|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
17.12.2007 8:42:01   
Padme
user posted image user posted image user posted image user posted image Nikica za tako lepo porisano sobico - Winnie the Pooh je tudi meni najljubši in ima Jaka polno oblačil ....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
17.12.2007 8:46:31   
Padme
Jutrooo!

Jaz sem pri user posted image , dobre volje, spočita in naspana po dolgem času. Jaka je namreč to noč prespal, tako kot je on to že znal - od 20.30 pa še vedno spi (ob 3.00 duda in ob 6.30 200ml mleka).... Tako, da upam, da smo spet na "starih tirnicah", ker  10x na noč vstajat, pa duda gor-dol-sem-tja ...., je bilo kar noro....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.12.2007 8:48:30   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Jutrooo!

Jaz sem pri user posted image , dobre volje, spočita in naspana po dolgem času. Jaka je namreč to noč prespal, tako kot je on to že znal - od 20.30 pa še vedno spi (ob 3.00 duda in ob 6.30 200ml mleka).... Tako, da upam, da smo spet na "starih tirnicah", ker  10x na noč vstajat, pa duda gor-dol-sem-tja ...., je bilo kar noro.... BRAVO Jaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.12.2007 8:48:57   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Punce, kdaj boste pri vas okrasili smrečico? Kakšne okraske imate?

Jaz prisegam na preprostost in imamo na smrečici slamnate okraske, ki sem jih lansko leto kupila v Ikei in bele lučke. Postavili jo bomo pa naslednji vikend.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.12.2007 8:52:30   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Koliko svečk pa lahko damo na dan?
Kolikšna je krizna vročina?

Tega res ne vem.

Lepo, prespano noč vam želim.

Ne vem točno, ker Jaku nismo še nikoli nič dajali, ampak mi je P rekla, da lahko dobi svečko, če ima več kot 38,5 vročine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
17.12.2007 9:19:55   
FLASK_A
Bravo Jakauser posted image user posted image user posted image user posted image  Uf, ko bi se naš Jaka malo tega nalezel... Sem ko da bi tovornjak čez mene zapeljaluser posted image  Samo teženje, hranjenje, previjanje, lulanje, jokanje... Uf!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
17.12.2007 9:26:52   
FLASK_A
Ojej, KT, samo da si bolje! Še vseenouser posted image user posted image user posted image , da boš čisto zdrava.

Drnula, ni lušno a, tile zobki in mali vražički, ki se obesijo na joško ko male miške... Men tut ni več všeč dojit, pa saj zdaj že veliko je samostojne hrane, tako da bova kar počasi nehala...

Je pa tako lepo, ko zunaj snegec padauser posted image user posted image  Sem kar boljše volje ratala. No, zamedlo nas ravno ne bo, mi je pa še vseeno všeč...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
17.12.2007 9:29:30   
Padme
Ja, mislim, da je tole vstajanje ponoči trajalo kakšen mesec in pol (od 6 meseca, ko je dobil prvi zobek) in se je včeraj zvečer tudi po tolkem času zgodilo, da ko sva prišla spat ob 22.30 se ni zbudil, je spal kot polhec...

Tako, da Nikica sej bi te potolažila, da bo čez 15 let boljeuser posted image , pa sem zadnjič to mojemu omenila (da če ne prej se bom pa čez 15 let naspala), pa je rekel, da takrat pa ne bom mogla spati, ker me bo skrbelo, kje je Jaka, s kom se druži, kaj pije in kdaj bo prišel domov....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
17.12.2007 9:31:34   
Padme
Pri nas pa sicer ne pada sneg, ampak je tako čudno morbidno ozračje, da mi ni prav nič za vozičkat. Najbolj bi se blo namontirat nekje na eno kavico, čvekat in uživat na toplem...user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
17.12.2007 9:46:19   
FLASK_A
Hehe, čez 15let bodo pa res druge skrbi...user posted image  
Pri nas pa kar piha, tko da nevem, kako bo kaj z vozičkanjemuser posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
17.12.2007 10:42:20   
N _ B
Dan.

Midva sva že iz posvetovalnice. Jaki lepo napreduje in je bil prav priden. Le dobre pol ure sva čakala, da se je spomnil, da bo lulal. Medtem je spil flašo kompota. Teti v laboratoriju je najprej pospravil mizo (prav ji je, kaj pa čveka po telefonu), potem jo je pa še s prstkom hecal. Nismo nič jokal user posted image . Cepljenje imava prestavljeno za en mesec zaradi noric.

Domača naloga: 6,5 meseca: 69,5 cm; 8100 g, OG 45 cm

Niko imam doma, ker je bilo sinoči spet juhuhu bruhuhu. Pediater pravi, da trenutno razsaja: rota virus (več tipov), adenovirus, noro virus, trebušna gripa, caliici virus in še križanci med temi. Prizadanejo odrasle in otroke. Trajajo od 1-7 dni. Razen počitka in obilne hidracije nimajo kaj dat. Jaki naj bi bil s cepljenjem proti rota, kar precej zaščiten, ampak moramo biti pazljivi pri higieni.

Tako, da vsem pošiljam morje user posted image , da se skupaj s svojimi škratki izognete tem user posted image , tistim, ki pa že bolehate/-jo pa še ocean user posted image .

Tko, zdaj bi pa jaz en kofe.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
17.12.2007 10:45:45   
Padme
N & B kar privošči si eno user posted image ....

Pa nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Niko, da bo čimprej zdrava....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
17.12.2007 11:21:41   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme
N & B kar privošči si eno user posted image ....

