|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
18.12.2007 10:06:15   
Drnula
Neca še kar spančka, električar me pa nestrpno čaka user posted image
Si napišem še seznam za trgovino user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.12.2007 10:15:12   
*ANA*
NEJA WELCOME BACK TO RR

kAKO STE SE IMELI V TOPLICAH?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.12.2007 10:35:43   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

a mogoče katera ve, če obstajajo kake piškote BREZ JAJC IN MLEKA. Samo prašam, če ne bom pa sama šla v peko.

Najboljš bo če pogledaš v Mercatorju na oddelku za prehrano diabetikov, brezglutencev .... Skratka tam imajo polno takih izdelkov, mogoče se najdejo tudi piškoti brez jajc in mleka....

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.12.2007 10:40:32   
Padme
Mi smo se naspali, umili, najedli in
zdej se bova pa odpravila na user posted image vozičkat....

user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.12.2007 11:02:48   
us
Živjo!
Mentos,  moja  je rada  na  dekici  sredi  dnevne  samo,  ko  pase  kravce (cc. zdrži  tud  1  uro),  če  jo  dam  ležat  pa  joka.

Kakšno  igralno  blazino  pa  imaš?

Moram  ji  kupiti  kakšno  večjo  blazino,  ker  je  deka  kar  naprej  poslinjena,  pa  je  malce   prevelika za  v  pralni  stroj  in  jo  perem  kar  na  roke.

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   GABI  za  1 prespano  noč (21. 30 - 6. 45) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.12.2007 12:00:20   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: us

Kakšno  igralno  blazino  pa  imaš?

user posted image , spodaj puzle, čez to pa še igralni center. Danes je bila notri kar 1 uro, se je ene 7 * sama obrnila na trebušček, samo nazaj se še ne zna, samo enkrat ji je ratal. Počasi bo. Le zjutraj mi zdrži nekaj časa notri, drugače ima pa krče in ne more. Ne vemo še, kaj je vzrok krčov.

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.12.2007 12:01:43   
mentos
Neja: ste uživali v toplicah, je bila vaša princeska pridna, je kaj čofotala po bazenčku. Smo  pa te pogrešali.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.12.2007 12:34:57   
us
Mentos: lepa  blazina,  kje  si  to  kupila?

Moja   se  pa  trnutno  samo  s  trbuščka  na  hrbet  prevali,  s  hrbta  na  trebušček  še  ne  zna,  ampak  se  prevali  zaenkrat  samo  na  bok.

user posted image Upam,  da  se  bo  Hana  kmalu  počutila  bolje.user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.12.2007 12:58:22   
mentos

Mentos: lepa  blazina,  kje  si  to  kupila?

dobila za božička od moje službe, drugače jo imaš v pikapolonici

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.12.2007 13:47:46   
us
hvala. Bom šla pogledat, mi je res ful všeč.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.12.2007 14:02:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Kje ste pa kupile te piškote Savoyardi? DM mogoče? Pri najboljšem sosedu nikical, pri najboljšem sosedu, je pa ŠpelaP rekla, da jih imajo tudi v DM

Hvala za info- že drugič, se vidi, da nisem vsega prebralauser posted image

Sej sem bla u Šparu danes, pa mi ni kartice potegnilo (neveljavnauser posted image user posted image ), pa sem bla čist raztresena, sem pozabla it pol u DM pogledatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.12.2007 15:33:50   
Kati81
us blazina je res full lepa, sam iz lastnih izkušenj ti povem da tako nežne barve otročička ne privlačijo ravno najbolj, bolje je če so barve bolj žive.

Nikica ja mi je znano to ko ti kartice ne potegne, zato mam jaz vedno Diners s sabo za vsak slučaj, med od NLBja povleče od NKBM pa v šparu nikol ne potegne, ne vem zakaj ne.
Pol pa full folka odzad, pa te vsi čudno gledajo.

Ej a prideta z JAkcom kaj na kavo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.12.2007 15:37:10   
Kati81
KT na katerem oddelku si pa kupila tiste piškote?

V dmju sem jaz gledala sam tam ko je za otroke jih ni, edino če so tam med ostalo hrano to pa ne vem!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.12.2007 15:52:51   
FLASK_A
Kati, danes ne, se pa lahko za jutri dopoldan kaj zmenimo! Ti še sporočim. A si spet sama?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.12.2007 16:07:00   
Kati81
Sej sem mislila jutri dopoldan, ma sej dopoldan sem zmer sama (če odštejem taščo).

