|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razsla sma se
10.1.2008 10:38:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aisha_

Sma se pogovorila. Sem mu tudi rekla, da ce se pobotama, prosim ne samo zaradi male. Da mi ne bo rekel cez 10, 20,...let, da se je spobotal samo zaradi male, ker s tem unici zivljenje mene in sebi.

Povedala sem mu v cem je problem, da ne razumem, da vec nima casa za naju, ko je bila mala se dojencica je mel vec casa zanjo. Povedala sem mu, da ga sedaj mala veliko bolj potrebuje kot prej. Da ostale stvari pocakajo, otrok ne. Da sem tudi jaz samo clovek, in ce se zna do tujih ljudi korektno obnasat se naj tudi do mene, ker le na ta nacin bo veza funkcionirala.

Vprasala sem ga kaj si on od veze predstavlja.  In da ne razumem, da sva se skoraj sest let razumela, sedaj pa vec naenkrat ne.   In kaj on pravi na to, ti je kaj odgovoril?

Nivess: ce se z nekom drugace sest let razumes, ga imas rad, se skor nic ne prepiras, imas z njim otroka- za katerega se skupaj odlocis. Mi je zal vrect kar tak pusko v koruzo, pozabit sest let in it. V teh sestih letih je bilo tudi veliko lepih trenutkov, so prisle krizice, kje pa nena? Ampak mogoce je bilo krivo to, ker je bil prevec preprican, da me "Ima". Preveckrat sem mu na prazno tvezla, da bom cote spakirala, ce se ne bo spremenil. in ker ve, da ga imam rada si je mislil, da tega ne bom sposobna.

Zato sem si zelela, da pridema spet skupaj. Kaj pa bo cas prinesel pa nevem, ce mu je bila to dovolj velika sola bom vidla cez cas. Morda je sedaj sprevidel, da bi znala zivet tudi brez njega. To si spet zelo lepo napisala, a nisi odgovorila na vprašanje. Misliš da te bo poslušal v prihodnje tako kot te je prej?

Mič RR: glej kaj bi on naredil vmes me ne bi zanimalo, bi si pac moral sam prat, likat, cistit, ali pa njegova mama. Ce bi mu, nevem, ni moj problem. Morda bi na tak nacin spoznal, da pa gospodinjsko delo le ni tak lahko, in je tudi spostljivo delo. Sma ze ,mela vmes enkrat tak, ko se je vse skup zacelo, da si je moral sam prat, itd. je pomagalo, se je spremenil, ampak potem, se je spet vse zacelo znova.



(odgovor članu aisha_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Razsla sma se
10.1.2008 10:56:03   
pikica36
hm.... full mi je žal zate, da se ti to dogaja,user posted image ampak, če so med vama" samo" otroci in nič drugega -če ni spoštovanja , ljubezni...(kar očitno z njegove strani ni, drugače se ne bi tako obnašal)potem jaz ne bi vztrajala v taki zvezi. govorim ti iz lastnih izkušenj- sama sem vztrajala "zaradi otrok" nekaj let, dokler mi ni do konca "vrglo dekl" dol. in ni mi žal! zdaj imam partnerja s kateim lahko deliva dobro in slabo, predvsem pa spoštujeva drug drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Razsla sma se
10.1.2008 17:07:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aisha_

glej kaj bi on naredil vmes me ne bi zanimalo, bi si pac moral sam prat, likat, cistit, ali pa njegova mama. Ce bi mu, nevem, ni moj problem.


Pa je tvoj problem. Ker zaradi tega se ti počutiš kot suženj. In če mu mama še naprej gospodinji in on to jemlje kot nekaj samoumevnega in tega ne spoštuje, ni naredil nič pa če se preseli v Zanzibar, kjer so čisto drugačne gospodinjske navade. V glavi naj nekaj naredi, v glavi.

(odgovor članu aisha_)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Razsla sma se
10.1.2008 17:41:18   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: biser

Tudi jaz imam isti problem kot aisha, samo, da moj kar naprej sedi pred računalnikom in nekaj brska (ali za službo, ali pa za sebe). Iz službe pride pozno domov in pričakuje da bo stanovanje popucano in kosilo na mizi. Po kosilu pa jovo na novo za računalnik, jaz pa se igram z otrokom. Včasih s celo tako nardi, da ko mu Tim (marca bo star 3 leta) kej hoče povedat, ga on sploh ignorira in kar dela naprejuser posted image   
Šef kliče fanta vsak dan vsaj 2x-3x, da naj neki nardi ali pa pogleda na računalnik (kar po navadi traja tudi po uro ali včasih celo cel dan) pa ni važno ali je to petek, ali svetek. Celo za božič ga je parkrat klical in je moral neki delat za službo. Sam moj mu pa tut nč ne reče,vsaj da nima časa ali pa nekajuser posted image  Kosila že dolgo nismo imeli kot družina skupaj in sn že pozabila kako to zgleda.

