Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Aja v kranj oziroma okolico Kranja. Ja... boguzaledžima Iz doline bogu-za-hrbtom-grem v vas bogu-za-hrbtom
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
O ne ni bogu izza ledža.je prijetno naselje,sam mal prevč stisnjeno.Sem bila že večkrat veš,imam prijatelje oziroma naše vikendaše sosede tam.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O ne ni bogu izza ledža.je prijetno naselje,sam mal prevč stisnjeno.Sem bila že večkrat veš,imam prijatelje oziroma naše vikendaše sosede tam. Ja a ni v tistih koncih itak vse stisnjeno? No tam še nisem bla. Sem bla pa v železnikih... tist je pa RES konc sveta. Ko sem tist vidla, sem si pa oddahnila, da nisem tam doma, čeprav tud na koroškem ne zaostajamo kaj dosti no Ampak vseen nas nesejo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:01:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Motovilček ne prveč govort,zarečenega kruha se največ poje,ti iz lastnih izkušnj povem.Pred enimi 25 leti sva z možem vozila mimo teh krajev kjer sedaj živimo,ker je maloobmejni prehod za Trst.gledam in se mi zdi grda pušačava,reče možu;uf tlele pa niti mrtva ne bi prišla živet. Evo me po 25 letih sem tu že 11 let. Drgač se pa je men bolj Prekmurje zazdelo nekje na koncu sveta.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:04:24
|
|
|
|
purple
|
Nevi, pol bova pa kar dve v domu za ostarele. Motovilček, ti pa pozdravi našo Pikico in ji povej da jo pogrešam.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevi, pol bova pa kar dve v domu za ostarele. A boš pršla k men morje skoz okno gledat jaja režem mojim,če me dajo v dom
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:12:17
|
|
|
|
purple
|
ja ti lahk grozijo, če boš tečna boš šla pa v dom.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
o ne,glasno si ne upajo,morda mislijo Dobro vedo,kako jaz o tem mislim.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:18:02
|
|
|
|
purple
|
Ma kaj pa vem. Jaz že 16 let delam v domu in pravim, da ko bom enkrat tako daleč, da bo z mano težko takoj v dom.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:18:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
čer
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:19:29
|
|
|
|
purple
|
O, Bubamara, kaj ga sračkaš.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:20:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple O, Bubamara, kaj ga sračkaš. nč... glih kar sem se odločila kje bom jutr dočakala najdaljšo noč sama z Danajo....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
O bubamarica moja,če bi bila bliže bi te povabila k sebi.jaz bom pa sama s seboj,vsi delajo,oziroma nekateri,hči pa je zbolela inbo z dragim in tamalim na svojem domu.meni bodo kužeki delali družbo in vročina Purple,jaz sem delala prkso v domu,ti si ne moreš predstavljat kakšen je to bil,pred davnimi leti v starem samostanu.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:25:02
|
|
|
|
purple
|
Kako pa to da sama z mojo snahico. Kje pa bo mozek?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ženskice tramal mi je v glavo stopil,tako se mi vrti,bolečine pa so ostale nočejo stran
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:29:02
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Purple,jaz sem delala prkso v domu,ti si ne moreš predstavljat kakšen je to bil,pred davnimi leti v starem samostanu. Ja, sam pred leti in danes je velika razlika. Že ta čas ko sem jaz v domu je bilo ogromno spremenjenega. Priznam pa, da nažalost gre spet na slabše. Sam po večini za zaposlene, posledično pa se to pozna tudi oskrbovance. Pa saj kolikor kaže boš sama videla. Kakšno delo pa boš opravljala, predvidevam da sestrsko.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:31:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
moj bodoči možek gre pa jutri zjutri na stražo in ga do 3.1.08 ne bo domov... neva hvala za povabilo..sej me je res ful veliko prijateljic povabilo, da naj pridem k njim pa sem se pol odločila da grem v Trbovlje k eni prijateljic in njeni družini, ker se ob njih zmerom fajn počutim... sam ga bom ful pogrešala ob polnoč....sam nimam kej pomagat...šiht je šiht... sem pa rekla, da če ne bom doma gre obvezno danaj z menoj, ker če bi Sašo bil doma bi šla na en žur..meni sami se ne da iti in bom raje s tamalo in ostalo klapo....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž,da ja,ne vem,še,grem na razgovor po praznikih.Dom še ni odprt še delajo bo marca baje,čist nov,neki visok standar.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Bubamara... Jaz sem se pa pred TV zavlekla.. pa sem tk žalostna ratala (ker sem začela razmišljat). Bom raj tu klepetala, pa dala misli na off.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:34:22
|
|
|
|
Marogica
|
Tako za vmes.....Matovilcica, da ne boš pozabila. 7.1. pri meni
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:34:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
motovilčica kam pa tebi misli uhajajo, da si tak žalostna.... ne bit...tud jaz probam določene stvari odmislit...off
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
neva hvala za povabilo..sej me je res ful veliko prijateljic povabilo, da naj pridem k njim pa sem se pol odločila da grem v Trbovlje k eni prijateljic in njeni družini, ker se ob njih zmerom fajn počutim... Več kot 25 let sam,oziromaprej z otroci,nato nekaj let z vnučkom,sedaj pa sama,praznujem silvestra.Moj ima namreč tako službo,da je petke svetke in praznike v službi.Saj ne bi znala kaj delat z njim,če bi bil dooma
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:35:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Tako za vmes.....Matovilcica, da ne boš pozabila. 7.1. pri meni zdej sm pa jst firbčna....pa na štajersk me je začel vlečt...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Tako za vmes.....Matovilcica, da ne boš pozabila. 7.1. pri meni Sam a veš ka sem razmišljala? da ne bi bilo slabo kako sliko videt prej
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:35:51
|
|
|
|
purple
|
Jaz pa vas zapuščam, sm dobla vročino, pa ..... še jutr grem na šiht. Bubamara, to pa poznam. sama sem že delala na silvestrovo, pa moj je že igral na silvestrovo, tko da vem kak smotano je to. Bo pa drugo leto boljše.
|
|
SPANJEriba5KJE SPI VAŠ OTROKPRI VAS V POSTELJI (
22%)

V SVOJI POSTELJICI (
52%)

V SVOJ SOBI (
26%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!