|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
22.12.2007 13:36:16   
NinaŠ
No, zna se pa zgodit, da spet kakšen računalnik ugledam v hotelu

to se pa ni za bat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.12.2007 13:38:48   
NinaŠ
Pride katera na krvavice in zelje user posted image njamsi? Po parih dneh brez apetita se mi je končno odprlo in zdaj kar ne morem dočakat, da bo kuhano user posted image , še dobro, da mi misel na napol surove kravavice obrne želodec, drugače bi se jih že lotila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.12.2007 15:36:26   
amy26
Pride katera na krvavice in zelje njamsi?

dober tek, upam da so bile dobre

pri nas je bila za kosilo telečja obara, je prav pasalo nekaj tekočega

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.12.2007 19:02:28   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Dober dan! user posted image

Dober večer! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.12.2007 21:31:12   
Urša
Meni je pa Tina čisto Word pomešala

Jst pa otrokoma ne pustim nič po računalniku šarit, ni šans! Laptop je moj, Vedi bo pa njun. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.12.2007 21:35:50   
Urša
In kako ste kaj drugače? Mi smo bili danes na enem Božičku, je bila super predstava Maček Muri. user posted image  Jutri imamo pa še enega Božička. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.12.2007 22:26:52   
NinaŠ
Dober večer!

Sem otroka komaj pred pol ure uspela spat spravit, saj sta popoldne spala 3,5 ure user posted image ...tako da ju je še kosilo v pečici čakalo user posted image .

Popoldne so moji 3user posted image šli na ogled železniške makete, jaz sem si nadejala malo počiti tačas, samo so me kaj kmalu prišli iskat, ker je bila maketa na višini ca 1,5 m in user posted image ni uspel obeh ves čas nosit okrog user posted image , da sta sploh kaj videla. Je bilo pa zanimivo za pogledat, sploh Anže je bil čist impresiran.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
23.12.2007 9:24:30   
ada2
dobro jutrouser posted image

jaz sem si včeraj malo privoščila....

najprej smo s pevskim zborom skoraj zmrznili, saj je bil koncert na prostem in verjemite ni ravno pasalo eno uro zunaj na miru stat. saj dokler smo mi peli je še šlo, potem pa je bilo še 6 drugih zborov in med čakanjem smo skoraj primrznili na tla. na koncu smo skupaj z ostalimi zapeli še 3 pesmi. saj, slišati je bilo čudovito, pogled je bil tudi idiličen, sneg, osvetljena cerkvica na hribčku, prižgane bakle in v dolino so se razlegali glasovi božičnih pesmi, ampak mraz brrr.....

aja, vsak pa je dobil od catjinega šefa eno buteljkouser posted image , pa fajn so nas pogostili s čajem in kuhanim vinom, na koncu pa še s pojedinouser posted image

no, potem sem pa zvečer šla še s prijateljicami ven in smo se nasmejale za vnaprej in nazajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
23.12.2007 9:39:48   
Urša
Waw Ada, to je bilo pa res romantično, pa čeprav mrzlo! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
23.12.2007 16:33:18   
Teni_
Čer, kje ste vse? Jaz sem pa malo žalostna, ker moram jutri delat do pol devetih zvečer, namesto, da bi z mojimi doma krasila smrekico. Takrat pa že spita, ko pridem domov. No, jo bomo pa zjutraj.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
23.12.2007 20:19:07   
catja2
jaz sem pa tak osamljena!

Sem SAMA v službi; ker si je kuhar poškodoval nogo, sta oba kuhar in natakar odšla domov in jaz sem sedaj sama za vse user posted image user posted image user posted image  . Še doooolgi 2 uri moram tu čakati... Da ne omenjam, da drug kuhar ni hotel priti delat itd.user posted image

Ada še sreča, da si vsaj ti dobila od mojega šefa buteljko, ker mi že čakamo cel teden božičnico ali pa vsaj buteljko pa ni bilo nič... user posted image  Jah zgleda, da je božiček zgrešil ta naš vrh!!user posted image

Po drugi strani pa se tak veselim naslednjih dveh dni, ko sem doma user posted image user posted image

Pa danes sem bila dopoldan tak vesela, sem si nekaj cot kupila oz. mi je skoraj vse moj kupil (ne vem s čim sem si to zaslužila) user posted image

Včeraj pa je imel ata zaključek in je bilo res super in po dooolgem času sem res nekje sproščeno uživala, da nisem toliko razmišljala o L&J, če bi lahko še kaj več alkoja popila bi pa bilo nepozabno user posted image

