|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
4.1.2008 17:52:11   
Kati81
Sej ga jutri dobim pa bom mal preverla.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
4.1.2008 19:40:18   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Punce a je katera že videla to?

http://comfortbaby.com/sack_vec.html

tudi mi smo danes to naročili, bomo videli, če je mami spet dinarčke vrgla v koš.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
4.1.2008 19:45:11   
mentos
nikicaI- daj povej mi ali si sama narisala  medvedka in ostalo na steno (si imela kako šablono). Zdej sem našega prosila, naj mi proba narisat na steno, pa me zanima katere barve si uporabila. Če imaš kakšne cifre mi prosim, prosim sporoč, ker bi mi tud probal, vendar nam ne bo tako ratalo. Pa da nebi barve preveč zgrešil in preveč zapravil, ti si ujela res prave odtenke. PROSIM SPOROČ.user posted image user posted image

JAKA vse najboljše   user posted image

< Sporočilo je popravil mentos -- 4.1.2008 19:47:26 >

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
4.1.2008 20:27:12   
FLASK_A
Mentos, jaz sem delala ful po filingu... Imela sem zidne barve, prave pigmente- rumeno, modro, rdečo, oranž in črno. Mešala sem jih z belo, da ne grejo dol s stene (pravi pigmenti rabijo vezivo). Šablone pa nisem imela, no, pač slikca z neta, pa sem jo prerisala na steno (A5 formatuser posted image ) A vi tut hočete prav medveda Puja? Naslednjič, ko se bom jaz spravila, bo sobica "Ice age"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In še bolje bo, ker ko bo starejši, pu ne bo več tolk aktualen- ali pačuser posted image Bom vidla...

Drugače pa tele vreče za na stol ne rabimo še- ne potujemo toliko okrog... Nevem, če bom kar vse nabavla, kar je pocen, bom imela še pa još krame... Tko da zaenkrat je ta nakup še "v košarici"user posted image

Nick imam drug- pa saj se boste navadle aneuser posted image

Pa hvala za čestitke za 7 mesecevuser posted image  Jaka vam pošilja velikouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 4.1.2008 20:37:56 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
4.1.2008 20:44:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

nikical aja ne FLASK_A kaj vraga te je pa gnalo, da si nick zamenjala - ne vem, ne vem user posted image  - ta bo pa težka user posted image  - no, mal časa mi daj sem že stara veš, pa mal več časa rabim user posted image . Hit povej, če imaš še kako presenečenje skrito, da me ne bo potem preveč user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.1.2008 1:09:02   
ŠpelaP

Mi imamo ta sedež že od jeseni. Ga imam v Sarinem nahrbtniku za na pot. Sara je že nekajkrat sedela v njem (zdaj, ko že sama sedi) in se ji prav fajn zdi. Dobila sem ga pa v eni trgovini NKD v Avstriji in je bil znižan in je stal 7€. Pri nas v Baby centru je pa takrat stal okoli 27€.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.1.2008 7:52:41   
lenkav
Vidu je sedežek prinesel dedek mraz in smo ga tudi že uporabili. Smo zelo zadovoljni in je zdaj vedno z nami v rukzaku. Za potepuške familije zelo priporočam.

Lepo soboto vsem...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.1.2008 10:21:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

nikical aja ne FLASK_A kaj vraga te je pa gnalo, da si nick zamenjala - ne vem, ne vem user posted image  - ta bo pa težka user posted image  - no, mal časa mi daj sem že stara veš, pa mal več časa rabim user posted image . Hit povej, če imaš še kako presenečenje skrito, da me ne bo potem preveč user posted image

Ne se bat, nimam namena kakega srčnega infarkta povzročituser posted image user posted image  Tako da to je to od presenečenj...

Drugač pa ima Jaka vročino. Sumimo na 6.bolezen, ki mu jo je po vsej verjetnosti podarila Kajauser posted image  No, saj bomo potrpeli in preživeliuser posted image  Važno mi je samo, da vem kaj mu je... Spi, ves je tečkast, ne je preveč... Saj pravim, samo da vem kaj mu je pa sem čist OK!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.1.2008 13:03:43   
Kati81
Kaja se opravičuje Jaku za bolezen, sam pravi da mu bo drugič posodila dudo da se bo malo potolažil in ne bo hudega. No pol bo pa do srede že zdrav, ko se dobimo na srečanju.

No mi smo po kosilu, razen KAje ki je zaspala tik pred kosilom tko da bo še jedla. Oči jih je zjutraj malo slišal, in pol je bil full priden in nam je montiral obešalnike, pa nove vtikače v kopalnici, pa ograjco je končno pritrdil kot je potreba, zdej je šel pa v garažo ne vem kaj, po moje se skrit pred mano, da mu ne bom naložila še kaj dela.

Jaka hitro se pozdravi!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.1.2008 15:57:48   
Anonimen
Jaka hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image .

