|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
15.12.2007 9:48:55   
FLASK_A
Ja, N&B, teb je tut smešno aneuser posted image user posted image user posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.12.2007 9:50:19   
FLASK_A
Sicer mu pa res ne zamerim- itak, da se bo režal, če mi oči skor iz jamic padejo pa tak čuden glas spustim- mu je za počit smešnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.12.2007 9:57:14   
FLASK_A
No, evo- kaj sem se jaz spravla delat in moje opravičilo, da nisem toliko na forumuuser posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.12.2007 10:10:19   
FLASK_A
Še malo utrinkov:

Kaja in Jaka
user posted image

user posted image

user posted image

Jaka pri kosilu
user posted image

Jaka v elementuuser posted image
user posted image

Pa zobki
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.12.2007 13:18:51   
Kati81
Hudo, lepe slikice. Sam za tiste k sta s Kajo skup bi pa prosila.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.12.2007 14:56:35   
mentos
nikica: prava mojstrica, ful si lepo narisala, si imela kako šablono. Pa Jaka je že pravi navihanček, pravi cukrček. Pa da ne pozabim male Kaje, ja se vidi da ima rada fante.user posted image

No, pri nas Hana lepo pančka z atijem. Je zdaj prav pridna, čeprav je ful prehlajena. Iz noska in oči ji kar lije. Še ta prehlad damo skozi in bo tudi pri nas pravo Božično vzdušje. Komaj čakam.
Drugače pa zdaj Hana kar malo več poje, seveda samo mlekca, ker gh ne mara razen 3 žličke kuhanega jabolčka+bananca. V bolnici so nama dali recept za zgostitev mlekca in sicer z 2% rižolinom. Bomo videli ali se bo po tem kaj bolj redila oz. da ne bo preveč polivala zaradi svoje živahnosti.
Drugače pa ji ne moremo nič naredit, kajti kolikor poje toliko je dovolj za njo. Zdaj moramo biti samo pazljivi, da ne bi zgubljala na teži, če ne gremo spet v bolnico.

Ali se vaši sončki že vsi prekotalijo na trebušček in obratno. Že kaj puzajo. Naša Hana je bolj trda v prsnem košu in se ne more prav dvigniti, prav tako ni dovolj močna v rokicah. Se je pa že tudi sama obrnila. V ponedeljek grem k P, po napotnico za fizoterapijo in potem bo pri nas tudi veselo. So mi rekli, da ni prav, da se sama dviguje, ko nekno pride v sobo in hoče pogledati kdo je. Ona pa se upre na rokice, glavco in ramena pa dvigne. Ja, dolgčas ji postane in more pogledati, kdo je prišel, babji firbec.

Zdej grem pa še jaz miže, lep vikend.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.12.2007 15:01:09   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

mi čakamo pa izvide od alergije za Pio ker je bila prejšnji teden v dihalni stiski in ima diagnozo ASTMA user posted image .

Upam na dobre rezultate in da bo Pia čim prej zdrava. Hana ji pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nas pa niso nič testirali za alergijo, ker je še prezgodaj, tako, da gremo januarja na testiranje na Jesenice, mora preteči najmanj 3 mesece.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.12.2007 15:51:36   
nky 23
pri nas pa spet full sneži, mam zdj ful slab filing, ker sem mojmu bmw-ja odpelala iz službe, upam, da ne bo preveč snega zapadluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.12.2007 17:56:03   
Drnula
Pri nas nič ne sneži user posted image

Midve z Neco sva imeli danes turnejo. Najprej s sposojenim autom po material v obnovo, pa na črpalko kjer sem zaradi gužve 20 min čakala da so mi ga natankali (auto je na plin in tankajo oni), potem sva dostavili ta auto in dvignili svojga in se seveda tam ustavili na čajčku, pa potem naprej do tašče, ki že dolgo dolgo ni videla Nece (majo precej snega tam), tam sva ostali na kosilu, dala je še zmrznjeno kosilo za mojga ki dela na hiški že od jutra, potem sva šli naprej do mojih kjer sem odtajala to zmrznjeno kosilo, spila kavo in šla k mojmu na hiško. Tam se nisva več dolgo zadrževali, moj je še tam, upam da ne bo predolgo, saj se mi že smili ko nima nič prostega časa zase in za Neco. Saj bodo zdaj prazniki in si bomo vzeli kaj frej.

Zdajle sem eno uro doma, kar malo utrujena. Neca je spila deci kompota iz jabolk in sliv, upam, da jo odpre, ker se že cel dan napreza pa ne gre nič iz nje. Verjetno ne bi bilo slabo če bi ji več dajala za pit čez dan.

