Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.12.2007 21:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo sem dobila spet svečke. Tara je kar ok. Vročina padla in upam da tako ostane. Ful ima vse občutljivo po ustkih, mi ne pusti, da jo primem za dlesni. Upam, da se male škrbinice kmalu pokažejo. Prva dva nista delala nobenih problemov. Jaz bom tudi tele piškotke nabavla. Ali katera od vas že uvaja meso, mlečne izdelke (katere), juho in kaj drugega, razen sadja in zelenjave?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.12.2007 21:24:06
|
|
|
|
N _ B
|
nogica: pri nas je dobil zadnjič meso in je skoraj pozabil dihat zraven . Par koškov pišč. fileja sem dala kar vmes med krompir, cvetačo in brstični ohrovt kuhat in potem zmiksala. Še meni je dišalo. Mlečne izdelke bomo začeli po novem letu. Najprej s kislo smetano.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.12.2007 21:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mislila počakat do novega leta z mesom in mlečnimi izdelki. Do sedaj sva še vedno na treh obrokih GH in na tem bova najbrž tudi ostale, ker drugače pa ne bo več jedla pri meni. Zjutraj najprej poje pri meni, potem sadje, okoli enih spet pri meni, potem zelenjavo (ki ji še vedno ne gre ), nato zopet pri meni in zvečer še rižolino. N&B ali mu kdaj skuhaš riž in dodaš kako zelenjavo?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.12.2007 23:26:25
|
|
|
|
Drnula
|
nogica - naši prinčipesi ni nič dobro, nobena kašica iz sadja, zelenjave ali rižolino in podobno, poje samo banano in pomaračne, sicer vse po par žličk in konec. Je pa zadnjič z veseljem jedla zelenjavno juho z vso živo zelenjavo, začimbami in mesom, prav tako obožuje jabolčni štrudel in jabolčno pito. Očitno rada je samo kar je za velike in je verjetno ne bom prav dolgo pitala s temi kašicami. Če bo le vse ok. Moram pa jutri še jaz te piškotke nabavit, sem ziher da bodo tudi ti dobri
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.12.2007 23:47:58
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Najprej vsem (MAJ, GAL, KAJA) ki so v zadnjih dneh praznovali - iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 17.12.2007 23:59:28
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Drnula - tudi naša Sara bi, sodeč po iskricah v njenih očeh, ko nas gleda, kako jemo, jedla tisto, kot jemo mi - juho, kruh... Kašice ji pa sploh ne gredo dol po grlu. Jih bom morala zgleda kar preskočiti. Tiste kekse, katerih slikico je pripopala KT, imajo tudi v DM. Sem jih jaz jedla te mesece, ko sem bila na dieti, ker poleg tega, da ne vsebujejo glutena, tudi ne vsebujejo mleka, vsebujejo pa jajca.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 7:28:42
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro A ste za , jaz jo ravnokar pijem, pa naj se mi katera pridruži. Sicer pa je imel Svit ponoči vročino- 38,6 pa sem mu dala Calpol , potem se je pa po kaki urci umiril in zdaj še spančka .Sem ga dala na sredino spat in je potem zaspal, ob 5 uri ko pa se še ni predramil ga potipam in je bil leden- mene je kar grpza bilo in sem ga začela božat in potem se je predramil . No upam da ni kaj hudega in da so le zobki
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 7:43:00
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro, Katera za al pa čajček mogoče? Jest sem že veliko bolje (dobre želje in so full pomagale - HVALA punce), sem si pa zdaj neki kolk poležala, tako šepam kot ena boga starejša ženička
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 7:49:53
|
|
|
|
*ANA*
|
KT jaz sem jo že spila medtem ko sem te čakala - mal heca. Čajček bi se pa prilegel ja Boga pa naj ti pomagajo še pri kolku .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:06:01
|
|
|
|
Padme
|
Jutroo! Jaz se vam pridružejem pri ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:06:20
|
|
|
|
Drnula
|
Dobro jutro! Jaz sem danes na kakavu, zmnjkalo kave ... in še marsičesa. Bo treba kaj v nabavo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:10:48
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Jest imam te in se tudi fajn topijo - nič se koščki ne lomijo pa še brez glutena so: Jaz sem tudi te piškote kupila pri najboljšem sosedu v soboto in sem ga Jaka čez vikend ponudila. O bogpomagej kakšno je naredil z njim .... Še ko sem ga zvečer slekla je imel drobtine po vsem trebuščku.... Tako da so sicer piškoti ful dobri, fajn mehki, mogoče celo preveč, ker Jaka še nima ravno občutka kolk lahko stisne pest in ga je valda v roki zdrobil, pol si je pa roko oblizoval...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:14:42
|
|
|
|
Padme
|
Drnula kje pa raste ta lepa vajina hiška (če ni skrivnost oz. ziher si že kdaj omenila pa jaz še nisem sledila)?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:20:37
|
|
|
|
Padme
|
Mi imamo pa jutri dedka mraza pri meni v šoli skupaj s gledališko predstavo, ki jo pripravijo učenci. Pa upam da bo Jaka zdržal to pol ure gledat....
