|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
18.12.2007 23:21:47   
Kati81
Foto gm, imaš program k ga naložiš, pol pa imaš predloge in vsatvljaš slike notr, pa pošlješ.

Drgač čist simpl zadeva, sam preden sem zbrala slike je pa trajalo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.12.2007 23:22:49   
Kati81
Aja če naročiš veliki stenski koledar dobiš 6 voščilnic po lastni izbiri zastonj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.12.2007 23:23:47   
Kati81
Voščilnic s slikami, ki si jih ti izbereš, tvoje lastne slike.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.12.2007 23:24:33   
Drnula
sam preden sem zbrala slike je pa trajalo.

ja-čist verjamemuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.12.2007 23:45:40   
ŠpelaP
Dober večer!
Sem šele zdaj prišla do računalnika. Zdaj imam pa kar nekaj strani za prebrati.
Danes je Sara poskusila jesti hruško in ji je bila ful všeč. Dobila je za pokušino še en keks (savoiardi), pa ga je s tako strastjo jedla, da se je ful bunila, ker se ji v ustih ni dovolj hitro topil. user posted image
Nikical, jaz sem kekse savoiardi ravno danes kupila v DM, stanejo pa malo čez 3 €. Kati - V DM imajo te kekse  tam, kjer je BIO prehrana, sojino mleko, brezglutenska hrana...

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Vzrok: v vrtcu na ne bi spala. Sva se pogovorili in sem ji obljubila, da bom šla zjutraj k vzgojiteljici in se z njo pogovorila. Zjutraj ni bilo nobenega problema za v vrtec.
V vrtcu imajo še par takih primerov, sicer ne ravno z bruhanjem, se pa upirajo na vse možne načine, da ne bi šli v vrtec zaradi spanja.

Mi smo lani s Timom imeli bitke za vrtec. Med drugim je bil vzrok tudi spanje oziroma nespanje v vrtcu. Preden je letos jeseni ponovno šel v vrtec, smo mu morali obljubiti, da mu ne bo več treba hoditi v vrtcu spat. Letos pa tako rad hodi v vrtec, da mi včasih celo reče, zakaj sem že prišla ponj, da on bi se še malo igral. Prej je pa moral iti spat, medtem ko so se ostali veselo igrali.

Ana - user posted image za Svita, da se mu čimprej ušeska pozdravijo.

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Prehitet ne moremo nič. Nekateri celo kakšno fazo preskočijo. Npr. puzanje. Nekateri nikoli ne puzajo po vseh štirih, nekateri le napol sede, tako, da imajo eno nogico spodvito pod ritko,.... eni shodijo pri 15-ih mesecih, drugi pa že pri devetih (npr. naš sosed). Recimo se pozna že razlika mad Niko in Jakom. Nika je sedela ravno mesec dni kasneje kot Jaka.

To je pa res hec. user posted image Ker tudi jaz opažam, da je Sara nekje en mesec za Timom, kar se motorike tiče.
Je pa moja nečakinja Tjaša shodila pri 8,5 meseca, s tem da je nismo "sprehajali", je čisto sama pokazala zanimanje.
Jaz sem pa bila ena tistih, ki smo se puzali s spodvito nogo pod ritko. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.12.2007 7:47:38   
*ANA*
Dobro jutro

user posted image je žže kuhana user posted image

Za nami pa je ena   kur user posted image nočč.
Svit se je zbudil okrog 11:30 in potem ni hotel spat do 2:30 user posted image .Imel pa je visoko vročino in zgleda da ga neki zobki matrajo user posted image

No bo že

Hvala vsem za user posted image upam da bodo hitro pomagale user posted image

A je žže katera tuki?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.12.2007 8:14:21   
nky 23
jutro!!!

kako st malo ponikte?
jaz sem spet malo poniknilauser posted image

vsem, ki ste in ki praznujeteuser posted image ,
vsem, ki ste bolni pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.12.2007 8:20:16   
*ANA*
Ojla NKY, kako kaj Kevin?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.12.2007 8:22:13   
nky 23
Ja tale naš lump je res pravi lump, malo nagaja drugače pa kar gre

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.12.2007 8:23:34   
Padme
Jutrooo!