Mentos, super da gre Hani na bolje. Prehlad bo že prebolela, važneje je da se ugotovi kaj res ne štima, da ji minejo krči.

Ana - ja, astma je zoprna reč, vendar veš, pri takih malih lahko kaj hitro zvodeni.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.12.2007 18:10:44   
ŠpelaP
Ojla!
Sem končno malo prišla do računalnika, za nekaj minut.

mentos - super, da gre Hani na bolje.user posted image user posted image user posted image
Drugače pa naša Sara tudi še ni preveč ljubiteljica GH. Tako da jo še vedno bolj "tipava" z usti. user posted image

Ana - na vaš konec pa pošiljam en velik travnik, poln user posted image za Pio in Svita, za njuno zdravje!
nikical - poslikava sten je/bo ful lepa! Bravo!user posted image

Mene je pa zadnje dni nos tako srbel, da sem jo danes kar mahnila do dežurnega zdravnika in dobila zdravila za svojo alergijo - nasonex sprey. Je kar bolje.
Sara trenutno spančka, jaz pa tako na obroke spravljam meso za skrinjo. Pa malo še čestitke za svojo babico delam, da bo lahko svojim prijateljicam pisala.  Moja babica bo kmalu stara 84 let, prijateljic ima pa petkrat več kot jaz.  Sem jaz  prava zapečkarka proti njej. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.12.2007 18:21:41   
Drnula
SpelaP - a nasonex sprey ni omejen za doječe matere? ni kortikostereoid? samo vprašam, ker meni je zdravnik  odsvetoval vse te spreje če ni nuje. pa me zanima zaradi mene

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.12.2007 18:25:49   
Drnula
Nikical, pa ti si mojstrica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.12.2007 19:29:08   
KT
Nikical user posted image user posted image user posted image  - bravo mjastrca! Full lepo!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.12.2007 19:42:41   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Drugače pa naša Sara tudi še ni preveč ljubiteljica GH. Tako da jo še vedno bolj "tipava" z usti. user posted image

kaj sta pa že probali, kaj ima rada, kajti danes sem dala Hani malo cvetače+korenček, blajk, kar na bruhanje ji gre, tudi ene žličke ni spravila vase. Jok in jok ter odrivanje z rokico.
Popoldne pa sem ji dala kuhanj jabolček+bananca, to ji je dobro, vendar ne zna odpirati ust, tako da kar žličko liže. Prav hecna je, pa še to spravi vase 4 žličke. No pa še to je več na slinčku in na rokavu kot pa v ustih. Mislim, da ni ljubiteljica zelenjave.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.12.2007 20:01:57   
Anonimen
Živojo ksko dmo kaj? Mi smo super naš mali ima 5 mesecev pa pol in mene zanima a je možno da pridejo zobki prvo ven. 
KT upam da ne bošuser posted image ker ne delamo domače naloge smo pač taki in upam da v prihodnje se bomo bolj potrudili.

(odgovor članu mentos)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.12.2007 20:32:24   
lidijad
Dober večer,
evo se tudi jaz mal oglašam po dolgem času. Ajda je bila bolna, prehlajena, iz nosa je curljalo kot iz pipe, pa kašlajala je, zdaj ji že gre na bolje! Pa tud jaz sem bila še zraven prehlajena. Ajda je prava mala radovednica, pa kr cartala bi se, non-stop, pravi mali uživač, pravijo da ima mal dalmatinske krvi -  po dediju. Naslednji pregled pri P imamo 15.1. ter 3 cepljenje.

Vidim,da ste se dobro načvekale. Ma sej vas berem, sam napišem nič ne. Ste tolk hitre user posted image .

nilical - ful lepa sobica bo, zlo lepo si narisala, pa Jaka je pravi mali frajer.

Za vse  naše razgrajače en user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.12.2007 20:37:16   
ŠpelaP
Zdaj se mi je pa že drugič naredilo, da sem lepo vpisala up. ime in geslo, pa gledam na ekran, zakaj nič ne piše. Pa sem modro ugotovila, da sem tipakala na tipkovnico od stacionarnega rač., stran RR pa imela odprto na prenosnem. user posted image Seveda, ko je pa mož tak frik, da mora hkrati delati na dva rač. user posted image

