Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

kdaj jih imam), sem iz Ljubljane (se bom pa pripeljala kamorkoli in, če se bo treba, gre lahko kakšna iz Lj tudi z mano).
PUNCE!!!
Upam, da pred aprilom
, če se boš udeležila srečanja, pa je tvoja tortica + čajček ali karkoli že na moj račun (to je še najmanj kar lahko naredim). Upam, da nisi preveč huda, če te takole mal zasipavamo z raznimi tegobami, samo saj veš, fajn je, da je takole na dosegu roke, ker recimo meni bi verjetno, preden bi odromala do zdravnika, zaradi pretečenega časa že vse zarjavelo
. Drugače pa, po moje, če se ti kdaj ne da, ne utegneš itd. odgovorit, ti skoraj sigurno nobena (vsaj jaz ti ne bi) ne bo zamerila.
za
in da je vse ok s tabo in
.
ali
- radovednost deluje
,pa čimprej poročaj kaj pričakujete!
... danes se mi je uspelo "izmazati" in mi ni bilo treba ven na mraz, ker je mož odpravil oba otroka v šolo in vrtec
srčno upam da ti bojo podaljšali bolniško.
...
. ah kje je še to