|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
3.1.2008 21:49:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Še tu pohvala - user posted image user posted image user posted image  Bravo majstrca user posted image user posted image user posted image

Tebi se bom pa tut raje skrila, da me ne boš preganjala kje imam skiceuser posted image user posted image user posted image  Aveš kaj- dej mi en dead line, da bom vsaj imela en filing, da moram svojo rit premaknit (beri: oči usmerit še kam drugam kot samo na RR)user posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
3.1.2008 21:58:26   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Čer.

No, pa ste se le malo zbudile po teh praznikih. Jaz se vam le na hitro javim in vam pošiljam lepe pozdrave s Krka. Ko smo šli od doma je snežilo, bolj ko smo se bližali Primorju, bolj je bilo svetlo. Tukaj so nam prijaznejše temperature in celo malo sončka je bilo user posted image .

Lp in pridne bodite.

Kaj se pa ti oglašaš namesto, da bi užžžžžžžžživalaaaaa user posted image user posted image user posted image  N & B max uživajete in enega slinastega poljubčka saj veš komu od saj veš koga user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
3.1.2008 22:00:21   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Še tu pohvala - user posted image user posted image user posted image  Bravo majstrca user posted image user posted image user posted image

Tebi se bom pa tut raje skrila, da me ne boš preganjala kje imam skiceuser posted image user posted image user posted image  Aveš kaj- dej mi en dead line, da bom vsaj imela en filing, da moram svojo rit premaknit (beri: oči usmerit še kam drugam kot samo na RR)user posted image  

Rit pa kar premakni - na eno kavico user posted image . Kdaj se spet vidimo punce? Si moramo še v živo voščit ob novem letu! 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
3.1.2008 22:02:26   
FLASK_A
Kofi tajm!!! Jaz sem za- ITAKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
3.1.2008 22:03:45   
FLASK_A
KT, kako ste se imeli za novo leto?
A je Alina kej posebnega sklenila- naprimer da bo vso govedo po dolgem času spet mal na pašo gnalauser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.1.2008 22:16:27   
FLASK_A
Grem kar spat, da ne bom ekrana pojedlauser posted image user posted image user posted image  Se tipkamo!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.1.2008 22:20:02   
KT

KT, kako ste se imeli za novo leto?
A je Alina kej posebnega sklenila- naprimer da bo vso govedo po dolgem času spet mal na pašo gnalauser posted image user posted image

Mah, kaj pa še - bog ne daj kaj k nam pošiljat, se mi vse te živali čist preveč similjo, da bi jih gledala kako stradajo.
Naša zvezdica je še vedno ista zaspanka, takrat pa, ko slučajno ne spi, pa ima pa ogromno za pregledat (da ja ne bo kaj zamudila) tako, da za domače živali potrebne dobre paše ni časa user posted image . Zelo rada opazuje mami, ko špila klovna, sama pa se to ne gre, ker je verjetno preveč "fina" user posted image . Pokaže kje ima nogici in nosek - kje so usta je pa itak že po defoltu saj gre vse v usta (še tisto kar ni čist nujno user posted image ). Zobkov nimamo, slinimo se itak k bernardinci, slinčke menjavamo hitreje kot plenice user posted image , sedimo ne - sam v udobnem naročju tistega, ki je najbližji - skratka na našem koncu nič novega, pa vendar vsaka minuta en velik užitek user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.1.2008 22:21:21   
KT

Grem kar spat, da ne bom ekrana pojedlauser posted image user posted image user posted image  Se tipkamo!

Nočko pa mirno nočko!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.1.2008 22:40:31   
Kati81
JA kdaj se dobimo, drug teden'

Pa tokrat lohk v novem starem Mercator centru v šiški, a?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.1.2008 7:38:02   
KT
Dobro jutro zaspanke in zaspančki!

2/3 naše družine še spi, mami pa tu gor straši, pa vmes še kaj naredi user posted image  - evo imam že poklicno deformacijo, ker vse v rimah govorim.

A je katera za user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

JA kdaj se dobimo, drug teden'

Pa tokrat lohk v novem starem Mercator centru v šiški, a?

