|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
14.12.2007 20:07:24   
jst86
ojla,jst sm tud tukiuser posted image .sicer šibam user posted image  zbudit,pol bom šla pa kar spat,ker me bo Leon spet ob 5h zbudil in se pogovarjal sam s sabo.

ceplenje je lepo prenesel,edino mal je bil zaspančkan.ker je bil priden mu je mami mogla neki kupt.dobil je helijev balonček twitija.joj ne morte verjet kok je zanimiv.se ga pa boji če je sam z njim.user posted image itak če je pa tok velik kot on.

moram pa mal pohvalit mojga sončka-začel se je naglas smejat.sem mislila da je blo včeraj v ZD čist slučajno pa se je dons tko lepo smejčkal....ma je en corti.
no da ga ne bom samo hvalila-ga še malo pokregam tukiuser posted image .ponoči se je zbujal samo enkrat,zdej se je pa začel zbujat na točno 3 ure in nujno jest.sej zato pa je tak bajsi.pa ob 5h je auf in on neki čeblja sam s sabo.mami pa zdraven kao malo drema.podnevi pa itak ponavadi nič oz.res zelo malo spi.ah bomo že preživeli,samo zdrav naj bo.

grem film gledat. se tipkamo jutri!

lahko noč vam in vašim user posted image !

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.12.2007 20:09:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Na tem forumu pa je pogovor čisto zamrl.user posted image

Se strinjam. user posted image  Ni več tistega ta pravega čvekanja...

No, midva sva bila danes zunaj 4 urice, smo imeli tak lep sonček. No, mene je vseeno zeblo. user posted image  Sem Božičku že naročila rokavice, da bom lahko vozičkala. user posted image  Sva bila na kavici; zopet po dolgem času s "starimi kolegicami". Prav pasalo je!

Jutri imate srečanje, kajne? user posted image  Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.12.2007 20:22:00   
ana b
Jaz sem tudi tukaj in seveda nobene za čvek user posted image .
Ja uspavanje, saj v prvo sem tudi pol leta nosila, mali pa se je zvijal in kričal in nato sem ga iz obupa odložila na kavč in mali mrkne v 2 minutah in od takrat zaspi sam. Sem pa pri Maticu tudi že to probala pa ni palilouser posted image .
No pa še štorija današnjega uspavanja: najprej spravim spat tavečjega, nato pa primem našega user posted image  in začnem nabirat kilometre po hiši. Že skoraj zaspi in mu pade duda iz ust in ueeeeeeeuser posted image . Pa ga dam možu, ker sem imela roke že pri kolenih. Ko je tudi mož že obupal, pa sem mu rekla, naj ga da v ležalnik. in potem začne user posted image  monolog in se na glas smejat user posted image . Ko pa se je naveličal, se je napokal in potem po 15 minutah končno omagal. Zdaj pa upam, da ne bo spet budnica ob kakšni nečloveški uriuser posted image .

Lina 31 bomo tudi naše user posted image  pogruntale ni user posted image . Ko bo pa treba v šolo bodo spali, da jih top ne bo prebudil.

Se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
14.12.2007 20:23:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Res je, potem pa še jaz vsak drugi post pišem o srečanju...
Zdaj gledam skozi okno - vreme je obupno za Čolnarno.

user posted image user posted image user posted image

Nimam niti vseh vaših GSMov, da bi prestavile kraj srečanja. Uf.

Pridite se sankat v Maribor.user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
14.12.2007 20:24:16   
ana b
A je snega že za sankanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
14.12.2007 20:25:42   
Anonimen

Mi imamo Pohorje. user posted image  Ampak sneži pa že od treh.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
14.12.2007 20:33:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Živijo...
Sandra kako...a je zobek? Nana ima prav...ponavadi je dlesen močno otečena, napeta in svetleča. Ampak če je trdo potem ni dvoma...

nevem user posted image mi ne pustikej preveč blizu, ampak mislim da res ni zobek, ker je res samo pikica in če logično razmislim, mora res bit cela bela črtauser posted image

emm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 zobka!!! si videla, sem dala na seznamček tudi 1. zobek, ti mi sam povej,, kere datume nej napišem zraven(kdaj je oba zobeka dobil)

