mentos
|
pozdravljeni tudi mi smo bili danes leteči. Hano sem zjutraj kar pustila pri mamici, ker je še ful prehlajena, jaz pa sem odšla k njeni P, z izvidi iz bolnice. Zdaj imava v četrtek kontrolo tehtanja, in bova morali hodit vsak teden. Prav tako imava v petek fizioterapijo oz. kontrolni pregled pri Veličkovičevi. Upamo, da ne bo potrebno hoditi, saj je naša Hana prav vesela nagajivka, ki se sama obrača, se postavlja v sedeč položaj, tako, da je bila tudi naša P ful začudena, da so ji postavili diagnozo hipertoničnost. Bomo videli kaj bo na vse to rekla Veličkovičeva. No, da še povem, da je danes kar malo popapcala korenčka, zdajle bo pa dobila še kuhanj jabolček in slive. Jo že kar privajam, čeprav naj gre počasi, po 2 žlički ampak, enkrat bo že. Naš je tudi zdajle šel k zdravniku, ker ima ene težave s požiranjem hrane, danes v dežurni so mu rekli, da je posledica, da se mu hrana vstavi v sredi želodca živci, tako da upam, da bo vse ok, kajti sem že sita letanja od enega zdravnika pa do drugega. Komaj čakam da bo Novo leto in da bomo bolj zdravi. Za vse, ki ste bolni pa Tara, zate pa od HANE , ČIMPREJ SE POZDRAVI, PA NAJ ZOBEK HITRO POKUKA.
|