|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
15.12.2007 18:27:30   
Aja1
Krfjolca user posted image user posted image user posted image  zate in za Anžeta. Mogoče se je res samo po ritki drsal po stopnicah. Če bi se kam bolj udaril, bi sigurno dobil buško in modrico. Pa ne očitaj si (oz. tvojmu). Se zgodi, žal. Še velikokrat bodo tile naši malčki padli, si potolkli kolena, dobili buške... Na napakah se učijo.

Naša že spi. Danes je tak zaspanec user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.12.2007 18:28:39   
Zamima
ojej krfjolca user posted image  user posted image , poglej če ima kje kako prasko pa opazuj ga user posted image ,... bošček mali.

Pri nas tako lepo sneži user posted image ,...  Danes sem tamali kupila v Lidlu vedro z lesenimi kockami,.... začuda jo kar zanimajo,... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.12.2007 18:35:10   
viv_
O, krfjolca user posted image  Take stvari se dogajajo. Se navadiš... Pri drugem mora že kri tečt, da sploh pogledaš kaj je user posted image  Evo, zdej bom pa še jest socialno dobila, k takele pišem.

Mi smo šli mal na sprehod popoldne, pa po etapah smo spravili stanovanje v red, tako da nekako zgleda človeškemu bivališču podobno. Jutri gremo pa k tašči2 na kosilo user posted image , pa še Mirno poberemo, ki je tam na počitnicah user posted image  Pol pa spet en nor teden... Bom videla, v sredo bom imela mogoče dopust, ker ima prestolonaslednica rojstni dan. Moram vprašat v vrtcu kakšen program bojo imeli, ker imajo v sredo še dedka mraza. Če ne bo nič posebnega jo bom šla iskat po kosilu, pa jo mal pocrklala.

V torek imamo pa pri Zarji v vrtcu lutkovno predstavo, potem pa še čajanko. Bomo videli, kako bo user posted image

Še en teden, pol pa dopust... Juuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.12.2007 18:36:02   
Zamima
Pa še to sem pozabla povedat, da sem v hiški postavla smrečico user posted image user posted image

, samo sem tepka pozabla doma mobitel, da bi jo vsaj s tistim fotoaparatom poslikala,... ah, bom pa slike okol božiča prilimala user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.12.2007 18:39:54   
Aja1
Midva bova šla jutri pa v savno user posted image . Komaj čakam. Neja gre pa v varstvo k tašči. Tašča pa itak da komaj čaka, da pride zaenkrat še edina vnučka na crkljanje in razvajanje. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.12.2007 18:40:31   
Aja1
Zamima, le poslikaj smrekico, da jo vidimo. Kdaj nameravata z Zalo na svoje?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.12.2007 18:47:51   
Zamima
aja1, ko najdem kako pametno službo, pred tem pa še varstvo za Zalo,... sicer bi šla že zdaj, ampak ne bi lih rada životarila user posted image s 400€ na mesec. In to z vsemi stroški in hrano in potrebščinami in oblekami pa še kako igračo za Zalo,...
saj vem, da bosta mojadva pomagala, ampak hočem, da nama ne gre tak slabo, da bom res za vsaki cent gledala, tak, da bova še malo počakali user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
15.12.2007 18:55:01   
Aja1
Zamima, saj imaš prav. Nikamor se vama ne mudi. Sploh pa je fajn, da imaš varstvo vedno blizu in lahko skočiš tudi brez Zale po kakšnih opravkih.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
15.12.2007 18:56:56   
Zamima
al bo pa treba najt enega bogatega dedca, ki naju bo financiral user posted image user posted image user posted image user posted image - hec seveda! (da ne bo katera resno vzela - ne palim na takeuser posted image  user posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
15.12.2007 19:00:45   
Aja1
Zala že spi? Naša se je zdaj začela pogovarjat...upam, da zaspi nazaj.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
15.12.2007 19:03:14   
Zamima
Zalo smo domov pripeljali v spečem stanju, vse do previjanja je spala ko polhek, potem se je zbudila, povsem budna popila mleko, zdaj se pa igra s kockami user posted image ,... bo verjetno tam okoli 21.00 zaspala,...