Jo že pijem. Zdaj, ko mam cajt za čvek, ste mi pa vse ušle. user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
17.12.2007 11:24:17   
N _ B
user posted image

MAJ & GAL, VSE NAJBOLŠE ZA 7 MESECEV!user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
17.12.2007 11:25:17   
N _ B
user posted image

KAJA, VSE NAJBOLJŠE in CMOK OD JAKA!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.12.2007 12:07:22   
Kati81
N&B hvala za čestitke, Kaja pa Jaku vrača poljubček in upa da JAka od Nikice ne bo jezen, ker še drugim tala poljubčke.

Midve sva danes že bile v Arielu, ker sva mogle it zamenjat vrtiljak, sem ga kupila v soboto in hudič ni delal, sem danes nesla nazaj in so kar nekaj komplicirali, kao da istega nimajo,  pa če drugega vzamem moram čakat nekaj dni da odobrijo in ne vem kaj, sem jim kar mal zagrozila, da kot potrošnik sem zaščitena in so mi v roku 8 dni dolžni stvar zamenjat. Pol pa ni bilo problema.

No pol sva šle še po mleko in hitro dam ker tko sneži. Popoldan imamo pa Dedka mraza na radiju, tko da se že veselim.

Kaja še spančka, in smrdi zraven ker je pokakana.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.12.2007 12:09:12   
Anonimen
MAJ, GAL IN KAJA

user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.12.2007 12:20:36   
Anonimen
Jaz pa vas malo čekiram. Je Tara zdajle zaspala - upam, da vsaj za kako urco (nama je uspelo že 3 ure skupaj user posted image ). Ja z vročino pa je takole. Zvečer skoraj 40, ponoči 38,5, zjutraj 36,8. Greva popoldne k zdravniku, da jo pregleda ( za vsak slučaj) in nama da kaj zdravil. Svečk mi je zmanjkalo, sirup pa imam Baby Panadol. Moram še Calpol pa Lekadol sirup dobit. A sta na recept ali jih lahko kupim v lekarni? Za Calpol sem skoz vedla, ampak ga kar nisem nabavla, zdaj pa vidim, da je res dobro imet več stvari v omari.

Evo zdajle bom še zadnje voščilnice končala, da jih potem odneseva na pošto.

Kako je lepo zunaj user posted image . Zdaj je pa res že tisto pravo vzdušje. Men je najlepše do Božiča, potem pa mi ni več tako lepo.

KT pozdravi se user posted image , pa probaj not ostat, ker res piha. Ja lahko je govort, a ne user posted image

Drnula uboga. Ti ti Neca a si to od Tare pobrala user posted image user posted image . Dobro vem kako je to. Za čimmanj ugrizov user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.12.2007 12:21:11   
januška78
Dober dan,

Se še jaz malo javim po nekaj dneh. Najprej vsem bolnim pošiljam kamione user posted image , da se ja čimprej pozdravite, zdravim pa tudi kamione user posted image , da slučajno ne zbolite.
Manca je tudi nekaj bolčkana, je imela med vikendom med 37 - 38 vročine, pa bolj sitkana je bila, skratka takoj se je videlo da ni tista ta prava. Danes nima nič vročine, ampak se ji vidi, da še zmeraj ni čisto prava. Ponoči smo spali odlično (še nikoli tako). Zaspala je ob 19:30 in spala do 6:00, nato pojedla in po pol ure zaspala še skoraj do 10:00. Malo pred 11h je spet zaspala, ampak se je po 10 min zbudila, ker je kakala - že drugič danes user posted image . No zdajle pa spet spi. Danes bova dan preživeli kar v toplem stanovanju. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.12.2007 12:33:45   
januška78

Svečk mi je zmanjkalo, sirup pa imam Baby Panadol. Moram še Calpol pa Lekadol sirup dobit. A sta na recept ali jih lahko kupim v lekarni? Za Calpol sem skoz vedla, ampak ga kar nisem nabavla, zdaj pa vidim, da je res dobro imet več stvari v omari.

Panadol baby, Calpol in Lekadol sirup - vsi našteti sirupi vsebujejo isto zdravilno učinkovino paracetamol. Vsa našteta zdravila se da dobiti brez recepta v lekarni. Nogica vseeno je kateri sirup uporabljaš (med samo se razlikujejo le po pomožnih snoveh, ki jih vsebujejo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.12.2007 12:39:42   
Kati81
Nogica sem ti že hotla odgovorit, pa ti je že Januška, brez veze da maš 3 različnesirupe, saj je en dost. Tko da uporabi kar tistega, ki ga imaš.

Kuham kosilo za KAjo tko da se še beremo. Čaw

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.12.2007 12:53:43   
N _ B
Pri nas svečk nikoli nismo imeli. Vedno le Calpol. V domači lekarni za Niko je še Prospan sirup za blažitev kašlja in Linex ali medicinsko oglje.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.12.2007 13:03:13   
Anonimen
Punce hvala za nasvete. Ma vseeno bom nabavla še Calpol, pa tale Prospan siru pa blažitev kašlja za sak rpimer. Res nimam nobene rezerve.

N&B svečke pa imam vedno in če vročina preseže 38,5 ji jo dam.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.12.2007 13:03:42   
Anonimen
Evo princeska je vstala. Spala je slabo uro in pol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.12.2007 13:34:03   
N _ B

Punce hvala za nasvete. Ma vseeno bom nabavla še Calpol, pa tale Prospan siru pa blažitev kašlja za sak rpimer. Res nimam nobene rezerve.

Sem šla gledat. Prospan se lahko daje od 6. meseca dalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?