Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
majchi, dej mi povej kje si sedežno kupila, nekaj podobnega iščem pa mi ni nobena preveč všeč. sem jih pa v italiji našla ene par, ampak bi morala s kombijem ponjo..

. Pa za vsko uho te prime pol se pa b v brado zažre (dobesedno!), le kaj bo ko bo dobila zobe, omo vsi obgriženi. Pravi mali
je. Aleks je odkril tepež in grizenje okoli 1 leta, ne pa tako hitro!!!
(samo prej probaj na nevidem delu, da me ne boš pol klela)
. Zdaj je že ok.
, se mi je rit poleti gor zalimala. Mikrofibra je zakon, pa še z mikrokrpico jo pobrišem. No, Vesna si ponavadi roke gor obriše, tako da jo bo treba bolj generalno počistit. Mi je pa bež sedežna najlepša za pogledat - v razstavnem prostor. Pri otrocih je boljš kaj cenejšega in manj občutljivega nabavit, pa magari zamenjaš ko so večji.
.
. mah, ne se malo hecam-pravjo da se občasno moraš malo na svoj račun pošalit, da malo popestrimo zadeve.