ŠpelaP
|
Dober večer! Sem šele zdaj prišla do računalnika. Zdaj imam pa kar nekaj strani za prebrati. Danes je Sara poskusila jesti hruško in ji je bila ful všeč. Dobila je za pokušino še en keks (savoiardi), pa ga je s tako strastjo jedla, da se je ful bunila, ker se ji v ustih ni dovolj hitro topil. Nikical, jaz sem kekse savoiardi ravno danes kupila v DM, stanejo pa malo čez 3 €. Kati - V DM imajo te kekse tam, kjer je BIO prehrana, sojino mleko, brezglutenska hrana... IZVIRNO SPOROČILO: N & B Vzrok: v vrtcu na ne bi spala. Sva se pogovorili in sem ji obljubila, da bom šla zjutraj k vzgojiteljici in se z njo pogovorila. Zjutraj ni bilo nobenega problema za v vrtec. V vrtcu imajo še par takih primerov, sicer ne ravno z bruhanjem, se pa upirajo na vse možne načine, da ne bi šli v vrtec zaradi spanja. Mi smo lani s Timom imeli bitke za vrtec. Med drugim je bil vzrok tudi spanje oziroma nespanje v vrtcu. Preden je letos jeseni ponovno šel v vrtec, smo mu morali obljubiti, da mu ne bo več treba hoditi v vrtcu spat. Letos pa tako rad hodi v vrtec, da mi včasih celo reče, zakaj sem že prišla ponj, da on bi se še malo igral. Prej je pa moral iti spat, medtem ko so se ostali veselo igrali. Ana - za Svita, da se mu čimprej ušeska pozdravijo. IZVIRNO SPOROČILO: N & B Prehitet ne moremo nič. Nekateri celo kakšno fazo preskočijo. Npr. puzanje. Nekateri nikoli ne puzajo po vseh štirih, nekateri le napol sede, tako, da imajo eno nogico spodvito pod ritko,.... eni shodijo pri 15-ih mesecih, drugi pa že pri devetih (npr. naš sosed). Recimo se pozna že razlika mad Niko in Jakom. Nika je sedela ravno mesec dni kasneje kot Jaka. To je pa res hec. Ker tudi jaz opažam, da je Sara nekje en mesec za Timom, kar se motorike tiče. Je pa moja nečakinja Tjaša shodila pri 8,5 meseca, s tem da je nismo "sprehajali", je čisto sama pokazala zanimanje. Jaz sem pa bila ena tistih, ki smo se puzali s spodvito nogo pod ritko.
|