LINA  ja oba sva vlkauser posted image
no pa je še en velikančekuser posted image user posted image user posted image AMMAR ima tut 66cmuser posted image

no z Enejem pa sva imela danes obisk (srček in žan sta naju obiskkalauser posted image )

smo se imeli res lepo! taki obiski (z dojenči) mi trenutno res najbolj ugajajo!
je pa zunaj mrzlo, ko user posted image
js pa bi tako rada, da se vse primorke dobimo!!!!!!

tianna neizmerno željo imam, da te enkrat spoznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
guppy z srčkom sma te mal opravljale user posted image (seveda sem te hvalila, kako si fajn punca in mamica, kako imaš pidnega možeka in kako sta sladka M&M!)

aljab  kaj ti si pediatrinja?user posted image

forum -ja mal je drugače vse skupaj, tut js sem manj gor kot prej...-ne morete vrjet, a?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
14.12.2007 20:39:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
tianna neizmerno željo imam, da te enkrat spoznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Mogoče drugi teden pridem dol (sama), v Sportino moram. Ti javim?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
14.12.2007 21:08:52   
surya
Joj, kako je fajn čitat, da se dobivate in potem vtise... Sem vam kar faušuser posted image . Sama sem tudi imela načrte, kako se bova z user posted image  sprehajala po enem izmed okoliških mest, zdej ima pa moj srček dve službi, jaz pa sem brez avta in porivam voziček bogu za hrbtom in to še sama. Non stop. Sej to sem že napisala, da se me kolegice, ki še nimajo otrok izogibajo. Očitno, ker nobena več ne kliče. Celo moja najboljša prijateljica user posted image . Sem se mogla mal zjadat! Se opravičujem...

Pa spimo tudi še vedno slabo. Danes ponoči se mi je na eno oz. na dve uri zbujal. Sem bila zjutraj čisto povožena. Pa so rekli, da se to pri treh mesecih nehauser posted image . Pr nas je čedalje slabše...

Sem pa res negativno nastrojena. Boljš, da nehamuser posted image .

Lepo spite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
14.12.2007 21:27:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Mogoče drugi teden pridem dol (sama), v Sportino moram. Ti javim?

OBVEZNO!!!!! user posted image

tianna, kako lepo pase kravice tvoj sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
14.12.2007 21:33:16   
Anonimen
tianna, kako lepo pase kravice tvoj sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se trudimo. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
14.12.2007 21:36:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: surya
jaz pa sem brez avta in porivam voziček bogu za hrbtom in to še sama. Non stop. Sej to sem že napisala, da se me kolegice, ki še nimajo otrok izogibajo. Očitno, ker nobena več ne kliče. Celo moja najboljša prijateljica user posted image . Sem se mogla mal zjadat! Se opravičujem...

Je pri meni skorajda enako in te popolnoma razumem. user posted image  Sicer imam avto, vendar se sama še ne upam kam daleč z njim. user posted image  Prijateljice pa... Če jim lahko sploh rečem prijateljice. Žalostno no. user posted image

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
14.12.2007 22:12:54   
december06
večer punce,

najprej vam sporočam kaj sem zvedla glede cen cepiv, posredujem vam odgovor iz Zavoda za zdravstveno varstvo Celje: oblikovanje cen samoplačniških cepiv je tržna kategorija, kar pomeni, da vsak, ki to storitev opravlja, osnovni ceni prišteje strošek storitve. Ta se lahko različno oceni. Pri nas pač zastopamo stališče, da je poslanstvo našega Zavoda takšno, da kar čim več ljudem omogočimo, da se zaščitijo s cepljenjem. Zato so naše cene v primerjavi z drugimi izvajalci pač nižje.

