|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
17.12.2007 21:20:32   
Anonimen
Evo sem dobila spet svečke. Tara je kar ok. Vročina padla user posted image user posted image user posted image in upam da tako ostane. Ful ima vse občutljivo po ustkih, mi ne pusti, da jo primem za dlesni. Upam, da se male škrbinice kmalu pokažejo. Prva dva nista delala nobenih problemov.

Jaz bom tudi tele piškotke nabavla.

Ali katera od vas že uvaja meso, mlečne izdelke (katere), juho in kaj drugega, razen sadja in zelenjave?

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.12.2007 21:24:06   
N _ B
nogica: pri nas je dobil zadnjič meso in je skoraj pozabil dihat zraven user posted image . Par koškov pišč. fileja sem dala kar vmes med krompir, cvetačo in brstični ohrovt kuhat in potem zmiksala. Še meni je dišalo. user posted image  Mlečne izdelke bomo začeli po novem letu. Najprej s kislo smetano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.12.2007 21:41:50   
Anonimen
Jaz sem mislila počakat do novega leta z mesom in mlečnimi izdelki. Do sedaj sva še vedno na treh obrokih GH in na tem bova najbrž tudi ostale, ker drugače pa ne bo več jedla pri meni. Zjutraj najprej poje pri meni, potem sadje, okoli enih spet pri meni, potem zelenjavo (ki ji še vedno ne greuser posted image ), nato zopet pri meni in zvečer še rižolino.
N&B ali mu kdaj skuhaš riž in dodaš kako zelenjavo?

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.12.2007 23:26:25   
Drnula
nogica - naši prinčipesi ni nič dobro, nobena kašica iz sadja, zelenjave ali rižolino in podobno, poje samo banano in pomaračne, sicer vse po par žličk in konec.
Je pa zadnjič z veseljem jedla zelenjavno juho z vso živo zelenjavo, začimbami in mesom, prav tako obožuje jabolčni štrudel in jabolčno pito. Očitno rada je samo kar je za velike in je verjetno ne bom prav dolgo pitala s temi kašicami. Če bo le vse ok. Moram pa jutri še jaz te piškotke nabavit, sem ziher da bodo tudi ti dobriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.12.2007 23:47:58   
ŠpelaP
Najprej vsem (MAJ, GAL, KAJA)  ki so v zadnjih dneh praznovali - iskrene čestitke!user posted image  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.12.2007 23:59:28   
ŠpelaP
Drnula - tudi naša Sara bi, sodeč po iskricah v njenih očeh, ko nas gleda, kako jemo, jedla tisto, kot jemo mi - juho, kruh... Kašice ji pa sploh ne gredo dol po grlu. Jih bom morala zgleda kar preskočiti.

Tiste kekse, katerih slikico je pripopala KT, imajo tudi v DM.  Sem jih jaz jedla te mesece, ko sem bila na dieti, ker poleg tega, da ne vsebujejo glutena, tudi ne vsebujejo mleka, vsebujejo pa jajca.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
18.12.2007 7:28:42   
*ANA*
Dobro jutro

A ste za user posted image , jaz jo ravnokar pijem, pa naj se mi katera pridruži.

Sicer pa je imel Svit ponoči vročino- 38,6 pa sem mu dala Calpol user posted image , potem se je pa po kaki urci umiril in zdaj še spančka user posted image .Sem ga dala na sredino spat in je potem zaspal, ob 5 uri ko pa se še ni predramil ga potipam in je bil leden- mene je kar grpza bilo in sem ga začela božat in potem se je predramil user posted image .
No upam da ni kaj hudega in da so le zobki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
18.12.2007 7:43:00   
KT
Dobro jutro,

Katera za user posted image  al pa čajček mogoče?

Jest sem že veliko bolje (dobre želje inuser posted image so full pomagale - HVALA punce), sem si pa zdaj neki kolk poležala, tako šepam kot ena boga starejša ženička user posted image  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
18.12.2007 7:49:53   
*ANA*
KT jaz sem jo že spila user posted image medtem ko sem te čakala user posted image - mal heca.
Čajček bi se pa prilegel ja user posted image

Boga pa naj ti user posted image user posted image user posted image pomagajo še pri kolku user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
18.12.2007 8:06:01   
Padme
Jutroo!

Jaz se vam pridružejem pri user posted image ...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
18.12.2007 8:06:20   
Drnula
Dobro jutro!
Jaz sem danes na kakavu, zmnjkalo kave ... in še marsičesa. Bo treba kaj v nabavo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.12.2007 8:10:48   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jest imam te in se tudi fajn topijo - nič se koščki ne lomijo pa še brez glutena so:

user posted image

Jaz sem tudi te piškote kupila pri najboljšem sosedu v soboto in sem ga Jaka čez vikend ponudila. O bogpomagej kakšno je naredil z njimuser posted image user posted image user posted image .... Še ko sem ga zvečer slekla je imel drobtine po vsem trebuščku.... Tako da so sicer piškoti ful dobri, fajn mehki, mogoče celo preveč, ker Jaka še nima ravno občutka kolk lahko stisne pest in ga je valda v roki zdrobil, pol si je pa roko oblizoval...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.12.2007 8:14:42   
Padme
Drnula kje pa raste ta lepa vajina hiška (če ni skrivnost oz. ziher si že kdaj omenila pa jaz še nisem sledila)?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.12.2007 8:20:37   
Padme
Mi imamo pa jutri dedka mraza pri meni v šoli skupaj s gledališko predstavo, ki jo pripravijo učenci. Pa upam da bo Jaka zdržal to pol ure gledat....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Padme -- 18.12.2007 8:25:44 >

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.12.2007 8:25:05   
neja24062007
Jutro punce!

