|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
17.12.2007 15:38:25   
mentos
MAJ, GAL IN KAJA
user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.12.2007 15:50:13   
mentos
pozdravljeni

tudi mi smo bili danes leteči. Hano sem zjutraj kar pustila pri mamici, ker je še ful prehlajena, jaz pa sem odšla k njeni P, z izvidi iz bolnice. Zdaj imava v četrtek kontrolo tehtanja, in bova morali hodit vsak teden. Prav tako imava v petek fizioterapijo oz. kontrolni pregled pri Veličkovičevi. Upamo, da ne bo potrebno hoditi, saj je naša Hana prav vesela nagajivka, ki se sama obrača, se postavlja v sedeč položaj, tako, da je bila tudi naša P ful začudena, da so ji postavili diagnozo hipertoničnost. Bomo videli kaj bo na vse to rekla Veličkovičeva.

No, da še povem, da je danes kar malo popapcala korenčka, zdajle bo pa dobila še kuhanj jabolček in slive. Jo že kar privajam, čeprav naj gre počasi, po 2 žlički ampak, enkrat bo že.

Naš je tudi zdajle šel k zdravniku, ker ima ene težave s požiranjem hrane, danes v dežurni so mu rekli, da je posledica, da se mu hrana vstavi v sredi želodca živci, tako da upam, da bo vse ok, kajti sem že sita letanja od enega zdravnika pa do drugega. Komaj čakam da bo Novo leto in da bomo bolj zdravi.

Za vse, ki ste bolni pa user posted image user posted image
Tara, zate pa od HANEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ČIMPREJ SE POZDRAVI, PA NAJ ZOBEK HITRO POKUKA.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.12.2007 15:52:15   
mentos
Nikica: da ne boš pozabila pokazat, kako si končala risbice na steni, me prav firbec matra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.12.2007 16:00:05   
N _ B
mentos: a imaš slučajno avto bele barve? Mislim, da sem te videla na parkingu okrog 10-ih.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.12.2007 16:46:13   
januška78
MAJ, GAL in KAJA vse najboljše za 7 mesecev
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.12.2007 16:50:33   
januška78
Nikical user posted image user posted image user posted image  za take poslikave. Full dober izgleda. Pa res ne pozabi poslikat ko bo končano.

Nogica user posted image user posted image user posted image  super izgleda mestece z lučkami

N&B naša smrekica tudi ni preveč kičasta. Imamo srebrne in rdeče bučke in rdeče lučke. Postavili pa smo jo že v soboto.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.12.2007 16:51:47   
*ANA*
MAJ, GAL in KAJA user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.12.2007 17:20:24   
Drnula
Ojla,
midve sva ravno dobro prišle. Neca je zaspala v autu, sem jo gor odnesla kar v lupinici in zdajle še vedno spi. Jo bom kar pustila ker cel dan ni zatisnila očesa. Moj je še vedno v hiški, še dela. Ma zdaj se bo vsaj malo segrelo. Je blo mraz ko pes in se je monter rapištolil in šel v Merkur in nabavil mali gašperček in ga montiral v naš dimnik in lepo greje. Se bo kmalu poznalo v celi hiški. Je itak morje malih lesenih koščkov za skurit user posted image
Ja monter je danes ultra dobre volje - je včeraj dobil sinčka, ta tretjega. Njegova žena rodi tik-tak, že prva dva je baje. Se je sprehajala po hodniku gor in dol in je šel dol po kofe in ko se je vrnil je že zamudil, mali Žan se je že rodil.
Je bil smešen včeraj. Sem ga klicala popoldne in mi pove da je žena rodila. Ga vprašam kako so dali ime in se ni spomnil user posted image , je spraševal starejšega sina - kako smo mu že dali ime ? No danes pa že kar dela in tudi zdajle je še vedno tam (še vedno čist nasmejan) pa ima potem še uro in pol vožnje do doma user posted image

ampak mi je P rekla, da lahko dobi svečko, če ima več kot 38,5 vročine...

... meni je P rekla enako, prav tako farmacevt v lekarni.

Popoldan imamo pa Dedka mraza na radiju, tko da se že veselim.

Mi smo bli prejšnji teden na dedku mrazu z mojo službo in še eno večjo firmo in mi ni bilo preveč všeč ... organizacija je šepala. Ob cesti naj bi bili palčki z lučkami, zadnji čas zbiranja ob pol petih pa še dvajset do pete nismo našli nobenega palčka. Potem naj bi šli s palčki peš do gostišča pa smo šli mi z autom, ko smo iskali palčke in potem tam čakali in čakali da bo kaj. Predstava je bila ok razen da dedek mraz ni razdelil daril ampak so bila naštimana zunaj pod drevesi. Za različne letnike rojstva si našel darilo pod različnim drevesom. Ideja zgleda kar ok, ampak zgubi čar ker ni dedek ali palčki ... ali bilo kdo not raztalal ampak vsi obleč in najuriš ven in gužva kje je moje darilo.