Pri nas pa razsaja rotavirus in baje tudi v Lj. na pedistriji. A katera ve kako se prenaša. Se mi zdajle ne da iskat. Je ene punčka v bolnici in Tara se je kar veliko družila z njo, zato me zanima. Je pa res, da se tik pred boleznijo ni srečevala z njo, samo z njeno mamico. Pa cepljenje me zanima, tiste ki ste cepile vaše user posted image . Pri nas nam tega niti omenijo ne, zato me zanima če moram sama rečt, ali je sploh prepozno za to.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.1.2008 16:15:17   
KT
nogica na žalost je že prepozno, ker cepijo samo do 6.meseca user posted image  

Aja, prenaša pa se citiram:
"Okužba se prenaša s stikom - od iztrebka bolnika v usta "bodočega bolnika" prek rok, s katerimi smo se dotikali z iztrebki onesnaženih predmetov ali površin. Redko se okužba prenese z vodo in hrano, ki je okužena s črevesnimi mikroorganizmi, kot na primer na potovanju. Veliko kužnost je pripisati stabilnosti rotavirusa na sobni temperaturi, ker obdrži "napadalne" lastnosti, dokler ga ne uničimo z razkužili. Na kontaminiranih površinah so ga dokazali še po več mesecih."

Pravijo tudi, da se zelo enostavno in hitro prenaša in, če sta se otrok, ki je imel rotavirus, ali njegova mamica, ki ga je previjala dotikala določenih stvari - od igrač, kljuk na vratih, stolov, itd, itd - potem je potrebno vse to razkužiti.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.1.2008 16:16:15   
KT
Jaka hitro, hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.1.2008 16:40:12   
*ANA*
Jaka hitro se pozdravi in  da ne bo preveč hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo OK, tudi jaz sem veliko bolje user posted image .

Se pridružim zvečer kaj več user posted image ker me zdaj okupirata user posted image user posted image

Lepo sobotno popoldne in večer vsem

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.1.2008 16:42:25   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

SREDA, 9.1.2008, ob 10.00 v Mercator Centru Šiška

Prijave:
1 Nikical (kje in kdaj plačam vstopnicouser posted image )
2 Kati
3 KT
4 Padme

Spet bo zabava user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas Jaka drugače ob 10ih je malico, zato bova točna in bova tam jedla. A bo kakšnega to zmotilo, od otrok mislim...?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.1.2008 16:43:25   
Padme
Jaka hitro ti pošiljam en traktor user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne boš v sredo manjkal.....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.1.2008 17:28:34   
Kati81
Padme, vidva kar jejta, nobenga ne bo motilo, saj bomo mi tud sigurno kaj jedli. Smo že navajeni, da kdo je!

Nogica ja rotavirus je hudič, ti sam fino vse razkuži in bo. Mislim pa da bi se hitro pokazalo če bi ga Tara imela. Upam, da jo bo dobro odnesla. Se pa res prenaša že samo z dotikom.

Mi smo našo cepili proti rotavirusu, tako naj bi bila vsaj delno zaščitena.

LP K

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.1.2008 19:16:26   
mami_miki
no..katera je 4.6.2007 rodila še?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.1.2008 19:16:58   
mami_miki
sem se zmotila! to so JuLIJKE...Mi smo JUNIJuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.1.2008 21:58:30   
FLASK_A
Hvala punce! Saj Jaka je drugače vredu sam fuuul zaspan, crkljiv... Pravi sonček. Smeje se kljub vroči glavici in kljub temu, da se ne more igrat... Res je sonček.user posted image user posted image user posted image

Mami Miki, ti si mi pa hecnauser posted image
4.6. ima moj Jaka rojstni dan... In- sej si v juNijkahuser posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.1.2008 22:06:14   
Anonimen
nogica na žalost je že prepozno, ker cepijo samo do 6.meseca

Hvala KT. Sem brskala in tud sama našla. Ma škoda, ker je prepozno, ker bi jo šla zdaj takoj cepit. Upam samo, da se nas izogne.

Kati ,ker sem prepozno izvedela za to je zdaj itak že mim, da bi karkoli razkuževala. Se bom pa poskušala izogibat vsem, ki so bili v stiku z deklico, čeprav bo to težko.

Grem še malo Titanik gledat (že sedmič user posted image ), potem pa vodoravno. Drugače pa so pri nas noči zeloooo pestre. Sploh ne vem več kaj naj. Včeraj ponoči sva jo nosila dve uri in pol. Jo je nekaj zvijalo. Enkrat jo zvija, drugič naju izsiljuje, pa saj z možem sploh ne veva pri čem sva. Kakšne so pa pri vas noči?

