Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je vedno nekaj zadi....tako ali drugače...kaj vem...pa vse to rezanje in britvice, pa prebadanje, tatuji na takih mestih....da si daš pri 16ih glavo potetovirat....mah....jaz sem bla grozna najstnica recimo, problematična in čisto odštekana
ampak nekak sem vedno imela neko spoštovanje do sebe, do svojega telesa....pa se nisem v take stvari spuščala...mi je blo recimo ful všeč oni tatu okoli vrata
kot ogrlica, maori imajo navadno kaj takega, plus da so še po faci....ampak sem se bremzala, mi je blo skoz v glavi da bom pri 40 malo čudno zgledala s tetoviranim vratom
No, razen če se bom zjutraj zbudila in bodo ceste lepo spucane in ne bo ne duha ne sluha o snegu. Se mi tudi sanja ne, kaj bom jutri počela.... šla v Europark? Doma zagotovo ne bom cel dan, ker se mi bo utrgalo......
, hvala, zlata si!! Torej, za vse ki smo zamudili oddajo Novorojenček, je ponovitev v ponedelejk od 11-ih na SLO1.
za 5 mesecev.
. Jaz pa malo tukaj čekiram. Naša tudi zelo lepo je po žlici in se temu primerno zna tudi usrat
. Faca mala.