Rubin.
|
Mi imamo doma Quinnya freestyle , ki je edini od Quinnyev, ki ima lahko tudi povsem ravno ležišče in je primeren za novorojenčke. Kljub temu smo kupili tudi košaro, vendar v njej ni hotela biti dlje kot tri mesece. Jaz sem z vozičkom zelo zadovoljna, se da obrnit tudi, da otrok gleda proti tebi ali v smeri vožnje, naša je bila rada obrnjenja k meni in tako je bilo do enega leta, dlje ga pa nismo več uporabljali. Pri enem letu je shodila in voziček ni bil več aktualen. Edina pomanjklivost je, če imaš majhen prtljažni prostor, ga moraš raztavit ( podvozje in in gornji del). Vozi se z njim čisto lahko, sprednje kolo fantastično funkcionira in ni mi žal, da sta me mož in mama prepričala v trikolesnika (moja prva izbira je bil Peg Perego). Sicer pa lahko za krajši čas daš tudi lupinico maxi cosi na podvozje, če ti otrok v njej zaspi, pa da ga ne budiš:. Kolegica ima Speedija in je tudi z njim zadovoljna, mene je pri njem motilo, da nima spredaj držaja, ali kako bi temu rekel: . Sicer pa so Quinniji eni izmed boljših vozičkov, jaz nisem imela nobene reklamacije, še gum nisem rabila nikoli dopumpat, nič se ni zlomilo, skratka priporčam, le malce premisli, kateri model boš vzela. Sicer pa mi je Stokke tudi svetoven, samo ne poznam nobene, ki ga ima. http://www.stokke.com/
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.12.2007 17:53:06 >
|