ANA hvala za user posted image !

Jaz pa tebi user posted image za Svita, da bo čimprej bolje!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.12.2007 8:25:36   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

IZVIRNO SPOROČILO: mentos

a mogoče katera ve, če obstajajo kake piškote BREZ JAJC IN MLEKA. Samo prašam, če ne bom pa sama šla v peko.

Najboljš bo če pogledaš v Mercatorju na oddelku za prehrano diabetikov, brezglutencev .... Skratka tam imajo polno takih izdelkov, mogoče se najdejo tudi piškoti brez jajc in mleka....

KATI na tem oddelku imajo tudi te user posted image piškote....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.12.2007 9:01:27   
Kati81
Hvala bom šla pogledat v Mercator al pa Dmja.

Mi smo meli tud pestro noč, najprej se je zbudila ob 12, pol ob 1 je jedla in ob 5 je spet jedla.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.12.2007 9:50:46   
FLASK_A
Jutro!

Evo, pri nas je bilo ISTO, kot pri Kati. Pa kaj je tolk lačen, nimam pojmauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.12.2007 9:57:57   
*ANA*
Nogica- Svit se ni ničč za uššeska prijemal- le kar sem opazila je bilo to, da mu je priteklo malo smole ven iz uššeska in ko sem mu hotla očistit je full protestiral in jokal user posted image .
Ko pa mu je P pogledala uššeska je pa naredil tak užžaljen in bolečč izraz na obrazku ,ki ga šše nisem vidla user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.12.2007 9:58:46   
Kati81
Nikica ja ti povem da sta Jaka in Kaja zmenjena.

Je treba mal Alino poklicat da ju nauči kako se spi.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.12.2007 10:08:52   
Kati81
Naša lumpa je pa zdejle zaspala, k dobr ve da jaz ne morem it zdej spat.

Saj bo bolje.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.12.2007 10:21:59   
neja24062007
Jutro punce, malčki in malčice!

Kako smo kaj? Vidim, da smo danes skoraj vse ponoči dežurale. Tudi naša princess je bila ponoči kar 2x lačnauser posted image  Obakrat je pojedla 200 ml. Mogoče ima preskok v rasti, ali pa je kaj drugega-le kaj???

Mi smo se načofotali v toplicah. Bilo je fino fajn in sedaj se privajamo na stalni ritem doma.

Sem vas pa full pograšala, čvekanje, smejanje,...

ko bo čas pa kakšno slikico pripopam, mogoče še danes.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA VSE BOLANČKE IN BOLANČICE, DA SE HITRO POZDRAVITE

in

vsem ki praznujete

user posted image

evo naša se že oglaša, uh uh spala je celih 30 minut,

Včeraj je bila na dedku mrazu in je bila zelo pridna in je full uživala. Glede na to, da smo morali z Miklavža po hitrem postopku domov, je bila na dedku mrazu zelo pridna in nas je prijetno presenetila.

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.12.2007 11:14:06   
mentos
ojla,
jaz sem pa včeraj bila na naši novoletni zabavi. Prav fajn sem se sprostila, najprej bovling nato pa še Argentinska restavracija. Kar okusno, prav pošteno pa sem se načvekala in nasmejala, tako da sem domov prišla šele ob 22. Hana je že spančkala, tako da ko sem ji dala lubija se mi je pa še nasmejala. Prav lep pozdrav za lahko noč. Dobila sem tudi bore malo božičnico 67 eur. Sramota, namesto 500 eur.

Naša Hana pa danes spet štrajka pri jest. Ponoči je jedla, zjutraj pa mi ni nič hotla, niti gh zdajle ne, tako da je šla samo spat. Sigurno se boji, ker bo morala jutri  na kontrole težeuser posted image . Danes jo bom po 3 tednih peljala za 15 min ven. Ma nas je bolezen, bolnica in prehlad čist zdelal, tako da nosek je že malo bolje in upam, da bo vse ok.

