N _ B
|
Dobro jutro. Mi smo danes spali do 7-ih. Še dobro, da je tašča prišla gor, da nas je zbudila. Drugače bi še vrtec zaspal. Ja, Nika je šla danes v vrtec. Bomo videli, kaj bo. Sinoči je sicer bruhala, ampak sem prišla do tega, da zna biti to pri njej psihološkega izvora. Nobenih drugih simptomov ni, razen da jo boli trebušček in zvečer bruha, ker je treba it spat za v vrtec. Tako je bilo v četrtek, v petek jo je bolelo toliko časa, dokler nismo rekli, da je naslednji dan sobota in da smo doma, sobota, nedelja bp, v nedeljo zvečer pa spet. Včeraj je bila doma. Zjutraj jo je malo bolel trebušček - toliko, da je šla mimo ura za vrtec, potem je bila čisto uredu. Zvečer pa spet. Potem sva se pogovorili in najprej ni hotela govorit. Sem jo pustila, da je razmislila, potem je pa le sama spregovorila, da pa ona ne bi več hodila v vrtec in bi bila raje pri meni in Jaku doma. Vzrok: v vrtcu na ne bi spala. Sva se pogovorili in sem ji obljubila, da bom šla zjutraj k vzgojiteljici in se z njo pogovorila. Zjutraj ni bilo nobenega problema za v vrtec. V vrtcu imajo še par takih primerov, sicer ne ravno z bruhanjem, se pa upirajo na vse možne načine, da ne bi šli v vrtec zaradi spanja.
|