Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:06:27
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ja potem dobim kofeinsko depresijo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:07:07
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Kaj je SC, a te spet kaj zebe?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:08:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ne,froc si je pri 1letu ribo v bajto privlekel, pa sem jo ponazorila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:09:32
|
|
|
|
malecka
|
__ __ __ __ __ __ __ __ __ gremo se vislice
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kje jo je pa staknil?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:11:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Motovilc, karamelno mleko si naredi. mah Dulči... pijem že 3 dni mleko s čebulo in medom pa nič ne pomaga... cele noči lovim pluča po sobi da mi ne ugrejo Bubamara... k Marogici grem pa gledat, če je marogica kaj podedovala od Kupida zdej pa gih tuk vem kot prej...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:12:01
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jah neodgovorna stara starša (beri valjda moja mat in fort) sta mu kupila akvarij z RIBO za božička. ne da bi me kdo kej vprašu, ne kje pa....kolk pa lahko ve eno leto star frocek o odgovornosti??? Nič, kajne? in spet bo mat ribala in prala, pa hranla ribo, atek je pa ravno prej rekel, da njega riba čist psihira, ker tam kr neki plava.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:13:24
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie jah neodgovorna stara starša (beri valjda moja mat in fort) sta mu kupila akvarij z RIBO za božička. ne da bi me kdo kej vprašu, ne kje pa....kolk pa lahko ve eno leto star frocek o odgovornosti??? Nič, kajne? in spet bo mat ribala in prala, pa hranla ribo, atek je pa ravno prej rekel, da njega riba čist psihira, ker tam kr neki plava.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie jah neodgovorna stara starša (beri valjda moja mat in fort) sta mu kupila akvarij z RIBO za božička. ne da bi me kdo kej vprašu, ne kje pa....kolk pa lahko ve eno leto star frocek o odgovornosti??? Nič, kajne? in spet bo mat ribala in prala, pa hranla ribo, atek je pa ravno prej rekel, da njega riba čist psihira, ker tam kr neki plava. A tak diplomatsko pa ne moreš odstranit ribe, ne da bi mali pogruntal? Bubamara... sej ni treba da veš al pa zastopiš no...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:18:15
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka __ __ __ __ __ __ __ __ __ gremo se vislice D
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:18:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ok...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: malecka __ __ __ __ __ __ __ __ __ gremo se vislice D S
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:19:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ne ne morem. Potem bi šele bila zamera in bi do konc življenja mi eno zlato ribo gor oponašala. čidn folk,sej pravim. pa še men sta novo mesoreznico prinesla, sem jo krvavo potebovala, pa se tam nisem mogla glih zarad ene ribe uslajat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:20:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: malecka __ __ __ __ __ __ __ __ __ gremo se vislice D S O
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:20:57
|
|
|
|
malecka
|
__ __ __ D __ __ __ __ __
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
SC.... sej a to mate uno bučko pa v njen ribico? Sej s tem ni neki baš dela, a? Aja... pa lepo te prosim ne dajat bučke nad ali poleg radiatorja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:21:43
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: malecka __ __ __ __ __ __ __ __ __ gremo se vislice D No, malecka, kje si zdaj? I S O
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:22:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
motovilc, ne ni buča. za eno zlato ribo sta kupla cel akvarij
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:24:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
malecka neke inspektorje isce.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:25:10
|
|
|
|
malecka
|
__ __ __ D O __ __ __ __
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:25:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:25:53
|
|
|
|
malecka
|
ja pišem samo tiste črke ki ugotovite
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie motovilc, ne ni buča. za eno zlato ribo sta kupla cel akvarij O... halo???? Pa posprav akvarij pa kupi bučo... Mende si nevš dela delala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:27:44
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka __ __ __ D O __ __ __ __ B
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:28:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
sej zdej sem en prt dala čez, pa da ne gledam ribe. ker tut name čudn vpliva in potem kr bulim not. anivej,grem se stuširat in se stiskat k dragemu v posteljo. stiskava se zato, ker otrok leži na 3/4 tavelke zakonske postelje, mi2 pa si deliva približn 60cm.
|
|
|
|
facebookwatershineali uporabljate facebookda, že dougo (
39%)

da, pred kratkim sem ga začela uporabljati (
17%)

ne (
44%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!