< Sporočilo je popravil Padme -- 18.12.2007 8:25:44 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:25:05
|
|
|
|
neja24062007
|
Jutro punce! Samo na hitro se vam javim, da smo še živi in zdravi (če je katero skrbelo ) . Naša princeska se prebuja, tako da jo grem zrihtat. Ste pa toliko načkvekale, da imam velikkoooooo domače naloge
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:28:02
|
|
|
|
neja24062007
|
VSEM KI STE PRAZNOVALI KO NAS NI BILO ŽELIVA Z NEJO
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:37:44
|
|
|
|
Padme
|
NEJA WELCOME BACK TO RR
< Sporočilo je popravil Padme -- 18.12.2007 8:38:39 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:46:24
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Mi smo danes spali do 7-ih. Še dobro, da je tašča prišla gor, da nas je zbudila. Drugače bi še vrtec zaspal. Ja, Nika je šla danes v vrtec. Bomo videli, kaj bo. Sinoči je sicer bruhala, ampak sem prišla do tega, da zna biti to pri njej psihološkega izvora. Nobenih drugih simptomov ni, razen da jo boli trebušček in zvečer bruha, ker je treba it spat za v vrtec. Tako je bilo v četrtek, v petek jo je bolelo toliko časa, dokler nismo rekli, da je naslednji dan sobota in da smo doma, sobota, nedelja bp, v nedeljo zvečer pa spet. Včeraj je bila doma. Zjutraj jo je malo bolel trebušček - toliko, da je šla mimo ura za vrtec, potem je bila čisto uredu. Zvečer pa spet. Potem sva se pogovorili in najprej ni hotela govorit. Sem jo pustila, da je razmislila, potem je pa le sama spregovorila, da pa ona ne bi več hodila v vrtec in bi bila raje pri meni in Jaku doma. Vzrok: v vrtcu na ne bi spala. Sva se pogovorili in sem ji obljubila, da bom šla zjutraj k vzgojiteljici in se z njo pogovorila. Zjutraj ni bilo nobenega problema za v vrtec. V vrtcu imajo še par takih primerov, sicer ne ravno z bruhanjem, se pa upirajo na vse možne načine, da ne bi šli v vrtec zaradi spanja.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 8:56:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! KT, ja preveč pa tut ne ležat No, da še to mine Kje ste pa kupile te piškote Savoyardi? DM mogoče? N&B, kaj pa vzgojiteljice naredijo če otroci nočejo spat?
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 9:04:04
|
|
|
|
mentos
|
dobro jutro sem vas brala in sem pozabila, da sem dala mleko hladit, tako, da sem mogla še enkrat gret. Naša Hana je ravnokar zaspala kar pri meni. Jo moram kar malo pohvalit, je ratala ful pridkana, rada se smeji, le na igralni blazini ni rada. So vaši sončki radi na blazini, koliko časa pa zdržijo? Zdajle se grem pa lase umit, ker imam danes ob 16 zabavo s službo. Moram v LJ na bovling nato pa gremo še na večerjo. Bom šla kar malo prej, da grem še v CP malo pokukat. Do 16 mi bo moja mami čuvala Hano, nato pa ati, ko pride iz službe. Sem mu že pripravlja kuhanj jabuček in slive, da bo lahko dal Hani za malico oz. da se bo učila jest. Vsem ki ste pa bolni pa od naju
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 9:05:24
|
|
|
|
mentos
|
a mogoče katera ve, če obstajajo kake piškote BREZ JAJC IN MLEKA. Samo prašam, če ne bom pa sama šla v peko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 9:26:48
|
|
|
|
Drnula
|
Padme, hiška je na postojnskem, v smeri predjamskga gradu. Bom danes po dolgem času mal pofotkala pa kako slikco obesim. Zdajle se pa z Neco odpraviva po izolacijo in k hiški, moram še električarju povedat kam dat luči. Potem pa do kolegice na kavo, potem k našim domov in na dedka mraza in potem zvečer domov. Pa še po iste piškotke skočim vmes pa po kavo. ajej neca mi je sede zaspala v naročju ko tu klofam- joj tako je pa ne bom budila in oblačila, moram počakat, da se zbudi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 9:30:02
|
|
|
|
Drnula
|
mentos - vem da obstajajo, vsaj za ta velike, ne vem pa kje se jih dobi. Včasih jih je jedla moja cimra v študentu, stroga vegetarianka. Ma sladkarije je imela zelo zelo rada in je bila tudi drugače kar zajetna oseba.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 9:31:26
|
|
|
|
Drnula
|
Zdajle se grem pa lase umit, ker imam danes ob 16 zabavo s službo. Moram v LJ na bovling nato pa gremo še na večerjo[/quote] ha- ha, jaz imam identičen program v četrtek s svojo službo, samo da začnemo že ob pol treh.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 9:36:34
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikical Jutro! KT, ja preveč pa tut ne ležat No, da še to mine Kje ste pa kupile te piškote Savoyardi? DM mogoče? Pri najboljšem sosedu nikical, pri najboljšem sosedu, je pa ŠpelaP rekla, da jih imajo tudi v DM N&B, kaj pa vzgojiteljice naredijo če otroci nočejo spat?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?