Jest sem za, da zamenjamo lokacijo in še malo druge štacunce prefirbcamo user posted image  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.1.2008 8:21:03   
Padme
KT jaz se ti pridružujem pri jutranji user posted image .

Trikrat hura user posted image user posted image user posted image za Nikico in lepo porisano Jakovo sobico.....

Za srečanje sem pa jaz tako ZA in se mi dopade ideja o Mercatorju v Šiški, ker še nisem bila v prenovljenem .... user posted image Kaj pravite na sredo?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.1.2008 8:56:59   
Kati81
Dobro jutro še od naju, sva ravno iz postelje. Jaz bi tud kavico.

Ja meni je sreda ok za srečanje!

Danes smo prvi del noči tam do 1h spali bolj tko tko je ene trikrat hotla dudo, pol smo pa spali ok.

Zdej  grem princeski pa zajtrk pripravit.

LP

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.1.2008 9:21:37   
mentos
jutro

evo so me ob 08 zjutraj zbudili, da morava danes ob 10 priti na fizioterapijo-kako pravilno oblačiti. Ma nej grejo k user posted image . Spet mi jo bodo matrali.
NikicaI ful dobra sobica, vse pohvale, mi bi tudi tako imeli, če bi kdo znal tako lepo risat.

se pišemo, zdej pa hiter Hano oblečt in gremo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.1.2008 9:54:57   
FLASK_A
Sreda super- Mercator šiška Super tako da AKCIJA!user posted image user posted image user posted image  Rečemo okol desetih, enajstih?

Bravo Alina, ki ve, kje ima nogice pa nosekuser posted image user posted image user posted image  Naš je pa še kar samo pri mmmmmmmmmm, ko grem jaz v kuhinjouser posted image  To je vse. Lakotnik.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.1.2008 10:09:21   
Kati81
No pol pa srečanje: SREDA, 9.1.2008, ob 10.00 v Mercator Centru Šiška

Prijave:

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.1.2008 10:45:53   
FLASK_A

SREDA, 9.1.2008, ob 10.00 v Mercator Centru Šiška

Prijave:
1_Nikical (kje in kdaj plačam vstopnicouser posted image )

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.1.2008 12:56:50   
Kati81

Prijave:
1_Nikical (kje in kdaj plačam vstopnicouser posted image )
2-Kati

Vstopnina se plača na kraju srečanja!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.1.2008 13:16:57   
FLASK_A
Bravo moj Jaka, danes imaš celih 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.1.2008 13:28:45   
Kati81
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja ti pošilja poljubčke ob tvojem prazniku!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.1.2008 13:36:48   
KT
JAKA

user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.1.2008 13:40:42   
KT

Prijave:
1 Nikical (kje in kdaj plačam vstopnicouser posted image )
2 Kati
3 KT

Spet bo zabava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.1.2008 15:04:26   
Kati81
Punce a je katera že videla to?

http://comfortbaby.com/sack_vec.html

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.1.2008 16:46:52   
KT

Punce a je katera že videla to?

http://comfortbaby.com/sack_vec.html

Že nekaj časa jih gledam (ker rabim nekaj takega za na potovanja) - mislim celo, da jih imajo v Rutarju v akciji, ampak ne me vprašat koliko stanejo, ker nisem še imela časa it pogledat. Ampak tudi tale spletna ponudba se mi zdi super ugodna.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.1.2008 16:57:32   
Kati81
Ja saj men se tud dopade ravno zaradi potovanj, k smo itak skoz okrog, pa to. Tko da jaz sem ga kar naročila k se mi zdi kar ugodno in jutri ga že dobim. Sem pol brskala še mal po netu in vidla da je drugače precej dražji, celo 30 funtov. Kar je krepko več kot 15E. Pa Rutar ima ponavadi take stvari kar dražje, no pa saj evro gor dol.

Ej a misliš da se ga da tud na letalski zic naštimat?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.1.2008 17:40:55   
KT

Ej a misliš da se ga da tud na letalski zic naštimat?

To sem se tudi jaz že spraševala - če jih boš imela še kaj na liniji jih pa še to vprašaj, sicer si ne predstavljam prav dobro kako bi to šlo, ampak nekaj se bo treba zmislit  user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?