|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enostavno in dobro pecivo
28.12.2007 19:22:28   
* Mateja *
čau!
Nisem ne od kuhe, ne od pečenja, cvrenja,... Sem se pa odločla, da bi zdej za praznike neki spekla, ne potice, kej druzga.
Tako da zbiram ideje za kako enostavno pecivo al pa piškote al pa karkoli sladkega. Imam za porabit lešnike, pa orehe, mandelne od Miklavža, pa čokolado imam rada. Z idejami na plan!

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: enostavno in dobro pecivo
28.12.2007 19:25:55   
Strawberrie Cherrie
Evo ni glih pecivo,je pa dobro za znoretuser posted image user posted image če imaš oreščke, jih vrži opaknjene v vodo, potresi s sladkorjem in jih opraži. v kozarec daj 2kepici vanilijevega sladoleda, preko tekočo čokolado, čez vlij cocacolo, počakaj, da se kepici dvigneta in potresi oreščkeuser posted image MLJASK

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: enostavno in dobro pecivo
28.12.2007 19:31:45   
Anonimen
Spečeš tanjši biskvit z mletimi orehi, daš na pol, premažeš z brusnično marmelado, daš skupej, preliješ z stopljeno čokolado in potreseš z mletimi orehi. Ko se čokolada ohladi narežeš na kocke.

Al pa spečeš navaden čokoladen biskvit, tud mal tanjši, zmešaš skupaj kislo smetano, sladkor in kokos, na debelo namažeš čez biskvit, preliješ z čokolado, isto narežeš na kocke.

Pa muffini z orehi in čokolado so tud dobri, al pa kukiji.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: enostavno in dobro pecivo
28.12.2007 19:31:53   
kovač
ROMBI
20 dag lešnikov ali orehov (mletih)
10 dag sladkorne moke
10 dag mlete čokolade
2 jajci
20 dag masla
2 žlici moke
VSE to dobro zmiksamo in zamešamo k snegu iz 4 beljakov.
Pečemo na 180° pol ure.
Medtem zmiksamo 4 rumenjake z 10 dag sladkorja. Polijemo po vročem pecivu in damo nazaj v pečico. Pečemo še pet minut, nato pečico ugasnemo in pustimo pecivo notri čez noč!!!!!!!!!!!!!! Ne odpiramo!Preliv: 10 dag sladkorja v prahu, 10 dag masla, 10 dag čokolade za kuhanje, 2 žlici mleka.user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?