Ne moj je v službi prhaja zdejle domov in do nadaljnega ne gre nikamor, čez praznike bo kar lepo doma, kakšen dan bo kaj malega skoču v službo več pa ne. Se bomo crkljali.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.12.2007 17:04:32   
us
Kati81 - verjamem,  da  bi bila  bolj  pisana  blazina  bolj  zanimiva,  vendar  naso  trnutno tko  najbolj  zanimajo  plastične  flaše,  robčki  in  vse  drugo  kar  ni  pisana  igrača - ima  zgleda  eno  obdobje,  ko  raziskuje  predmete  okoli  sebe

lp

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.12.2007 17:08:54   
Kati81
Sej to tud našo zanima, vse drugo, sam igrače ne-

Sem sam mislila povedat, ker je ena spraševala, ker mi smo tudi dobili en igralni center, ki je full nežnih barv in naši ni bil nikoli zanimiv, šele zdaj se igra v njem tako da sedi in kako igraćo dol vleče, tiste, ki pa so zraven pršle ji pa sploh niso zanimive. Sem sam hotla poudarit, da če namerava kaj kupit naj kupi bolj živih barv.

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.12.2007 17:24:34   
us
Najrajši  ji  bi  kupila  eno  blazino,  npr.  takšno.ki  jih  imajo  v  šolah  za  telovadbo,  da  bi  jo  dala v  dnevno  na  tla,  pa  ne  vem  kje  jo  lahko  kupim.  Kolegica  ima eno  super  blazino,  jo  je  pa  dobila  na  recept -  je  ful  draga  drugače.
Meni  se  gre  trenutno  bolj  za  toplo  in kvalitetno  podlago.

Saj  vem  pisano  je  v  končni  fazi  najbolj  zanimivo.
lp

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.12.2007 18:50:13   
n€na

Najrajši  ji  bi  kupila  eno  blazino,  npr.  takšno.ki  jih  imajo  v  šolah  za  telovadbo,  da  bi  jo  dala v  dnevno  na  tla,  pa  ne  vem  kje  jo  lahko  kupim.  Kolegica  ima eno  super  blazino,  jo  je  pa  dobila  na  recept -  je  ful  draga  drugače.
Meni  se  gre  trenutno  bolj  za  toplo  in kvalitetno  podlago.

Saj  vem  pisano  je  v  končni  fazi  najbolj  zanimivo.
lp

ojla jaz sem tudi dobila to blazino na recept. drugače se pa jo dobi v specializiranih trgovinah (sanolabor) tam stane 180€ velika pa je 100cmx200cm.

je ful udobna in topla. nad njo imam pa postavljeno še eno blazinico v živih barvah in šumečimi dodatki, ki zalo pritegnejo, da je tam pridna celo uro in še več če je nihče ne zmoti.

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.12.2007 18:56:14   
Drnula
No jaz sem danes kupila te zloglasne piškotke user posted image - pri sosedu in so njami. Hip hip hip strašen trik in že ga ni bilo več user posted image

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.12.2007 20:14:26   
*ANA*
Čer

Spet tle sama user posted image

No Svit mi je cel dopoldan kuril do 39 potem sem pa poklicala P in je rekla da naj se pridemo pokazat smo šli in imamo vnetje ušesk user posted image , pa full je bogi vročina mu stalno rase, dam Calpol sirup, pa čez urco spet na 39 user posted image .No upam da bo OK- zdaj spančka ampak full nemirno.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.12.2007 20:26:39   
KT
Bogi Svit - en kamion user posted image , da bo jutri že zdrav.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.12.2007 20:47:36   
lenkav
oj, se tudi jaz javljam po daljšem času
seveda z domačo nalogo
Vid ima pri 6 M 66 cm in le 6880 g in je P rekla, da bi lahko imeli kako kilo, dve zaloge za čez zimo :)
sva pa z 10.12. začela z uvajanjem GH (smo sprobali krompir, cvetačo in korenje), zvečer pa tudi dobiva kašico in upam, da bo zdaj kaj pridobil na teži
imamo pa kak teden burne noči; se ful zbuja v joku, se na srečo hitro potolaži, a je to žal res pogosto

vsem bolanim pošiljava z Vidom posebne pozdravčke, prav tako vsem, ki ste že upihnili pol svečke (eni pa še več), Mentos na vaju s Hano pa sva veliko mislila, tako da upava, da bo šlo zdaj samo na bolje

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.12.2007 20:48:44   
lenkav
aja, pa tudi cepljeni smo bili tretjič

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.12.2007 21:01:40   
FLASK_A
Svit, ti pošiljam cel roj user posted image , da boš kmalu boljši!

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?