Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. veš te kar zagrabi, če si bolj športne narave, pa v nosečnosti ne moreš kaj preveč ker se preveč zrediš tako kot jaz, in zdej nadomeščam
. je pa vse super fajn za druženje-dm tek za ženske je tako luštno-tečeš 5 km, same babe so, možeki pa čakajo z otročki na cilju in spodbujajo mamice, in pa pohod ko nas je takoooooo veliko in še marsikoga poznanega srečaš...
-joj če bi to v živo videle
za vse bolančkane. Tudi s Tevžem sva se prebila čez 10 dni dolg prehlad.
V službi je sicer akcija, ampak prav uživam v dinamiki. V ponedeljek pride nova varuška, ker je prejšnja dobila službo. Upam, da bo ok.
je na pijači in jaz seveda cel cajt tuki gor visim pa upam, da mi ne boste čist vse šle zdej spat, sej vem da je pozno.
.
Ne bom pozabila, ko sem iz porodnišnice prišla (še z Vesno) in je bila tašča par dni pri nama (več ni zdržala). In se je potrudila in mi kao dietno hrano skuhala (jaz boga revca, ker so nas v porodnišnici stradali). In ker je korršica, mi je naredila zoc!! Bruh, bruh, nekaj tako ogabnega še nisem jedla. Saj govedino imam rada, ampak tisto je bilo res obupno. K sreči je potem moj fort kuhanje prevzel, tako da sem normalno jedla.