|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
17.12.2007 21:23:47   
petarda
Nami je še z nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.12.2007 21:24:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Sploh ne vem, a imajo punce to prirojeno ali kaj, vendar pri meni te "finoče" in izbirčnosti ni mogla videt, ker sem daleč od tega

to se jaz ob Nuši sprašujem. jaz se še v življenju nisem našminkala, ona pa bi se skoz, pa nohte lakirala, pa oblekce na 1000 in 1 način nosila......

Kar zgovarjajte se zdaj šminkerke user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.12.2007 21:25:36   
NinaŠ
Saj za Tino sem se pa že sprijaznila, da bova kar skupaj po trgovinah hodili, da bo povedala ali ji je stvar všeč ali ne... ...pol pa ne bo panike.  user posted image   Čist izi ji bom nabrala npr. 5 mikic in se bo sama za 2 odločila,....  Samo barvne kombinacije moram mal pazit - saj takole za doma ni panike kaj si izbere, samo za v vrtec pa res ne more iti roza in rdeča po možnosti še v kombinaciji z zeleno in vijolčno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.12.2007 21:25:50   
*bubi*
Ja, nekje že morajo zgled dobit user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.12.2007 21:25:56   
ada2
no, da vam še povem zakaj je tako nujno bilo to sliko prenestuser posted image

dobila sem jo od sodelavke, je iz službenega fotkiča, od lanskegapusta, ko smo bili coprnice v pokoju in smo iz starih bab delali mlada dekleta, in na njej sva jaz in tista moja pokojnauser posted image  stanovalka. jaz ji v invalidskem vozičku sedim v naročju in žal je to zadnja slika na kateri sva skupaj in jo moram imeti tudi v albumuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.12.2007 21:28:09   
ada2
ja ja , kar smejta se, ko bosta pa punce imele pa ne bo več smešno

se bova pa midve z Nino smejale, ko bomo že navajeneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.12.2007 21:28:24   
NinaŠ
Kar zgovarjajte se zdaj šminkerke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.12.2007 21:29:15   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nami je še z nami user posted image user posted image user posted image

Ja, zgleda, da je malo zašla user posted image user posted image user posted image  Njena punčka je stara 7m user posted image  In ne uganete, kako ji je ime - Nami.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.12.2007 21:30:29   
*bubi*

zato pa bomo mi raje bratca naročili user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.12.2007 21:31:08   
NinaŠ

se bova pa midve z Nino smejale, ko bomo že navajene

user posted image user posted image user posted image evo si ubesedila moje misli... ...že ob bubinem odg., da bubi obleče vse kar mu ona pripravi, sem pomislila, kdo se je že zadnjič spravljal sestrice delat? no zdaj sta že dve na kupu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.12.2007 21:31:25   
*bubi*
Samo res..... Nina, ti si lahko kaka oblačila od Anžeta ponucala? Al vse na novo kupujete?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.12.2007 21:32:06   
*bubi*
Nina, se še 1x citiram user posted image :
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.12.2007 21:35:03   
*bubi*
Sicer pa bo boljše še malo počakat, da se vsaj sezona poklapa če že spol ne user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.12.2007 21:39:05   
ada2
ja ja, to s sezono je boljša naložbauser posted image

mi smo dobili 5 škatel fantovskih cot od Adamovih dveh bratrancev, pa so bile sezonsko uporabne samo Nušine cote, pa čeprav sta sezonsko različnauser posted image user posted image
no, prvo leto je itak nekak šlouser posted image , drugo leto pa je bila polomija. cot za izvoz, ampak pozimi vse predolgo, poleti pa sami flisi in dolgi rokaviuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.12.2007 21:40:43   
petarda
saj takole za doma ni panike kaj si izbere, samo za v vrtec pa res ne more iti roza in rdeča po možnosti še v kombinaciji z zeleno in vijolčno

Meni gredo pa te barve lepo skupi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.12.2007 21:41:43   
NinaŠ

Samo res..... Nina, ti si lahko kaka oblačila od Anžeta ponucala? Al vse na novo kupujete?

Bolj malo smo od Anžeta porabili user posted image - bodije in pižame, drugo ne. Imava pa s prijateljico ravno kontra par, ona meni da cotice od hčerke, jaz pa njej od Anžeta. No tega v bistvo ni tako zelo veliko, ker tam po 1 letu je večinoma vse večalimanj ponošeno, tako da ni ravno naprej za dat.  Torej - kupujemo user posted image

Tisto o bratcu pa - odvisno kako bo imel mož brke obrnjene, ko bo akcija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.12.2007 21:42:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

se bova pa midve z Nino smejale, ko bomo že navajene

user posted image user posted image user posted image evo si ubesedila moje misli... ...že ob bubinem odg., da bubi obleče vse kar mu ona pripravi, sem pomislila, kdo se je že zadnjič spravljal sestrice delat? no zdaj sta že dve na kupu user posted image

"Naša" pa že ne bo taka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.12.2007 21:43:32   
petarda

Kar je dalo je dalo...za ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.12.2007 21:43:48   
NinaŠ
Meni gredo pa te barve lepo skupi

čakaj, ko bo spet kak extrem padel, jo pofotkam, pol boš pa povedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
17.12.2007 21:45:08   
petarda

Sicer pa bo boljše še malo počakat, da se vsaj sezona poklapa če že spol ne user posted image

user posted image user posted image user posted image ...jaz bi pa raje kak drugi letni čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
17.12.2007 21:45:35   
*bubi*
Tisto o bratcu pa - odvisno kako bo imel mož brke obrnjene, ko bo akcija

daj, daj, razloži to vražo. Pa koliko dolgi brki morajo bit, da zračunam, kako dolgo bom še čakala. user posted image  Ravno danes se je obril user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
17.12.2007 21:46:21   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image ...jaz bi pa raje kak drugi letni čas user posted image user posted image user posted image

Če si hotela imet user posted image user posted image  majčiko, si že zamudila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
17.12.2007 21:46:23   
ada2

saj takole za doma ni panike kaj si izbere, samo za v vrtec pa res ne more iti roza in rdeča po možnosti še v kombinaciji z zeleno in vijolčno

Meni gredo pa te barve lepo skupi user posted image user posted image user posted image

poznam en velik pisan svet v nešteto barv je ujet, modra rdeča roza zelena oranžna vijolična in rumena, povsod so barve kamor greš, v pisanem svetu je dobro da veš!user posted image

drugače pa meni tudi gresta roza in rdeča skupaj, če sta v pravih odtenkihuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
17.12.2007 21:48:00   
petarda

Če si hotela imet user posted image user posted image  majčiko, si že zamudila user posted image

To vem...septembrček bi bil tudi Ok user posted image ....aja...to je pa še isti letni časuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
17.12.2007 21:49:05   
ada2
uh, klepetam kot da bi bila jutri frajuser posted image user posted image

kdo se bo pa naspal?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

koliko ste stari? :)
marjetica23

do 20 (7%)

20-25 (17%)

25-30 (29%)

30-35 (30%)

35-40 (9%)

več kot 40 (7%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!