Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 21:18:13
|
|
|
|
us
|
Nena26: hvala za informacijo, je pa res draga - mogoče jo bom pa kupila sej pride še kasneje prav pri igranju/učenju (poklicna deformacija,še ko nisem na šihtu mislim nanj) lp
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 21:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ANA za SVITa. Ubogi revček. A se je kaj za ušeska vlekel? Jaz sem se tud bala, da bi blo vnetje ušes, smpak ker se ni nič držala za ušeska, pa tudi joka ni bilo ne vem kakšnega sem sklepala da so zobki. Ja pri nas je tudi danes NORO. Vsaj popoldne in zdaj zvečer. Jedla mi ni skoraj nič danes. Niti pri meni, niti GH. Enako kot za prve zobke. Ful je občutljiva ko se samo dotakenm njenih dlesni. Vročina je padla, zobka še ne čutim, je pa vsae otečeno in ful trdo. Upam, da se v roku enega tedna vse umiri.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 21:50:21
|
|
|
|
N _ B
|
Čer. Najprej pošiljam velikoooooooo , da boste zdravi. Zobki: pri nas je P včeraj rekel, da "nastavki" za zobke so, ampak, da bo pa verjetno še kar nekaj časa trajalo, da bodo prišli ven. No, če se bo Jaka zgledoval po Niki, bomo na prvi zobek čakali še 5 mesecev. Obračanje: pri nas se še ne obračamo s hrbta na trebušček in obratno. Sem in tja mu sicer rata, ampak bolj nehote se mi zdi. Sem včeraj vprašala P, če je to kaj narobe. Pravi, da ni, ker je Jaka bolj močan in napreden drugje: sedi, se postavlja na vse štiri, se poskuša premikat v rikverc, preprijema igračke iz ene roke v drugo itd itd. Torej, sem brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Obračanje: pri nas se še ne obračamo s hrbta na trebušček in obratno. Sem in tja mu sicer rata, ampak bolj nehote se mi zdi. Sem včeraj vprašala P, če je to kaj narobe. Pravi, da ni, ker je Jaka bolj močan in napreden drugje: sedi, se postavlja na vse štiri, se poskuša premikat v rikverc, preprijema igračke iz ene roke v drugo itd itd. Torej, sem brez skrbi. O tole si me pa prev potolažila, saj smo mi na istem. Ko sem takole brala tukaj gor, jih veliko piše kako se njihovi veselo obračajo, kobacajo... Tar se sicer obrne sem in tja. Velikokrat se skupaj kobacava in kotaliva, ji pomagam, ampak sem ugotovila, da ko bo čas se bo že. Sem pa že razmišljala, da je kaj narobe. Torej me nima kaj skrbet. Sta pa Tara in Jaka le 2 dni. Da pa ne pomislim na Kajo ki že kar stoji ( Kaja)
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:06:20
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Čer. Najprej pošiljam velikoooooooo , da boste zdravi. Zobki: pri nas je P včeraj rekel, da "nastavki" za zobke so, ampak, da bo pa verjetno še kar nekaj časa trajalo, da bodo prišli ven. No, če se bo Jaka zgledoval po Niki, bomo na prvi zobek čakali še 5 mesecev. Obračanje: pri nas se še ne obračamo s hrbta na trebušček in obratno. Sem in tja mu sicer rata, ampak bolj nehote se mi zdi. Sem včeraj vprašala P, če je to kaj narobe. Pravi, da ni, ker je Jaka bolj močan in napreden drugje: sedi, se postavlja na vse štiri, se poskuša premikat v rikverc, preprijema igračke iz ene roke v drugo itd itd. Torej, sem brez skrbi. BRAVO Jaka Mi pa ravno obratno - iz trebuha na hrbet nam ne gre, znamo pa obratno (ko jo previjam se mi vseskozi svaljka iz hrbta na trebušček, nazaj pa ne znamo in po parih minutah je samo dretje , ker ona nebi več na trebuhu, ki ga sovražimo že od vsega začetka ). To bo še veselje - samo veselje punce . Ni ga lepšega kot jih gledat, ko se jezijo sami nase kako so se vendar znašli v taki situaciji in potem je ne znajo rešit . Vse ob svojem času in vsak malce po svoje, ane!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:15:05
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav Vid ima pri 6 M 66 cm in le 6880 g in je P rekla, da bi lahko imeli kako kilo, dve zaloge za čez zimo :) Mah, lenkav nič se sekirat (vse ob svojem času), mi smo tudi pri skoraj 70 cm pa še nismo presegli magičnih 7 kg (bo že). Ima pa taka lička kot mali hrček - še posebno, ko proti koncu hranjenja vse nabira v ustih in mi potem da jasno vedet, da ima vsega poln kufer in ven pljune - da ne govorim kakšno je vse okoli in še v mojih laseh
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:15:58
|
|
|
|
KT
|
Aja, se malo sama s sabo pogovarjam - a je kaj novega
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
a je kaj novega ja danes je sv... mraz. Kar - 15
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:23:56
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Aja, se malo sama s sabo pogovarjam - a je kaj novega Veš kolikokrat se jaz. Saj paše včasih. veš kolk si imam za povedat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:27:13