Jutri pa greva na dedka mraza v mojem domačem kraju, je vabljena, ker ima pri nas doma prijavljeno stalno prebivališče. Mojga glih ne bo do srede in se mi ne bo nikamor mudilo. Tega dedka se bolj veselim user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.12.2007 18:16:06   
KT
MAJ, GAL & KAJA

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.12.2007 18:25:49   
KT
Hojla,

Jaz sem že malo bolje! Mene pa že ne bo ena takale bolezen v posteljo položila - čeprav sem bila cel dan tako zelena, da sama sebe v ogledalu nisem spoznala user posted image . Pikica je OK in full pridna kot, da bi vedela, da se mami ne počuti ravno olimpijsko. Zdaj sta šla pa z očijam Božička iskat (po moje bolj nagajat glede na to kakšne ideje ima oči user posted image ).

Je pa naša frajlica danes prvič probala piškotek - tak rastur, kot da bi vrabci jedli - jest sem pa kot en golob drobtine pobirala user posted image  - to bo še veselo. Sem pa v Mercatorju našla baby piškote brez glutena.

mentos - se je že začelo, dobro leto in sreča namreč - zagotovo bo vse uredu user posted image .

nogica - en zvrhan koš user posted image , da bo Tara hitro ozdravela.  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.12.2007 18:29:14   
KT
Pa še slikca, ki krasi naše novoletne čestitke z odtisom Alinine nogice:

user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.12.2007 18:31:31   
N _ B
KT: kje je pa Alinina nogica?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.12.2007 18:35:25   
Drnula
...na drugi strani user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.12.2007 18:36:37   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

aha, bom obrnila. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.12.2007 18:38:15   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

aha, bom obrnila. user posted image

HVALA Drnula user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.12.2007 18:46:12   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Je pa naša frajlica danes prvič probala piškotek - tak rastur, kot da bi vrabci jedli - jest sem pa kot en golob drobtine pobirala user posted image  - to bo še veselo. Sem pa v Mercatorju našla baby piškote brez glutena.

Jaka pa včeraj. Najprej ni vedel, kaj bi počel s tistim piškotom in je tolkel v mizico in mahal naokrog. Sem mu pomagala, da je dal v usta, potem je bilo pa veselo, ko se je začel piškot topit. Kljub slinčku je bilo vse slinasto in piškotasto okrog. Še v ušesih in laseh sem našla sledi piškota. In kako je bil hud, ko ga je zmanjkalo oz. je imel en majhen košček še v pesti. Je celo roko tlačil v usta in cuzal ven stopljen piškot.user posted image

Tukaj je piškot šele našel usta.
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.12.2007 19:57:01   
*ANA*
dOBER VEČER user posted image

KT lepa slikca pa še nogico pokaži user posted image

N&B kako Jaka lepo je piškot user posted image - pa kaki so to piškoti?
Mi imamo Plasmon pa se mu kar velik košček odlomi ko grize in si utrjuje dlesni, prej se mu je pa  en košček večji odlomil in se mu je zaletelo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.12.2007 20:42:02   
N _ B
ANA: piškoti so od Milupe (+6 m) in se prav fino topijo. So pa z glutenom. Dobila sem jih v műllerju. Drugje jih še nisem zasledila.

user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.12.2007 20:50:38   
mentos

mentos: a imaš slučajno avto bele barve? Mislim, da sem te videla na parkingu okrog 10-ih.

ja imam, clio, sem šla ravno do P, drugič pa me kar malo pocukaj

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.12.2007 21:01:34   
Kati81
Evo nas od dedka mraza, je bilo super, smo uživali 100/uro, Kaja je dobila igrico Ekec, Pekec, sicer je še ne bo igrala, se mi zdi pa kar lepo darilo, pa uporabno, saj tud midva full rada igrava razne igrice, sploh pa Zofijin svet.

Dedek mraz je bil full dober.  No zdej smo pa doma Kaja se igra na tleh, oči je pa zaspal na Kajini igralni preprogi (puzzli in kovter).

Jaz sem še pospravla kar je včeraj prinesel domov, pospravla, pomila po tleh in dala stroj cunj prat.

Sedaj še Kajo zrihtam in ajde spat.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.12.2007 21:03:50   
KT
Jest imam te in se tudi fajn topijo - nič se koščki ne lomijo pa še brez glutena so:

user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.12.2007 21:04:48   
*ANA*
No pa da vam še jaz malo Svita pokažem user posted image

tukaj sem si sposodil Piin poganjalec

user posted image

Tukaj pa z bratrancem Janom
user posted image

Jaz resen
user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.12.2007 21:08:00   
*ANA*
KT kje si jih pa ti kupla?

Mi pa Mulerja sploh nimamo v bližini- najbljižji je v Kopru user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.12.2007 21:14:14   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

KT kje si jih pa ti kupla? Pri najboljšem sosedu user posted image

Mi pa Mulerja sploh nimamo v bližini- najbljižji je v Kopru user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.12.2007 21:18:40   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

ja imam, clio, sem šla ravno do P, drugič pa me kar malo pocukaj

Z Jakom sva imela posvetovalnico in sva ravno odpeljala s parkinga, ko si se ti pripeljala. Sem še gledala, če je otrok v avtu.

Obljubim, da te pa tretjič res pocukam.user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?