Vse je NJEGOVO, mene pa ima samo za čistit in kuhat ter za otroka skrbet. On je tisti, ki služi denar, tako da bo tako kot bo on rekel. Sva skupaj kupila večji avto in skos v pogovoru govori moj avto. Vse je moje,moje,moje(moj denar, jaz kupujem hrano..). Ko pa jaz dam denar za gospodinjstvo, pa ni nič vredno. Če si sposodim denar da lahko plačam položnice (mobi in zavarovanje), skos naprej meče, da mu še nisem vrnila denarja in kdaj mu ga mislimuser posted image  
Tudi mene tako kot Tima zna celodnevno ignorirat in me niti ne vpraša kako sem ali kaj bom jedla, kadar gre on jest. Ne, on si naredi za jest, mene in Tima pa kaj šlivi, si bova že sama neki naredla, če ne bova pa lačna. Jaz butelj pa zgodaj vstanem, da spečem svež kruh in kifeljčke za zajtrk, še preden se on in Timi vstaneta (enkrat na teden)user posted image  

Vzgaja glih drugače kot jaz. Če jaz neki ne pustim, on tisto pusti. Npr. Ko sn Tima navadla, da ni spal v najini postelji (po enem tednu vpitja,brcanja,griznja itd. mi je uspelo), ga je on dal spet parkrat spat v najino posteljo in cel teden mučenja in neprespanih noči je šel v nič. In potem spet od začetka. Ali pa ko dam popoldne Tima spat in že skor spi, fant pride v sobo, da bo rekel lahko noč (nikol prej ni tega rekel) in seveda se Tim zdrami in začne govorit, skakat po postelji...OK, spanje očitno odpade. Ko ga dam fantu naj ga uspava, pa mu tudi po dveh urah ne uspe. Kaj delata v sobi ne vem user posted image   

Tašča in od fanta dedi in babica se itak skos vtikajo v vzgojo otroka, kupili pa Timu še nikol nobedn nič ni (to gre predvsem na taščo, ki večino denarja od penzije zaje). Po njihovem sploh ne znam vzgajat otroka, ker ga dam v sobo kadar ne uboga in se tam mal pojoče. Seveda se to sliši v zgornje nadstropje in kaj hujšga, kaj delam z otrokomuser posted image Skos moramo imeti čas za njih kadar koli se jim zljubi. Velikrat sem taščo že peljala v trgovino, da ji ne bi bilo treba čakat na mrzlem na avtobus pa nisem niti hvala dobila. S tem da je mojim staršem na obisku pojamrala da vidi kok moja mama štrika in šiva hlače in svitre za Tima, ona pa mu ne more kupit oblek, ker ne ve številke. Da bi jo kokla brcnala. Da bi pa kupla kadar smo skupi v trgovini ali pa da bi mu kupla vsaj eno kinder jajčko, pa tut ne. Pa ne vem, ali za čokolado tudi rabi velikost,ki pa jo ne veuser posted image Pismo, jaz pa sem z zadnjimi evri kupla dve knjigi s pravljicami za Tima, pa nimam ne socialne (fant ima preveliko plačo) ne ničuser posted image
z dneva v dan je slabše in še huje bo, ker sem spet user posted image (danes je 26 tednov). In kaj bo ko bosta dva otroka,jaz pa sama? Skos je govoril kok je vesel, in da bo pomagal, zdej mu je pa odveč, če mu rečem, da otroček brca in da naj vsaj malo bušija poboža. Nič od nič. Bolj kot Timi in jaz je pomemben računalnik in šef, od katerega ne izpusti niti en klic. S pogovori se ne da rešit nič, ker se vsak pogovor konča z dretjem, katrega pa sliši tudi Timuser posted image
Ne vem kaj naj nardim. Takole ne morem več, ker sm zmatrana in počutim se kot dekla za vse. Tim nima nič od očeta in tudi jaz ne od fanta,ampak vztrajam zaradi Tima in punčke, ki prihaja na ta svet. Vse bi jima dala na tem svetu, pa če bo nevem kaj. Kaj pa ve predlagate?

Lep pozdrav vsem!



Joj biser, kar žalostna sem postala ko sem to prebrala. Včasih z pogovorom nič ne rešimo, ampak z dejanji.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Razsla sma se
11.1.2008 18:49:24   
aisha_
Nivess: Rekel je, da se bo spremenil, da mu veza veliko pomeni, in da naju ne zeli zgubit.

Sicer se vidi sprememba v njegovem obnasanju. Uvidel je, vsaj tak zgleda, ker se zdaj bavi veliko vec s tamalo, kot prej. Pa tud do mene se vede cist drugace. Kaj pa bo cez cas, pa ti ne znam povedat. Za nic ni garancije, najmanj pa za ljubezen in mir.

Mič RR:Morda bi mu mama na zacetku prala, itd. ampak ona je taki tip cloveka, ki te poslje hitrej v TPM, kot pa lahko ti reces zdravo. Ne verjamem, da bi ga dolgo gledala, in bi se moral te zadeve sam lotit. Na ta nacin  pa bi sprevidel, je ze sedaj, ker mu ne peglam in perem, sem mu rekla, da si naj skusi, kak je. Druga mu ne preostane kot, da se loti zadeve, ce hoce bit opran in speglan.

Pikica36:Lepo zate, da si nasla partnerja s katerim se dobro razumes. Morda bo pri meni isto, nevem. Vse trenutno kaze, da gre na bolje. Cas bo prinesel svoje.

Hvala vsem za vzpodbudne besede, vase gledanje na zadevo,vase kokmentarje,... SUPER STE! LP

_____________________________

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Razsla sma se
11.1.2008 19:42:42   
kaya2007
z dneva v dan je slabše in še huje bo, ker sem spet


no, očitno ni računalnik tolk pomemben, da ne bi naredil še enega user posted image  user posted image  sorry, sem morala zint, mal sem tečna user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Razsla sma se
11.1.2008 19:46:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Aisha, se strinjam s teboj. Če gresta narazen, ali vzameta premor, je za moje pojme to dobro. Kajti, moški se takrat začne zavedati, kako ne more brez partnerke in otroka... Včasih ne, a večinoma se...

In kako je situacija sedaj pri vam, Aisha?



Nazaj se samo kozla. Zapomnite si že enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




ime za fantka
barbarajan

ine za prvorojenca

Rafael (7%)

Svit (16%)

Mark (21%)

Gal (9%)

Marcel (8%)

nobeno od nastetih (40%)


Število vseh glasov: 316

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!