no, zdaj vem, da je potrebno tudi cene cepiv preverit in kam boš šel cepit, ne pa samo cen kruha:)))

spanje pri nas sicer lepo spimo, je pa tudi problem z uspavanjem. Danes mi je prvič uspelo, da je zvečer sam zaspal. Tok, tok. Torej, običajna rutina: oblačenje v pižamico, utišanje televizije, tih pogovor, in seveda zatemnjen prostor ter hranjenje. Običajno je bilo nato nošenje na rokah dokler ni zaspal. Danes pa sem ga kar položila v posteljo, pokrila in vklopila zvezdico, ki odslikava sliko na stropu in je kar zaspal, po 20 min. No, bomo vidli kaj bo jutri. Drugače pa sem probala tudi tako, da sem ga uspavala z dekico in ga z dekico nato položila tudi v posteljo, da se ni predramil v mrzli postelji. Pa tudi ni bilo pravilo. Čisto odvisno je od tega kolko je zaspan. Še ga nisem ravno pogruntala. Sem pa slišala za knjigo Otroško spanje, brez joka v sanje, ki ima baje fajn metode za uspavanje. Jo bom prebrala in vam sporočim.

Pa mirno noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
14.12.2007 22:13:57   
guppy
guppy z srčkom sma te mal opravljale user posted image (seveda sem te hvalila, kako si fajn punca in mamica, kako imaš pidnega možeka in kako sta sladka M&M!)

user posted image
A me mora skrbet?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
14.12.2007 22:17:46   
guppy
Zaradi moje neumnosti imamo jutri

PIVCE ZA ŽIVCE V Čolnarni
SOBOTA ob 14h
 user posted image  

lemavrica
pikica pokica
lumpa
nana
tanja lina
ana b
Tatty
nora
guppy

Punce, prosim pošljite mi na ZS svoje Ime, GSM in ali pridete same/z otročki.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
14.12.2007 22:41:51   
nana 27
..punce, kje ste? Jaz se kar sama sebi smejim..sem šla prej v spodnje nadstropje k mami in slišim Saško Lendero oz. kako poje "ne grem na kolena..", sem kar po hodniku malo odplesala user posted image  Brat je spunco šel na Dunaj pa me je zanimalo, če sta že gor. Očitno se imata fino. Po bratovih besedah soba meri 17 x  10 metrov user posted image  in iz hribčka gledata praznični Dunaj. Jupi! Jaz bi tudi..  Grem naprej pet: "glej, zunaj sneg je.."... Sploh ne vem, kaj mi je...mogoče je kriv Mercatorjev breskov sok user posted image  Se mi še katera pridruži?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
14.12.2007 22:44:50   
december06
No, sem ga že preveč pohvalila. Se je že zbudil in nekaj zacvilil in zajamral. Ampak, nisem tekla k njemu, kot ponavadi, in se je lepo potolažil z rokicami, je blo slišat, in nazaj zaspal. Še dobro da imajo roke, kasneje bodo prsti tudi vredu. user posted image No, mogoče pa je v tem finta, da ne smem tako poskočit ko malo zajamra. Ampak, naš se sploh ne joče preveč. Ponoči me zbudi, ko si tako rokice v usta tiši in cuza, da bi se še sosedi zbudli, no, potem že tudi pojamra in tudi zacvili, če ga slučajno še nismo slišali.

Grem zdaj hitro spat, da nebi slučajno potem morala bedeti. No, to je pa trenutno moj velik strah. Da bi ravno, ko bi se jaz spravila spat, vsa utrujena in da se končno malo spočijem...... pa bi se gospod zbudil in nebi hotel zaspati. Kaj pa jaz??? Je že res, kaj mi je rekla kolegica, da naj počivam takrat ko otrok počiva.

Noč.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
14.12.2007 23:01:02   
PBJ
Nana, boljše, da greš res še naprej pet in plesatuser posted image user posted image user posted image , jaz grem samo še spatuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
14.12.2007 23:10:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

.. Sploh ne vem, kaj mi je...mogoče je kriv Mercatorjev breskov sok user posted image  Se mi še katera pridruži?

Pa si prepričana, da sok ni zavrel...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes dobre volje, edino nevem kako bova večja dva zvlekla v njune postelje, ker sta zaspala v spalnici, ko sta gledala Harry Potterja. Žana ima že 37kg.

Mogoče bi bilo bolj pametno, da si midva potegneva sedežno ven.Edino Matija - zlato dete spi v svoji postelji.