Upam vsaj,... danes bi pa rada gledala Kmetijo, ko so finale,... čeprav mi obe finalistki gresta na živce recimo, da navijam za blontno barbiko user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
15.12.2007 19:04:41   
Zamima
zdaj so mi pa postregli s kuhančkom - ma saj mi niti ni hudega tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
15.12.2007 19:26:16   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

zdaj so mi pa postregli s kuhančkom - ma saj mi niti ni hudega tukaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.12.2007 19:26:57   
Aja1
Jaz bom tudi navijala za blondo. Daša mi je user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.12.2007 19:27:06   
viv_
U, jest bi tudi zdele enega kuhančka...

Tamalo dete spi, tavelikega ni... Tako! Za danes smo porihtali vse user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.12.2007 19:43:26   
Zamima
viv, ti imaš pa res same user posted image ,... naša še zdaj nori user posted image pa nič ne zgleda, da bi bila kaj zaspana user posted image .

no zdaj pa ste mi vse pobegnile user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.12.2007 19:52:48   
Nogavica
Naša pa zdaj večerja z atijem, potem pa spat. Upam, da bo hitro, ker bi tudi jaz rada gledala Kmetijo. Navijala bom za Biljano, ker mi gre Daša FUL na živce.

Prej smo v Qlandiji srečali ircico in Kostjo. Kostja je bil zaspan in se je stiskal v maminem naročju. Je pa že ful velik fant. In sveda ful luškan. Živa je, kot vedno, vso pozornost posvetila mahajočemu Božičku pred Pikapolonico.

Danes popoldan je Živa zaspala brez zize in se med spanjem ni niti enkrat prebudila za dojenje user posted image . To se je zgodilo prvič. Mogoče se je za kosilo toliko najedla, da več ni mogla, čeprav jaz potiho upam, da se je odstavila user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.12.2007 19:54:34   
Aja1
Jaz sem še tukaj. Ravno razmišljam, koliko punc nas je zapustilo (Petra, Malinčica,...). Punce, javite se!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.12.2007 20:18:50   
Aja1
Ah, jaz ne bom čakala kmetije, ker se ura tako vleče. Grem kar k miški ležat, ker se tudi nekaj zbuja. Jutri pa čakam izčrpno poročilo, kako je potekala oddaja in dvoboj. Baje se že piše, da je Daša zmagala. user posted image

Nočko vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.12.2007 20:27:16   
Zamima
Aja1, že odhajaš v mižule? Zala bo zdaj zdaj zaspala, vsaj upam user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.12.2007 20:33:59   
krfjolca
Jaz tudi danes ne bom prav dolgo pokonci. Mali spi že od 7h. Sicer se pa normalno obnaša, pa tudi buške ali praske nima nobene. Sam, je pa kaskader! Prejle sem ga peljala do stopnic, sem hotla sprobat, če bo kaj bolj previden zdaj. Ne, ni variante. Direkt jo je pičil po stopnicah navzdol (seveda sem ga ujela). Groza, kaj nas še čaka. Mali je kot živo srebro. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.12.2007 20:54:02   
Zamima
potem se je verjetno res po ritki peljal po stopnicah - na srečo.

user posted image še eno pikapoko za Anžetka user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.12.2007 20:59:23   
max81
čerrr, pa ne no Aja1 že spat, pa sej je vikend...pa ja ne boš začela s kuram hodt spatuser posted image user posted image user posted image .......jest vsakič rečem, da bom šla zgodej spat, pol je pa ura polnoč ali več

mala žabica je zrihtana, zdej pa čakam da zaspi, sva danes kr neki prespale popoldan

no pa smo ga končno tudi pri nas dočakali, snegec seveda, me zanima, če ga bo zjutri še kej ostalouser posted image

joj Anže, ti pa si en mali kaskaderček...no sam, da ni hujšega, krfjolca ponoči ga pa vseeno malo poglejuser posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.12.2007 21:02:33   
max81
punce men se spet neki peče...a ma kera recept za flancate?????????????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.12.2007 21:07:45   
Zamima
max mislim, da se nardijo enako kot krofi, če se ne motim user posted image .

Meni se pa poslušajo love songs user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?