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT To bo še veselje - samo veselje punce . Ni ga lepšega kot jih gledat, ko se jezijo sami nase kako so se vendar znašli v taki situaciji in potem je ne znajo rešit . Vse ob svojem času in vsak malce po svoje, ane! Prehitet ne moremo nič. Nekateri celo kakšno fazo preskočijo. Npr. puzanje. Nekateri nikoli ne puzajo po vseh štirih, nekateri le napol sede, tako, da imajo eno nogico spodvito pod ritko,.... eni shodijo pri 15-ih mesecih, drugi pa že pri devetih (npr. naš sosed). Recimo se pozna že razlika mad Niko in Jakom. Nika je sedela ravno mesec dni kasneje kot Jaka.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:39:18
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT To bo še veselje - samo veselje punce . Ni ga lepšega kot jih gledat, ko se jezijo sami nase kako so se vendar znašli v taki situaciji in potem je ne znajo rešit . Vse ob svojem času in vsak malce po svoje, ane! Prehitet ne moremo nič. Nekateri celo kakšno fazo preskočijo. Npr. puzanje. Nekateri nikoli ne puzajo po vseh štirih, nekateri le napol sede, tako, da imajo eno nogico spodvito pod ritko,.... eni shodijo pri 15-ih mesecih, drugi pa že pri devetih (npr. naš sosed). Recimo se pozna že razlika mad Niko in Jakom. Nika je sedela ravno mesec dni kasneje kot Jaka. Točno to . Jaz na primer nisem nikoli puzala in glej ga zlomka kok sem fajn ven prišla
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:41:07
|
|
|
|
KT
|
Grem v miževo deželo, ker se vam čist nič ne čveka punce - ste take kot moja Alina ( s kuram spat ). Nočko in mirno, mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:52:19
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Grem v miževo deželo, ker se vam čist nič ne čveka punce - ste take kot moja Alina ( s kuram spat ). Nočko in mirno, mirno nočko. Kam greš zdaj? Saj sta še Kati in Drnula prišli. KU KU
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:53:10
|
|
|
|
N _ B
|
Aja, pa v ilegali je tud verjetno še kakšna... KU Ku še tistim ta nekje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 22:58:24
|
|
|
|
N _ B
|
Če bi lahko bi tako kot pri MSN-ju stresla ekran, da vas zbrihtam. A spite pred ekranom?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:03:41
|
|
|
|
Kati81
|
Sem pršla pa že grem, sem skor živce zgubila ko sem naročala koledarje in voščilnice(N&B ti maš veze daj zrihtaj da mi jih naredijo do petka)! Tko da nisem mela časa gor bit, jutri pa ga tud ne bo k gremo v Ikeo, po par stvari, jupi! Gre katera zraven, no pa saj gremo šele ob 12 tko da dopoldan vas mal pozdravm. Zdej pa spat, k moj rabi dva računalnika da lohk eno 20 sekundno stvar posname, najprej je bil en dovolj zdej pa skor dva nista, se mi zdi da zato k me hoče odvadit od foruma, sam mu ne bo uspelo. Nočko
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:04:32
|
|
|
|
Kati81
|
Ne sam sem mogla za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:05:52
|
|
|
|
Kati81
|
Da se bi pa streslu tko kot pr msnju bi blo fino, jaz tok uživam ko koga dregnem, Kaja se pa smeji k zacinjglja.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:10:29
|
|
|
|
Kati81
|
KT in Drnula, na katerem oddelku dobim tiste piškote, da ne bom diplomirala pri najboljjšem sosedu, k ga bolj malokdaj obiščem?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:11:55
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Sem pršla pa že grem, sem skor živce zgubila ko sem naročala koledarje in voščilnice(N&B ti maš veze daj zrihtaj da mi jih naredijo do petka)! Jaz sem poslala za koledarje v nedeljo ob 11-ih zvečer. Sam sem se zafrknila in nisem popravila na osebni prevzem. Potem sem klicala včeraj dopoldan, če lahko popravijo, da pridem sama iskat, naj ne pošiljajo po pošti in je rekla, da je že narejeno, da lahko pridem. Po moje ti bodo jutri poslal in v petek dobiš.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:16:23
|
|
|
|
Drnula
|
Kati - piškotki so tam pri otroški hrani. vsaj pri nas. Po kaj pa laufate v Ikeo?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:16:38
|
|
|
|
Kati81
|
Ma sej za slike vem, da so full hitri, za koledarje in to pa nisem glih 100% bla, no upam da bo res do petka, drgač sem pa sama kiva k bi se lohk prej spravla to delat. Jutri moram pa še slike naročit, bom full zapravla za te stvari ta mesec. Ma kaj hočmo tko je.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:18:47
|
|
|
|
Kati81
|
Moj mora po ene stvari v Gornjo Radgono, sam prevzet, pol je pa reku če gremo v Ikeo in seveda sem tkoj za. Bomo kupili vratca za sopnišče, ki so pri nas full draga, pa še nekaj malenkosti. Aja mi je odstopu računalnik, se mi je zdelo da je bil sam izgovor da ne bom na forumu.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:19:44
|
|
|
|
Drnula
|
Kje pa naredijo tako hitro koledar??? A pošlješ samo slike in zrihtajo al kako gre to? Jaz bi naredila za sestrico, z njihovimi slikami.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.12.2007 23:20:01
|
|
|
|
Kati81
|
Lepo spančkajte in sladke sanje. Nočko
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?