Drnula - Ja, tako piše v navodilih. Pa saj jaz ga ne uporabljam stalno. Že prej, ko sem še imela občasne težave z nosom, sem ga uporabljala sila redko. Pavzaprav ga zdaj že zelo dolgo nisem uporabljala, ker nisem imela težav. Danes sem si dala v nos le en vpih v vsako nosnico in ne 1x2 vpiha oziroma 2x1 vpih. Tako da sem totalno zmanjšala vnos. Ampak me je nos resnično srbel kot hudič in sem bila že prav nervozna in tečna zaradi tega. Kar pa tudi ni dobro ne za moje počutje in ne za počutje mojih malekov. Zdaj je pa v redu in ga danes ne bom več uporabila. In dokler me kljun ne bo spet srbel, ga tudi ne bom uporabila. Tako to gre pri meni. user posted image
Drugače sem pa preverila varnost zdravila na tej strani (search by product - vtipkaš nasonex...):

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Tu lahko pogledaš za veliko zdravil  - varnost jemanja zdravil pri dojenju.

Je pa meni ginekolog že v prvi nosečnosti rekel, če je potrebno, da kak občasen vpih ni kaj, ker gre itak za omejeno področje nosu. Celo za claritine mi je rekel, da bi ga lahko občasno vzela. Saj veš, takrat, ko se resnično ne da zdržati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.12.2007 22:42:49   
Drnula
SpelaP - saj jaz se strinjam s tvojo G. Sicer je nosečnost za malenkost drugačna situacija, takrat je zelo pomembno da si predihan. Ko sem ugotovila, da  sem noseča in to v 'najboljšem' letnem času zame sem takoj obiskala svoga zdravnika in pulmologa in ginekologinjo. Kot sem sama sklepala prej - pomembno je da si v nosečnosti zdrav in predihan ! ! Z nosnimi vpihi se prenese zelo majne količine, ki so baje zanemarljive. Spet drugo mneneje je, da kortikostereoidi vežejo kalcij iz kosti. Če bi imela jaz težave bi si vpihnila v nos - jaz sem sicer jemala flixotide in mi je ful ful pomagalo. Če ne bi jemala takrat ko sem rabila sem bila v par tednih kot kup nesreče, vse bi teklo iz mene in bila bi zelo blizu kake pljučnice. NO - letos o moji alergiji ni ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image Računam, da ima za to zasluge nosečnost in da bo ostalo tako.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.12.2007 22:43:44   
N _ B
Čer,

opažam, da tale naša stran danes malo sameva. user posted image

Dobra novica z moje strani je, da je Nika ok. Kakor je zjutraj še slabo kazalo, je bila potem naenkrat čisto ok.

Dopoldan smo šli na sprehod in me je po dobri uri, kljub sončku kar zeblo. Jaka je bil oblečen kot medvedek in mu je bilo prav toplo. Kot ponavadi je zaspal 400 m od doma. Po kosilu sem šla v Lj k očetu, ostali pa so doma spali. KT, sneg me ni počakal. Nazaj grede sem morala v CP. pa ne zaradi mene. Mož mi je naročil ene revije. Menda se jih težko dobi, za CP je bil pa prepričan, da jih imajo. Jaz ne bi bila jaz, če ne bi pokukala še v H&M. Seveda sem morala nekaj kupit user posted image . Sem vprašala za slinčke in jih nimajo.

Domov sem prišla le toliko, da sem oblekla Jaka in smo šli dalje k prijateljem na obisk. Ko smo prišli domov je bil že čas za spanje in to je bilo vse od sobote.
user posted image  mi mineva čas. Čez dober teden je že božič, potem novo leto,.... En dva tri bo treba delat.

IZVIRNO SPOROČILO: nikical
Ja, N&B, teb je tut smešno aneuser posted image user posted image user posted image  

Smešno mi je v tolk, ker si kar predstavljam malega hudička, kako se smeji, mami se pa zraven pači.user posted image
Full lepo rišeš. user posted image

Punce, kdaj boste pri vas okrasili smrečico? Kakšne okraske imate?
Pri nas v nedeljo ali pa celo na božični večer. Meni osebno je to eno luštno družinsko opravilo, ki paše čisto v praznične dni in bi prej izgubilo svoj čar. Imamo rdeče bunkice (vse enake) ter bele drobne lučke. Nič posebnega, vendar zame lepo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.12.2007 22:52:18   
Drnula
N&B - jaz bom letos verjetno naredila samo kako novoletno dekoracijo, najverjetneje s smrekovih vej. Kako bom okrasila se še nisem utegnila zmislit. Naslednje leto pa ziher postavimo drevešček.