LAHKO NOČ PUNCE. Želim vam, da bi tudi vaši malčki čim dlje spali.

user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
14.12.2007 23:15:49   
sandra85

user posted image
A me mora skrbet?

mah, niti neuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.12.2007 7:25:26   
Pikica pokica
SREČANJE:

Včeraj sem Guppy napisala, da se zaradi mene lahko tudi dobimo v Koloseju. Ker je že prej napisala Čolnarno, ni želela popravljati, da vas ne bi zmedlo, saj nima od vseh GSM številk. No, Če boste danes prišle oz. če boste še kaj na RR, potem sporočite, če vam Kolosej bolj ustreza ( da ne bom imela preveč slabe vesti, saj je zaradi mene Guppy izbrala Čolnarno).

PROSIM user posted image !

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.12.2007 9:06:59   
lumpa6
jutro punce

men je prou hudo ampak moram odpovedat srečanje, dobimo namreč obiske, če se bodo pa prej odpravili pa mogoče uletim sam ni zasigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.12.2007 11:02:15   
LINA31
Dobro jutro,

kje pa ste vse? A se stiskate v posteljiuser posted image user posted image user posted image ?

Midva sva spala do 9.00, se nahranla, malo poigrala, bila 10 min pri babici, ob 10.00 pa je nazaj zaspal. Jaz zdaj visim na RR, srček in Žan pa spita.
Danes je kar lepo vreme, ampak fulllll mrzlo. Srček je danes doma, jutri pa dela. Mogoče bomo šli malo naokrog, pa do njegovih. Bomo videl. Danes ali jutri bomo naredili smrekico. Končno! Pol bomo pa začeli darila spodaj polagat user posted image user posted image . Sem moji mamici rekla, da bi kej za oblečt za Žana, zdaj moram pa še nekomu rečt, da mi naj nabavi Baby Phone (ali pa da kej prispeva). Sem vidla enga full luštnega v BC.
Imate darila za svoje srčke že izbrane?? Men je najbolj bad, ker bom imela full mal časa za po centrih hodit, tako da moram doma že vedet kaj bom kupila.

Danes pišem novoletne čestitke.

Tolk za enkrat. Ljubljančanke lepo se imejte na srečanju, naslednjič pa upam, da pridem tudi jaz.....

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.12.2007 11:06:23   
Anonimen

user posted image
A me mora skrbet?

Pa kaki skrbet, povprašala sem kakšna punca si, pa v albumu sem videla slikico (sem si te tako prdstavljala) in te je Sandra predstavila samo v superlativih, tebe, M&M, možeka.......

Sem bila res pri Sandri, prav pasalo se je malo družit z kakšno mamico z user posted image . Mene so tudi vse prijateljice brez otrok zapustile, še pokličejo več ne. Pa spekla je suuuper dobre palačinke, mljask mljask in mi dala idejo za tašči nabit darilo za Božičkauser posted image user posted image user posted image . Gugalnik, fenomenalna zadeva, Žan je kar izginil v njemu.
Pa slikala je Žana in Eneja skupaj, bo dala v album da vidite kako ogromen je Enejuser posted image .. Žan je zraven pravi drobižek, pa sploh ni med najmanjšimi. No, se tolažim da ste le dobre tri tedne narazen. Pa toooliko igrač ima da res več ne veš kam stopituser posted image .

Kje pa ste vse? A se sankate? Pri nas piha taka burja da jo v stanovanju čutimuser posted image . Nič ne bo iz sprehoda, samo upam da ne bo to spet ena tistih 1 tedenskih burjuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.12.2007 12:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Kje pa ste vse? A se sankate? Pri nas piha taka burja da jo v stanovanju čutimuser posted image . Nič ne bo iz sprehoda, samo upam da ne bo to spet ena tistih 1 tedenskih burjuser posted image .

Jaz snega ne maram glih. Oziroma mraza. Sem bolj poleten človek. user posted image  Drugače pa je tudi pri nas taka burja, da ajoj!!! Vozičkanje danes odpade. user posted image  Mi je pa dragi že danes kupil super rokavice za vozičkanje. user posted image user posted image user posted image  Ampak vseeno - v tem mrazu oz. burji me ne spraviš ven.

Danes tudi mi delamo smrekico. Jupiiiii, komaj čakam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poštnina
nada56

Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .

Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (73%)

Vseeno mi je (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!