|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
19.12.2007 20:22:58   
*ANA*
Lep pozdrav user posted image

Da nas malo bolj gor pomaknem ker drugače nas bo na drugo stran vrglo user posted image

No hvala vsem za user posted image in lepe želje, so pomagale, Svit je brez vročine user posted image ( upam samo da ne bo ponoči spet ) ampak zdaj lepo sapnčka, sicer nemirno ampak spančka user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.12.2007 20:27:48   
nky 23
Tudii Kevin že pridno aja, upam da bo malo bolje kot včćeraj saj nikakor ni mogel spat, skos se je prebujal in se hotel samo stiskat, tako da sem ga na koncu vzela kar v svojo posteljo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.12.2007 21:01:58   
Anonimen
mi imamo pa 6. bolezen user posted image . se še potem javim

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.12.2007 21:05:15   
nky 23
nogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim hitreje pozdravite!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.12.2007 21:09:12   
KT
nogica - en kamion user posted image , da hitro, hitro mine.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.12.2007 21:11:53   
Petraa
večer
speti jaz po dolgem času,vedno mi potem zmanjka čas za vasuser posted image
Ena je spraševala zadnjič kako smo norice preboleli-SUPER. Aleluja da jih je dobil,saj sem starejšemu govorila naj ga ljubčka,tako da se tamali naleze.
O šesta bolezen,nič takega,naš Timček še ni imel,Marko pa je,samo se ne spomnem kdaj
Tim je postal pravi govorec,naučila sem ga ta-ta govorituser posted image Drugače smo trenutno zdravi,bili smo tudi v toplicah prejšnji vikend,timu se je dopadlo,smo bili 1 urco v vodici.
Ponoči se še vedno rad carta na 1 urco.čeprav pred spanjem spije cca 220ml kašice z adaptiranim mlekom.
Koliko pa vaši kaj spijejo??

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.12.2007 21:14:43   
Petraa
Aja,naše mere za  skoraj 6 mesec pa so. 6800g in veliki smo 70 cm

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.12.2007 21:17:03   
lenkav
mene pa tud zanima, kaj za en rižolino vse dajete svojim zvečer.
sem bila danes v muellerju, pa je bilo vse izropano
imam zdaj eno kašico - grisek od Milupe, ki se samo z vodo zmeša in je brez glutena, drgač je bilo pa vse z glutenom, kar so sploh imeli.
a se to dobi tud v DM?
takrat, ko ste se o tem bolj razpisale, za nas še ni bilo aktualno, pa nisem bila pozorna
hvala za pomoč

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.12.2007 21:19:55   
Petraa
jaz sem kupila v dm-u,se mi zdi da je riževa kašica brez glutena

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.12.2007 21:37:20   
lenkav
a od Milupe, al od koga drugega?

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.12.2007 21:38:26   
nky 23
jaz mam od hippa in se prav tako pripravijo z vodo

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.12.2007 21:50:09   
Petraa
Nimam  pojma,embalažo sem vrgla taakoj stran

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.12.2007 21:56:59   
Petraa
aja,se mi zdi da je bla neka bio varianta

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.12.2007 22:33:24   
lenkav
hvala obema
lepo in mirno noč

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.12.2007 23:03:23   
Anonimen
oj oj

Mi smo bili danes v posvetovalnici. Ker bi morala biti 3. cepljena sem povedala, daje imela tri dni vročino, poleg tega pa so se ji že včeraj zvečer, danes pa še bolj, pojavile čisto majhne rdeče pikice. Sem jih slišala zakaj v takem primeru ne grem do P. Sem klicala v soboto pa je rekla, da so to verjetno zobki in nato v ponedeljek in je rekla naj kar sama pridem po svečke, da ne rabim nič Tare nosit s sabo. No potem smo šle dat kri in vodo (user posted image ) in niso nič našli ena preiskava pa je šla naprej in bodo izvidi v petek. Je ugotovila, da je to 6.bolezen. No saj ni ne vem kaj, ampak vseeno bolezen pa je in na Tari se to pozna. Zelo zelo malo mi je, pije nič, skoz je sitna, malo spi, ponoči se nonstop zbuja.
Saj bo mimo. Še kak dan in bolezen bo izzvenela - če je le to to. Hvala za pikapoke.
Ne boste verjele, ampak zobki pa še niso na vidiku. Jaz ne vem zakaj si potem tlači v usta vse, dudo je že čist raztegnila tako jo nateguje in grize. Jaz vseeno upam, da bodo kmalu.

