hotela biti dlje kot tri mesece. Jaz sem z vozičkom zelo zadovoljna, se da obrnit tudi, da otrok gleda proti tebi ali v smeri vožnje, naša je bila rada obrnjenja k meni in tako je bilo do enega leta, dlje ga pa nismo več uporabljali. Pri enem letu je shodila in voziček ni bil več aktualen. Edina pomanjklivost je, če imaš majhen prtljažni prostor, ga moraš raztavit ( podvozje in in gornji del). Vozi se z njim čisto lahko, sprednje kolo fantastično funkcionira in ni mi žal, da sta me mož in mama prepričala v trikolesnika (moja prva izbira je bil Peg Perego). Sicer pa lahko za krajši čas daš tudi lupinico maxi cosi na podvozje, če ti otrok v njej zaspi, pa da ga ne budiš:.
.