Jaz sem vedno uživala v krašenju smreke. Doma smo vedno imeli veliko, do stropa. Kot otrok sem jo ful rada opazovala in velikokrat sem ležala pod njo in jo risala. Meni so bili ti dnevi vedno enkratni. Ja - za to pa res manjka malo snega. Sam da še skopljemo za odtoke in lahko zapade - prav user posted image

Greste kaj smučat letos?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.12.2007 22:59:51   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Greste kaj smučat letos?

Rezervirano nimamo. Verjetno bomo šli na kakšen enodnevni izlet na kakšno smučišče, tako, da bo Nika smučala. Imava prijatelja na enem smučišču v Avstriji in bi šli mogoče za kak podaljšan vikend tja. Bomo videli.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.12.2007 23:36:56   
Anonimen
Punce, kdaj boste pri vas okrasili smrečico? Kakšne okraske imate?
N&B
mi  pa bomo jutri sestavli smrekco in dal samo lučke gor potem pa na predbožični večer še dodatno okrasili in naredili jaslice.
Zunaj pred hišo pa bomo okrasili z lučkami še ta teden.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.12.2007 23:45:33   
Kati81
Evo to pa sem jaz počela med Kmetijo, sem poslušala in zraven ustvarjala!

user posted image

To je KAjina podloga za na tla, da se gor igra, ko bo velika je pa ravno pravšnja za obeči notri en ta velik kovtr. Spodaj na modrem delu se slabo vidi, so KAjine rokice in moje, od očija pridejo pa še jutri, gor bom odtisnila še vsa stopala, tko da bo vse.
V sredini med imeni je pa nebesno znamenje naše princeske.

Slika je bol motna, ker sem kar s telefonom slikala pa še svetloba ni ok. Bom jutri še s fotkičem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.12.2007 0:16:54   
Anonimen
oj oj

Še jaz na hitro pokomentiram.

nikica kako lepo si vse narisala. Jaz bi tudi tako imela. Žal pa ne morem nič čičkečačke po stenah delat, ker so le kratek čas pleskane, pa še valid imamo - mi je kar malo žal za to. Bom pa pri drugem user posted image kaj takega ustvarjala user posted image .
Skratka SUPERCA user posted image user posted image user posted image

kati kakšna dobra ideja in kako lepo user posted image user posted image user posted image . S kakšnimi barvami pa sta delale - najbrž prstne.

N&B ja pri nas je pa že skoraj vse okrašeno. Letos sem pohitela, ker zame je bilo lansko leto premalo tisti teden pred božičem in do novega leta. Tako, da jaslice imam zunaj pred vrato (tisto mesto), na terasi sem potem še brezovo vejo (ful veliko) obeslai in gor dala modre bunke pa modre in bele lučke - kar dobro zgleda. Pred vrato je še ena dekoracija iz omele. Noter pa letos nisem kaj preveč. Danes sem okrasila še našo malo smrekico z lučkami in okraski iz slame. Jaslice pa bom naredila ta teden (čisto majhne). Pa še okna moram okrasit. Evo to je blo pa čist izčrpno user posted image .

drnula mi bomo šli smučat drugo leto, tam enkrat marca ampak samo za kak dan ali vikend za cel teden pa mi je brezzveze, ker sva vedno smučala s kolegi (sami moški in jaz user posted image ) in ker so samski to ne bi blo glih fajn, vsaj zame ne user posted image .

PIA in SVIT user posted image user posted image

No zdej grem pa še kake slikce lepit user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.12.2007 0:37:26   
Anonimen
Upam, da ne boste jezne ker sem vas tako zasula s temi slikami. Ne znam glih dobr slikat pa sem jih kar več nalimala, da si predstavljate.

Mesto v lučkah - no saj pravim, da ne znam slikat, zato se tud ne vidi tako fajn kot v resnici. Bom mogla k KT na inštrukcije user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

in podnevi v celoti:
user posted image

"Vhod" v mesto:
user posted image

"Umetniški" Jožef, Marija in Jezušček user posted image - ne se smejat:
user posted image
user posted image

Belo omelo - sicer so samo veje, ker ostalo so živali pojedle user posted image , ampak men so tud te veje lepe (ja vse ponucam):
user posted image

Ostalega pa še nisem poslikala - sicer sem vas pa itak že s tem preveč zasula. Bo kar dost,a ne user posted image .

Zdej sem pa utrujena in grem v vodoravni položaj. Upam, da bo Tara spala. Je imela vročino in sem ji dala kar svečko. Najbrž ji zobki tako nagajajo, ker skoz dudo okrog obrača in ful grize tisto plastiko - kot da nima drugih pripomočkov. Prav revčki so s temi zobki. No vsaj upam, da ni napad kake bolezni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?