Katy13
|
Pozdravljene! Čajajoča - nisem iz Mb, midva bova hodila v MŠ na Ravnah na Koroškem. Začne se nama v ponedeljek, pa ne vem ali bomo imeli vsak dan ali samo enkrat na teden. Na seznamu je, da je 6 ponedeljkov zaporedoma, baje pa potem to naredijo v 2 tednih. Bomo videli jutri in upam, da bomo kaj pametnega izvedeli. Glede krčev, tudi mene zgrabi občasno kakšen krč (nekje na 2-3 tedne), pa mi je G rekel, da to ni nič takega, da še ni potrebno jemati kakšnih tablet. Sem pa prejšnji teden nekje prebrala, da količina magnezija, ki naj bi ga zaužila an dan je v 7 mandeljnih oz. 2 kockicah jedilne čokolade. Perp - tudi jaz sem Rh- in dobim naslednji ponedeljek inekcijo. Noseča bom pa 29t2d. Tudi midva bova vzela denar, ker nič več ne potrebujeva iz seznama oz. same neke malenkosti. Glede povišanja te pomoči mi je rekla na CSD, da se bo povišala, vendar le za nekaj malega. Predvidevam, da več kot za 4 evre že ne, potem bi bilo pa že preveč in ne bilo vedela kako ta denar zapravit. Naša občina da za prvorojenca 120 evrov, za drugega 150 evrov in za vsakega nadaljnega 210 evrov. To je bilo sicer sprejeto lani in upam, da bo tudi letos tako oz. da bodo še kaj povišali. *medica* - razprodaje se začnejo jutri. Želim ti veliko dobrih nakupov. Branko - lep pozdrav tudi tebi in hvala za lepe želje. Tudi vama želim zdravega dojenčka in veliko radosti ob njem.