Samo na hitro se vam javim, da smo še živi in zdravi (če je katero skrbelo user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image .

Naša princeska se prebuja, tako da jo grem zrihtat.

Ste pa toliko načkvekale, da imam velikkoooooo domače nalogeuser posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.12.2007 8:28:02   
neja24062007
VSEM KI STE PRAZNOVALI KO NAS NI BILO
ŽELIVA Z NEJO

user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.12.2007 8:37:44   
Padme
NEJA WELCOME BACK TO RR

user posted image

< Sporočilo je popravil Padme -- 18.12.2007 8:38:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.12.2007 8:46:24   
N _ B
Dobro jutro.

Mi smo danes spali do 7-ih. Še dobro, da je tašča prišla gor, da nas je zbudila. Drugače bi še vrtec zaspal. Ja, Nika je šla danes v vrtec. Bomo videli, kaj bo. Sinoči je sicer bruhala, ampak sem prišla do tega, da zna biti to pri njej psihološkega izvora. Nobenih drugih simptomov ni, razen da jo boli trebušček in zvečer bruha, ker je treba it spat za v vrtec. Tako je bilo v četrtek, v petek jo je bolelo toliko časa, dokler nismo rekli, da je naslednji dan sobota in da smo doma, sobota, nedelja bp, v nedeljo zvečer pa spet. Včeraj je bila doma. Zjutraj jo je malo bolel trebušček - toliko, da je šla mimo ura za vrtec, potem je bila čisto uredu. Zvečer pa spet. Potem sva se pogovorili in najprej ni hotela govorit. Sem jo pustila, da je razmislila, potem je pa le sama spregovorila, da pa ona ne bi več hodila v vrtec in bi bila raje pri meni in Jaku doma. user posted image  
Vzrok: v vrtcu na ne bi spala. Sva se pogovorili in sem ji obljubila, da bom šla zjutraj k vzgojiteljici in se z njo pogovorila. Zjutraj ni bilo nobenega problema za v vrtec.
V vrtcu imajo še par takih primerov, sicer ne ravno z bruhanjem, se pa upirajo na vse možne načine, da ne bi šli v vrtec zaradi spanja.

Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.12.2007 8:56:06   
FLASK_A
Jutro!

KT, ja preveč pa tut ne ležatuser posted image  No, da še to mineuser posted image user posted image user posted image

Kje ste pa kupile te piškote Savoyardi? DM mogoče?

N&B, kaj pa vzgojiteljice naredijo če otroci nočejo spat?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.12.2007 9:04:04   
mentos
dobro jutro

sem vas brala in sem pozabila, da sem dala mleko hladit, tako, da sem mogla še enkrat gret. Naša Hana je ravnokar zaspala kar pri meni. Jo moram kar malo pohvalit, je ratala ful pridkana, rada se smeji, le na igralni blazini ni rada. So vaši sončki radi na blazini, koliko časa pa zdržijo?

Zdajle se grem pa lase umit, ker imam danes ob 16 zabavo s službo. Moram v LJ na bovling nato pa gremo še na večerjo. Bom šla kar malo prej, da grem še v CP malo pokukat. Do 16 mi bo moja mami čuvala Hano, nato pa ati, ko pride iz službe. Sem mu že pripravlja kuhanj jabuček in slive, da bo lahko dal Hani za malico oz. da se bo učila jest.

Vsem ki ste pa bolni pa od naju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.12.2007 9:05:24   
mentos
a mogoče katera ve, če obstajajo kake piškote BREZ JAJC IN MLEKA. Samo prašam, če ne bom pa sama šla v peko.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.12.2007 9:26:48   
Drnula
Padme, hiška je na postojnskem, v smeri predjamskga gradu. Bom danes po dolgem času mal pofotkala pa kako slikco obesim.
Zdajle se pa z Neco odpraviva po izolacijo in k hiški, moram še električarju povedat kam dat luči. Potem pa do kolegice na kavo, potem k našim domov in na dedka mraza in potem zvečer domov. Pa še po iste piškotke skočim vmesuser posted image pa po kavo.

ajej neca mi je sede zaspala v naročju ko tu klofam- joj tako je pa  ne bom budila in oblačila, moram počakat, da se zbudi

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.12.2007 9:30:02   
Drnula
mentos - vem da obstajajo, vsaj za ta velike, ne vem pa kje se jih dobi. Včasih jih je jedla moja cimra v študentu, stroga vegetarianka. Ma sladkarije je imela zelo zelo rada in je bila tudi drugače kar zajetna oseba.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.12.2007 9:31:26   
Drnula
Zdajle se grem pa lase umit, ker imam danes ob 16 zabavo s službo. Moram v LJ na bovling nato pa gremo še na večerjo[/quote]

ha- ha, jaz imam identičen program v četrtek s svojo službo, samo da začnemo že ob pol treh.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.12.2007 9:36:34   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Jutro!

KT, ja preveč pa tut ne ležatuser posted image  No, da še to mineuser posted image user posted image user posted image

Kje ste pa kupile te piškote Savoyardi? DM mogoče? Pri najboljšem sosedu nikical, pri najboljšem sosedu, je pa ŠpelaP rekla, da jih imajo tudi v DM

N&B, kaj pa vzgojiteljice naredijo če otroci nočejo spat?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?