KT evo še moji podatki:

6,5 mesecev: 7200 g, 65,5 cm, OG: 42,5 cm
1. dala GH : 10.11.2007 (Rižolino od Milupe)
Moji podatki: vodnarka (31.01.1981)

Evo to je to, mislim, da sem ti podala vse mankajoče podatke.

lenka jaz jih tud v Muellerju nabavljam. Sem pa tudi jaz zadnjič kupila hippove z glutenom (nisem prebrala). Dobiš pa jih tudi v DM-u, pa tudi v Sparu jih vidim.

(odgovor članu lenkav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.12.2007 23:03:44   
Anonimen
Pa lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.12.2007 23:12:29   
FLASK_A
Nogica, en kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo Tara kmalu boljša!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.12.2007 7:19:07   
*ANA*
Dobro jutro

Nogica poln travnik user posted image user posted image user posted image vam pošiljamo da boste čimprej Ok.

Pri nas je Pia tudi imela 6. bolezen in je bila sitkana- saj ko je ona bolana ji ne paše nič user posted image .Svit jepa njeno nasprotje- če ni vročine je on čisto normalen- še ko je imel bronhitis ni kazal nobenih bolezenskih znakov- le da je hropel user posted image .

user posted image je že skuhana, pridružite se mi user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.12.2007 8:18:44   
KT
Dobro jutro zaspanke in zaspančki,

2/3 naše družine še spi user posted image  - potem se pa čudim po kom ima Alina to bolezen user posted image

Kavica se že kuha - a ste že vse spile a se mi ktera pridruži?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.12.2007 8:21:54   
N _ B
Dobro jutro.

ANA, hvala za user posted image .

nogica: naj čimprej mine. Važno je, da veš, pri čem ste.

lenka: meni je zadnjič Jaka nekaj sitnaril, ker je bil zaspan in gresa (enakega kot ga imaš ti) ni hotel jest po žlički. Potem sem mu pa kar mleko naredila v flaško in par žlic že narejenega gresa primešala in mu je bilo uredu. Je vse pojedel.

petraa: Jaka zvečer poje 120-150 ml kašice po žlički in nato še pri meni oz. cca 110-120 ml mleka po flaški.

Jaka je drugače zelooo priden. Upam, da ga ne hvalim prehitro. Včeraj smo bili na božičku in je prav užival. Trenutno mu je najbolj aktualna Nikina lego kmetija. Ona popoldan sestavi, zjutraj pa pride orkan Jaka in vse poruši. Krave, konju, pujsi...vse leti ven iz hleva user posted image  Aja, pa probat mora. Vsako kocko posebej nese v usta. So duplo, ta včje, tako, da ni strahu, da bi kaj pojedel.

Dokumentirano:

najprej odleti streha...
user posted image

...nato zid...
user posted image

...krava mora tudi ven...
user posted image

in to ostane po opustošenju orkana Jaka.
user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 20.12.2007 8:24:09 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.12.2007 8:26:33   
*ANA*
N&B Jaka je full priden- nekako tak kot Svit user posted image .
A pa mu Nika nič ne nagaja?
Včeraj je imela Pia en kovček poln malih Litle People in je pustila odprtega in potem je prišel Svit in jih okušal user posted image , čez nekaj časa pa je Pia to opazila in prišla k njemu in mu rekla: puti to je moje ne toje user posted image in seveda je bil Svit full užaljen in je obrnil usta navzdol in se naredu da bo jokal- pa mu reče Pia da ona njegovih igračk ne tika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - takoj ko Svit kaj dobi mu vzame iz rok user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.12.2007 8:26:40   
KT
Bravo Jaka - mogoče mu Nikin notranji interieri in design nista všeč user posted image  - po moje bo arhitekt user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.12.2007 8:30:20   
N _ B
ANA: zaenkrat mu še ne vleče z rok igrač, čeprav je bila včeraj, ko je prišla domov malo huda, kdo je podrl njeno kmetijo. Mu tud svojo igračo odstopi, če steguje rokice, ampak po moje zarad tega, ker Nika hoče njegove. Je pa res, da midva ne poudarjava, čigavo je kaj. Vse je od obeh. Prvič, ko je začela s tem, pusti to je moje, sva ji lepo rekla, da ima ona tudi njegove igrače in da bova že midva umaknila igrače, ki niso za Jaka in so le njene.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.12.2007 8:50:43   
N _ B
drnula: mož sprašuje katera hiška je to.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.12.2007 8:54:25   
*ANA*
Ja N&B sej pri nas je tudi tako ampak na kar je pa Pia navezana pa ne da kar tako iz rok user posted image .
Zdaj pa Svit mehko Sneguljčico obdeluje user posted image user posted image user posted image - mu je zelo všeč user posted image .

Prejle sem ga šla pogledat če še spi in on je gledal s prstom v ustih nekam v okno- je videl da je že svetlo in mirno čakal da pridem user posted image .Sicer pa je danes bil ponoči priden user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?