Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je ...jupiiiiii....kolk sem vesela za njiju, avgusta je bla poroka zdaj bota pa že zibala
Mala 2 in dragi, brat s punco, mama, njegovih je 6, kolegica, pa po mamini strani smo si zelo blizu in imamo tako navado (babica, tete, strici, sestrične- skupaj 10kom).
In to obema.
Ga še nikoli nisem. Samo ste me tolk nakurle tukaj, ko ga vsenekaj pečete, da me mika, da bi ga še jaz.
najprej naredim Alnaturevo riževo kašico z Allernova mlekom, pa je skoraj bruhala, tak ji je bilo nagravžno. Ok, ji bom pa naredila riževo kašo od Milupe, ki je že z mlekom. Ampak že ko sem mešala, sem po vonju ugotovila, da je drugačna kot tista iz Mullerja. Jo probam in roko na srce ni tako dobra, vseeno pa ni slaba. Pa jo dam Diti, pa dva žlički poje, potem se ji je pa kar dvigovati začelo. No in ker nisem hotela, da se zbruha še preden kaj pametnega vase zbaše, pa sem ji naredila mleko. Navadno Novalac. Je imela v pol ure dovolj nagravžnih stvari v ustih
pripopala
in
. Malo sva počvekali in kaj ugotovima? Da čvekama tudi na temle forumu
Anžej zadnje čase mal štrajka in precej manj poje. Priznam, se sploh ne sekiram, ker ni noben suhec in nekaj vendarle poje. Riževa kašica je pa zakon. Drugega mu ne dajem, naj bi počakala do 5,5m in bom verjetno kar do 6m (kaj pa je tistih 14 dni?!?).
še od mene, da hitreje prime!
).