Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
tudi, gremo še kaj koristnega narest.
.
vsem.
Ste že razmišljale, kako dolgo jih boste dojile? Jaz ga imam namen kar dolgo, mogoče še celo po prvem letu...bomo videli, kako bo.
ne vozimo na sprehode će je pod 5°C,sem P vprašala še to.in mi je res odsvetovala.sploh pa še zaradi učkov.
po porodu-obupno.bolečine take da mi je bilo slabo,tresla sem se,sem bila prepričana da bom ful zbolela.tko da take
. Vročine nimam, pritisk je OK, zato sem pametno zaključila, da me spet hormoni dajejo
) in v nekem intervjuju prebrala kako nek kuhar obožuje kuhinjo svoje none - kako lepo diši, pa da vedno kuha v istih loncih - na tukaj se mi je pa odpeljalo in sem začela jokat kot dež... Eh, pa sem mislila, da so jokarije mimo, no
zraven.No še vedno pa se ne prevrača iz trebuha na hrbet in obratno....pa sej bo že...drugače pa full trenirama pasenje kravic in moram rečit,da ji sedaj kar odgovarja