Abra
|
Zdaj pa še za nazaj Čarna lepo, da si se spet oglasila. Ta moja drama je tudi mene ves čas spominjala na tvojo in Dajamajino. Upam, da se bo ta srečno končala. Kako si, greš že kmalu po zamrznjenčke? Da bomo lahko navijale zate, zdaj je čas plusov, se kar splača O ribica ima pa novo slikco. Zakaj pa si zelena? Pija zdaj še uradne čestitke in en brezalkoholen da proslavimo Tale tvoj beta je prav lepo visok, da že malo diši na pa še tko zgodi, ti je že slabo ... Rmeli tudi zate bo sonček posijal, samo ne obupat. pf jaz sem na dan testa zjutraj najprej naredila clearblue, potem sem šla pa še v adrialab na krvnega, ker skor nisem mogla verjet, da je res. Na kliniki pa imajo vse krvni test. Ajetam, IUI niso najbolj uspešni, mislim da ok 10%. Malo nižje ali na naslednji strani imajo tudi IUI-jevke svojo temo, niso najbolj aktivne zadnje čase. Boš tam najbrž kaj več zvedela. Kot ti naslov pove, smo tukaj tiste , ki imamo IVF ali ICSI - pri obeh gre za zunajtelesno oploditev. Same inekcije pa postanejo kmalu mala malca, vse te bojo naučili, ko je konec jih skoraj pogrešaš Sayuri misliš, da je res tko dobro? Saj Reš je res optimističen, jaz se pa še nisem čisto sestavila. Dopoldne sem bla z živci že na koncu ... sem sestro v Dravljah prosila, če mi zmeri pritisk in je bil zgornji 159, spodnjega sem pa pozabila .. in to po pregledu, bogved kakšen je bil pred ... Dakec Punce, jaz kar jokam, ko vas berem. Da tko mislite name.
|