Abra
|
Še jaz po popoldanskem spancu ... Pija, kaj se ti dogaja? Kaj smrkaš? Dežuranje na wcju je pa nosečniška služba. Jaz porabim pol role papirja na dan, ko se spodaj skoz neki brišem in pregledujem ... kave pa že en čas tudi ne pijem več, se mi kar obrne, čeprav ne bruham. Jutri pa BO najin dan, sem jaz tudi že tko odločla! Daisy, tudi me smo te pogrešale. Kaj greš pol jutri navsezgodaj že k Rešu, ali sta se že danes kaj zmenla Mišolina, ti si nova če jutri narediš test, bo že čist prav pokazal Lotty večini se pri 6t že vidi srček. Pri meni sta bili zadnjič le vrečki, ena večja ena manjša, plodu pa še ni bilo. Zato imam jutri spet UZ. Jutri se bo moralo kaj več videt, drugače ne bo nič Arneja vidiš, kolk stvari me zafrkava, kot da tisti pogled na uz ni bil dovolj ... vsak dan je kaj. Jutri pa ob 11.30 naprej ... imajo tako gužvo, da mi je sestra rekla naj čimprej pridem. Centramed je meni nagravžen že ko ga dam v usta, pa še prej zavoham tisti smrad. Možno, da imam zdaj tudi malo bolj občutljiv nos, jagodni sok mi fuul smrdi, okus mi je pa ok Tisto z UZ pa ne bi blo slabo samo kako bi se zmenle, katera bi ga imela doma pa še vsem ostalim bi v takih frkah rekle - ej, prid k men na ultrazvok Antistres kapsul pa nisem nikoli jemala, pravzaprav še nobene podobne stvari ne. Sem tko antitablete še s požiranjem imam težave nehaj jemat, pa boš kmalu vidla, al si na to alergična.
< Sporočilo je popravil Abra -- 2.1.2008 18:23:58 >
|