Za srečanje pa ne vem, ker bi morale ravno v sredo imet cepljenje, samo če v ZD obstaja nevarnost okužbe z RV, potem najbrž ne bom šla. Bom vidla kaj bo do takrat, lahko pa me date pod ?, ker drugače bi zelo rada prišla, saj že dolgo nisem vidla vaših cukrov, pa tudi z vami bi blo fajn v živo poklepetat. Tara pa itak kar vriska ko vidi otroke, sploh če kakšne vragolije zganjajo user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.1.2008 11:39:53   
ronja
Ojla, punce!
Da vam zaželim SREČNO NOVO LETO! Pa da se malo oglasim pa popravim seznamček: pri meni se je prikradel en tiskarski škratek 24. 10 pri 3 mesecih in pol je bila težka 5595, ne 6595g. Pa še najnovejši podatki:
28.11. 63 cm in 6360 - to že maš, a ne KT?
1.1. 2008 (5 mesecev in 3/4) 6680 g (dolžine niso izmerili).
NO, novo leto smo preživeli v bolnici, ker so mislili, da ima bronhitis in so jo obdržali na opazovanju... No, imela je samo zamašen nosek in neko virozo, oboje je fasala od svojega očija, ki se ni pa ni pocajtal, dokler ni nje okužiluser posted image . NO, v tisti trapasti bolnici, kjer smo bili sicer samo čez novo leto, pa sem se jaz nalezla ene krasne trebušne zadeve, da sem bruhala, driskila in vse me je bolelo, groooz!

Sicer smo bili do zdaj zdravi, dokler ni šel lubi na teren in prinesel te štale... Mislila sva začet z gh na novo leto, pa je zbolela in sva morala prestavit. Na kontrolnem pregledu v petek so rekli, da naj še malo počakamo, do sistematskega, ki ga imamo v sredo in takrat naprej povejo. Upam, da bo vse ok in bomo lahko začeli korenčkat;)
Je pa dobila neke rdeče fleke na pregibih - pod vratom, pod koleni in pod pazduhami. Lahko da je samo od drgnjenja kože, lahko pa da je alergija, upam, da ne. Zdaj so nam dali neko mažo, ki pomaga. Lahko da je samo zato, ker imamo drug pralni prašek, tekoči (tašča prinesla, pa sva ga pač hotla porabit), sicer bolj priporočajo trdega, ker se lažje spere iz oblačil... Upam, da ni alergična na kako hrano, čeprav ne vem, na kaj bi bila, ker vse že ves čas jem, edino citruse sem šele zadnje čase probala - zdaj se jih seveda za vsak slučaj izogibam, čeprav je smotano, ker sem bolana in mi malo manjka vitaminkotov...

Kak ste ve praznovale?

Aja, znakovni jezik- to je v bistvu jezik gluhih, skratka s kretnjami. Baje je dosti vseeno, ali otroka učiš uradni jezik ali pa si sam zmisliš, ker je glavno, da ima on dober občuek, da lahko pove točno to, kar želi in to predno se mu dovolj razvijejo glasilke in ostalo, da je sposoben govorit. Naj bi bilo dobro za razvoj intiligence in govora. Saj me nič ne stane, pa probavam, za enkrat jo učim besed za dojenje (mleko), za previjanje (zamenjati), za kopanje (voda) in za sprehod (hoditi), te sem malo priredila, da so nama všeč. To se mi zdi zaenkrat dovolj (sem pa uvajala postopno, eno po eno, da ne bi vsega zmešala). Nekaj se mi zdi, da že razume, nekaj še ne, zdaj ko je bila bolana, smo sicer malo opustili vse skup, ker se kopati in sprehajati itak nismo mogli, ostalo je bilo pa tak, da je moralo bit takoj, saj veste, kaki so bolani otroci- skoz na rokah in boški...

NO, zdajle SPI!!! Si vi to predstavljate, ko je bila zdrava je imela že prav lep dop. dremež, potem med boleznijo se je vse malo porušilo, zdaj pa je spet stara dobra Ronja:)

NO, grem dalje, vam sporočim, kako bo šlo na sistematskem (cepljena verjetno ne bo...)

Tole sem pa jaz gledala predno sem rodila, pa sem si zapomnila in bom zdaj enkrat naredila/sešila, ko ji bo kmalu prav prišlo:)

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.1.2008 11:50:30   
Kati81
O Ronja lepo te je bilo spet malo prebrat, smo te že kar mal pogrešali.

Pa sam da se je mala Ronjica pozdravla!

No mis mo spet lepo spali ampak lepše včer ko je spala od 22-7.20 pojedla flašo in spala do 9.15. Danes pa od 21-4.30, pojedla in spala do 9.00.

Kar paše se malo naspat, pa sej ni blo nekih problemo razen ko je bla bolna.

Moram na kosilo lp K

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.1.2008 12:16:19   
FLASK_A
Naša noč je bila danes zelooo pestra. Če smo spali eno uro mogoče... Kati, a je blo pri vas tut tko? No, zdaj ni več vročine in se spet lepo igra. Je pa zaspan, ko medved, pa kar noče učkov zamižatuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.1.2008 12:31:53   
Kati81
Ja tud mi smo slabo spali, ko smo bili bolni. Pa tudi dopoldan ni bilo vročine pol pa popoldan je kar naraščala. Spanje je bilo pa res bolj tko tko, skoz je nekaj jokcala, pa stokcala, pa nič ji ni blo prav, sedaj smo pa spet na starih tirih, pa kot se spomnim je nogica tud pisala da so takrat slabo spali.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.1.2008 18:15:33   
mentos
FLASK_A za Jaka  user posted image user posted image , da bom čim prej zdrav oz. igriv kot do sedaj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?