Putka
|
Zoc - kuhano govedino narežeš, pa v kuhan krompir not umešaš, vse skupaj bolj redko in precej brez okusa. Pomoje ni solila al kaj, skratka - bljk. Malčki se bodo že znašli in se dvigovali ob opori. Edino pazite na stabilnost, da ni ravno kak lahke stol ali steklena mize, ki se lahko prekucne. Majchi, v solariju pa še meni ni bilo prijetno, čeprav sem bila samo enkrat not. Itak je nezdravo, jaz imam pa že tako občutljivo kožo. Lukrecija, a ti si vaditeljica? Si bila redno zaposlena v Moj Fit? Ker ene par aerobičark poznam, pa je vse bolj honorarno. In gej ali ne, meni (in moji sodelavki pa še komu, je bilo vedno polno) ima Iztok fenomenalno aerobiko, super muzika (ne maram nabijanja, eni navijejo štanc do fulla), koreografija ni bila nikoli dolgočasna (joj, celo uro samo kolena gor - na tako vadbo grem samo 1x), pa še imel je občutek za vadeče. Se najde kdo, ki tam gori po stepu sam skače, ostali pa ne sledijo in ven hodijo Meni je tudi Jasmina super, je tudi zdaj v Moj Fit. Ok, dost. v Grand Canyon parku sem pa celo bila, smo na en štrleč del skale plezal, da je dobra fotka ratala. Jo poiščem in vam jo pokažem. Ja, je bilo precej padca spodaj...
|