tinaaja
|
Naslednje leto bom vsem dala samo brinin varcevalni racun, ker mislim, da imamo igrac dovolj do ene 4 leta Po pravici povedano, ji najinih daril za bozic sloh nisva dala, ker je brez veze.. Je tok drugih, pa se ta so aktualna 5min... pol pa navali brinka na papir za zavijanje, skatle, trakce... Ju3 bo cistka igrac... drugace ... ceveljcki .. paze tole !!! http://preschoolians.com/category.aspx?id=68&xcp:pageSize=-1 itak, da me ima, da bi narocla.. je B dobila ena puma supergice za bozic od babi, so cist hude, ampak kmalu bo rabila prve cevljcke in tile so mi ful vsec.. Bravo za zobka Ines, danes pa lepo panaj Zan za zobka.. Mi se vedno cakamo dvojkico Dajadada, a ne kok je fino, ko so fotrcki doma, jaz tud uzivam.. Predvsem se ucim B pustit malo samo s kom drugim... Sva ugotavljala z mojim vceraj, da sva drugic po brininem rojstvu sla sama v shoping Slamica - jaz sem se sla z brino najprej en trik. V slamico sem potegnila malo vode, naredila vakum in ji dala v usta nasproten konec. Tako se je naucila fore, da je treba potegnit oz da tece ven... in je zalaufalo tudi normalno pitje.. ceprav pri nas ne pije nekaj ful... naredi pozirek do 3 kar pa je super, predvsem pa je lazje tako zame, da se ne zezam s flaskami pa to pa uno,... definitivno so tele bolnisniske slamice zakon, ker se ne more poskodovat, une za tanke so ful ostre in se prej opraka kot s to. grem pocivat sem cist fuc... predvsem od hrane