Jana pa si očitno res še ni opomogla; jo treba res čez kakšen mesec malo potipati user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
23.12.2007 20:20:24   
catja2
Teni, da bi ti vedela, kako doolgo mi je trebalo, da sem skužila, da si mi ti čestitko poslala user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
23.12.2007 20:35:55   
Teni_
user posted image user posted image user posted image Si mislim, da bo marsikatera imela enake probleme. Če bi poslala brez naših imen, verjetno ne bi niti pokapirala.user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
23.12.2007 20:48:19   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Če bi poslala brez naših imen, verjetno ne bi niti pokapirala.user posted image

Točno tak user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.12.2007 7:11:22   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Mi smo se včeraj cel dan potepali, danes pa s polno paro naprej. Najprej grem v svojo voluntersko službo user posted image

če bi lahko še kaj več alkoja popila bi pa bilo nepozabno

Je kak poseben razlog za omejitve? user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke in enako nazaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.12.2007 13:51:08   
*bubi*
Dan! user posted image

kje jaz vas najdem..... na drugi strani????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se vse po šoping centrih gužvate? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.12.2007 18:16:34   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.12.2007 18:27:31   
petarda
SREČEN BOŽIČNI VEČER VSEM MOJIM NOVEMBRKAM!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.12.2007 18:51:27   
petarda
Mi smo se imeli enkratno user posted image user posted image user posted image ...računalnik sem sicer našla v hotelu, samo ni bilo časa se kaj javit, pa vidim, da nisem nič zamudilauser posted image ...

Evo danes pa smo prišli domov in okrasili božično drevesce...Petardito je fuuuul pomagal, vse bunkice je hotel on obesituser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.12.2007 18:54:53   
petarda
Itak, da sem se morala malo javit, zdaj pa moram na delo user posted image user posted image user posted image ...Urša sem se danes spomnila, da si me lani spomnila na mojo obletnico na ta dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas je čisto zametalo, ceste se groooozne...smo imeli povabljene tasta in taščo na šampanjček in tatarski, pa jih zgleda ne bo....tak, da bomo pa sami uživali user posted image user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim prijeten večer v krogu družine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.12.2007 21:11:38   
petarda
...smo imeli povabljene tasta in taščo na šampanjček in tatarski, pa jih zgleda ne bo....tak, da bomo pa sami uživali

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zdajle zvedla, da je post danes....in bo tatarski čakal do polnočiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo pa popečen kruh pa rio mare meliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.12.2007 23:39:34   
Urša
VESEL BOŽIČ!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.12.2007 23:40:23   
Urša
Urša sem se danes spomnila, da si me lani spomnila na mojo obletnico na ta dan.

Točno! Grešila sva na božično noč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
25.12.2007 8:51:24   
Paštetka
Drage moje novemberke, VESEL, ZALJUBLJEN IN LJUBLJEN božič vam želimo.

user posted image

Naš Božiček je mleko popil in kekse pojedel, ki mu jih je nastavil Max, ter v zameno prinesel pol koš daril. user posted image  

Lepo preživite dan.

Mi gremo danes ponovno na pregled v bolnišnico z Mašo, da dobimo navodila kako in kaj naprej in na dopustu. Očitno je res nekaj narobe z njenim dihanjem, saj zdaj po tem zdravilu nič AC ne piska. Je pa zadnjič, ko mi je vso zdravilo ven spustila, spet piskalo. user posted image   Vendar smo že zdresirani na to piskanje.

Pripravljamo se tudi na dopust in komaj čakam, da vidim sestrico, da bundo zamenjam za bikinke in da namesto skibutck zarijem bose noge v pesek ter namočim špehasto rit v toplo morje user posted image . Obljubim pa, da ko bom to počela, bom mislila na vas, kako se grejete ob radiatorju user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.12.2007 16:07:31   
amy26
paštetka WBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo da si se po dolgem cajtu malo javila

tudi jaz bi v teh mrzlih dneh šla v tople kraje tako da max.uživaj na dopustu

tudi v naši družini se je okt. rodila sestrična od Ele in ima isto probleme z dihanjem, ko je bila stara 14 dni je kar nehala dihati, no zdej hodijo na neke preiskave in upam da bodo našli vzrok.

Mi je pa Ela zbolela, že tretji dan ima vročino tam do 38,7, kašlja, z nosa ji teče, še učke ima malo vnete, posledično že dve noči ne spiva, zaspi čez pet minut jo zbudi kašelj, spet zaspi oz. jo uspavam spet zbudi kašelj,..tako da je čisto boga in upam da bo kmalu bolje.

Pa danes pod smrekico so bila darila in od vseh daril Aleks vzame največjega, ni bil zadovoljen z majhnimiuser posted image , tok majhen pa točno ve da v večjem darilu bo več zanjga.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Avantura
binyy

Ste za sex za eno noč z osebo,ki vas zelo,zelo privači,kljub temu da imate partnerja (doma)?

da, zakaj pa ne (15%)

ne (45%)

da, to si zelo želim (4%)

ne, ne podpiram avantur (36%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!