Ana: Hana Svitu pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj se ušeska čimprej pozdravijo.
Lenkav: lepo da ste mislili na naju, tudi mi na vas. Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.12.2007 12:14:51   
ŠpelaP
Ta vneta ušeska znajo biti pravi hudič. Mi to še predobro vemo. Tim je imel prvo leto, ko je začel hoditi v vrtec grozna vnetja ušes. Smo morali z njim večkrat v Mb na ORL, da so mu gnoj ven iz ušes sesali, pa po bolnicah sva bila, pa tik pred operacijo žrelnice... Me kar zmrazi, ko pomislim za nazaj. Ni pa nikoli pokazal, da bi imel vneto, dokler nismo zagledali, da mu iz ušesa teče gnoj oblike kot smrkelj iz nosu. Šele potem, ko se je gnoj začel cediti, je dobil vročino. Nikoli se ni vlekel za uho, nikoli ni glave držal postrani...
Ob vsem je pa najbolj misteriozno to, da je imel zadnje vnetje ušes tik preden sva zaključila z dojenjem. Po tistem ni imel več vnetih ušes. Očitno se mu je mleko zaradi povečane žrelnice stekalo ali zaustavljalo na poti v uho.
Kaj sem v bistvu hotela povedati s tem, kar sem napisala - da otroci včasih nimajo tistih izrazitih znakov pri vnetju ušes, pa lahko ravno tedaj prebolevajo huda vnetja. Morda imajo vnetje že nekaj dni, preden se razni znaki sploh pojavijo (vročina, driska, razdražljivost, jok...).

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.12.2007 14:02:32   
januška78
Dober dan,

Pri nas je tudi zadnje dni kar pestro. Ponoči še kar dobro spimo, čez dan je pa kar precej joka. Tako tečkana podnevi do sedaj še ni bila. Glede na to, da je malo povišano temperaturo imela le čez vikend, sedaj pa ne več, sklepam da bodo pa sedaj mogoče res zobki. Videti zaenkrat ni še nič, le dlesen se mi zdi, da je zatečena.

Svit z Manco pošiljava kamion user posted image , da se čimprej pozdraviš

mentos vi ste pa imeli enak prednovoletni program kot mi lansko leto (bovling in nato Argentinska).
Mi imamo pa letos zaključek v petek. Bomo šli kar cela družina, ker z možem delava v isti firmi, pa bova še Manco vzela s sabo. Gremo tudi letos na bovling, pol pa na kosilo.

Jaz grem pa danes prvič po porodu sama zvečer ven - imamo večer mladih mamic user posted image . Se že kar veselim, sem že skoraj pozabila kako je brez otroka iti kam.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.12.2007 15:28:04   
nky 23
mi smo pa včeraj kupili jelko komaj čakam, da jo v nedeljo okrasim, pa ponedeljek saj je že božič, in letos sva z mojim prvič doma za božič in pa prvi božič s Kevinom, joj še malo.....

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.12.2007 15:34:03   
mentos
jaz in Hana pa bova 24 na božični večer sami, je ati dežuren in pride šele 25. Vsak let isto.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.12.2007 15:41:39   
*ANA*
Mentos saj bo...... ampak pa ni lepo da ga ne bo z vama na božžiččni večer user posted image .
moj to dobro ve ker jaz delam skoraj vsak božžičč user posted image

A tvoj dela v zdravstvu?

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.12.2007 16:58:20   
nky 23
oh ja jaz imam pa res srečo letos ga imam za božič in novo leto doma, za razliko od lani.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.12.2007 18:30:09   
Drnula
Tko pa zgleda pri nas zdaj:
user posted image

Kuhinja je še mal razmetana user posted image :
user posted image

In naša mala čebulca:
user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?