Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 23:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Na faksu pr naši ''referatorki'' v omari Od maja 2006? Ej... zmagala si. .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 23:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sram me je lahko, ker to pomeni, da sem takrat nardila zadnji izpit za mag.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 23:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry sam zdele se moram pa ful smejat. ja no... saj si nadokadila za 10 let nazaj s temi izpiti zdej. ka bi jaz dala da bi nadoknadila letos...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 23:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
si predtsvlaš: pridem na zagovor mag. indeksa pa nikjer, pol ga pa najdemo v omari z datumom ene štir leta prej.... še dobro, da mam za nardit še dva izpita. Eh sej bo tud to. Ni kaj. Ampak če pa letos še magisterij zagovarjam se ga pa bom napila, pa da bo cel RR mel časteno eno pivo BTW a petelini so šli na tist pir?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 23:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR BTW a petelini so šli na tist pir? A? O čem ti to?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 0:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ah RR petelini so se spravlali na pir... Čak grem dol mal zezat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 0:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja..... NO le pejt. jz grem pa "globoko razmišljat" lahko noč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 8:35:43
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ah RR petelini so se spravlali na pir... Čak grem dol mal zezat Kolker jaz vem ne, saj moj ni šel.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 9:20:35
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: srki O, punce, jaz sem tudi poskusila, če je odvisnos od RR res tako huda, pa prazaprav ni. zaradi obilce dela pred prazniki in med prazniki me ni bilo kar dolgo na RR, pa veste kaj, je šlo. Kako ti je pa to uspelo? Meni ne. V službi z obilico dela, doma pa z odporom na računalnik. Predvsem pa z zaposlenostjo z drugimi stvarmi, prazniki, prijatelji in te zadeve. Pa še koline .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 19:29:25
|
|
|
|
purple
|
Čer klepetulje. Jaz sem danes spet preživela adrenalinski dan. Naš tavelik sine je kočil iz kavča direktno v podboje, izgubil zavest, padel na tla in se udaril v hrbtenico. Pa še naju z daddyem ni bilo doma. Moj v službi, jaz pa sem urejala neke papirje pri notarju. Mene seveda niso mogli priklicat na telefon, na srečo pa so priklicali daddya, ki je pridirkal iz službe, nakar pa so priklicali tudi mene. Roki ni mogel dihati, bil je popolnoma nemočen. Celo popoldne smo preživeli na urgenci v Celju in hvalabogu ni nič zlomljeno. Ima pa pretres možganov in nabito hrbtenico. Sicer so ga odpustili domov, kjer skoz leži.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej Purple.... pa kar domov so ga pustili?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:33:46
|
|
|
|
purple
|
Ja, saj je boljše. Sicer ga moramo na dve uri zbujat, pa ga strogo opazovat, samo mi je vseeno boljše da je doma.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:34:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ojej, purple, čimprej naj se mali pozdravi....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa mende niso bili otroci sami doma ko se je to zgodilo? še jaz ne vem kaj bi v takem primeru nardila. Ojej no... Ja res... naj si čimprej opomore.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:37:26
|
|
|
|
purple
|
Hvala. Saj sem jim dans rekla, da naj mi nekaj časa dajo, saj me bo tale adrenalin še kam spravil. Pa so se mi samo smejali in mi rekli, da so sam moji.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:38:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
o groza purple.....upam, da se čimprej pozdravi.....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:38:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ma, nesreča res nikoli ne počiva.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:39:01
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Pa mende niso bili otroci sami doma ko se je to zgodilo? še jaz ne vem kaj bi v takem primeru nardila. Ojej no... Ja res... naj si čimprej opomore. Ja, nažalost čisto sami. jaz pri notarju, moj v službi. Sreča da se znajdejo in je bil moj v eni minuti pri njih. Hvala.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, nažalost čisto sami. jaz pri notarju, moj v službi. Sreča da se znajdejo in je bil moj v eni minuti pri njih. Hvala. Kolk je pa star tvoj najstarejši? (na slikci se lih ne vidi najboljš )
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:40:35
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie ma, nesreča res nikoli ne počiva. Res ne. Pa sem ugotovila, da so bolj iznajdljivi kot sem si mislila. Prva pomoč je bila na mestu.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:41:08
|
|
|
|
Njuškalo
|
Joj, moj tamav je tudi enkrat padel po stopnicah, pa je bilo potem tako kot pri vas..da smo ga morali opazovat itd..zoprna zadeva Ampak sej bo, po moje ni nič hujšega, upam no...naj se čimprej pozdravi!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:41:17
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ja, nažalost čisto sami. jaz pri notarju, moj v službi. Sreča da se znajdejo in je bil moj v eni minuti pri njih. Hvala. Kolk je pa star tvoj najstarejši? (na slikci se lih ne vidi najboljš ) 12 let in pol.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:41:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ja, sej verjamem, da so imeli čago, če so bili sami. da ne omenim, kakšno smo mi delali pri 11, 12letih. je sestrična tut pokasirala prebito arkado in pretres možganov, jaz prebito arkado in olupljeno čelo, ma en kup stvari....otroci so pač divji. zato pa se jaz vsak dan zahvaljujem, da je mali ZDRAV
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:42:25
|
|
|
|
purple
|
Hvala Njuši. Ja, na srečo sem pri njih vsega navajena. Kako pa kaj tvoj sini.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.1.2008 20:43:54
|
|
|
|
mami_miki
|
hej hej,,,kaj počnete kaj?
|
|
|
|
termometerLelly28 RRzanima me kateri termometer uporabljate za merjenje vročine?digitalni za pod pazduho (
15%)

z živim srebrom (
31%)

ušesni (
23%)

za merjenje preko čela (
31%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!