LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No mogoče na en izletek v MB, če mojega prepričam, da bi šla v kino... Jah, da bi pa mene na kofe povabla pa.... jah sej vem pravljica.... teta Špelka čestitke.... pa mamica benika in ati benek pa bratec Benjamin.... vam tud vse lepo..čim več skupnih trenutkov, ki naj bojo veseli, igrivi, nagajivi... teta Špelka, ti pa le glej, da ne boš preveč razvajala ta dva mala škrata...en mal, tak po tetovsko, pa ju le daj . Ajsi - njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvala za kofe... si ga bom pršparala za jutri zjutraj, ko grem spet arbajtat ... ampak, hvala bogu, za tvojo kavico...tako da se že veselim jutranjega vstajanja aja, včeri zvečer na januarkah si mi pa pobegnala... sonček jst tud jst tud... držim pesti!!!!!!! Sam, ti si bla pa dons že pridna... jst sem pred pol ure komej domu pršla... sem še na kiro pozabla dons?????? Jah, na toto ki je najbolj okrogla med nami, pa bi jo taprvo mogla videt... Erin ... sej nisem pozabla nate, se sam mal hecam.... Ampak veš kaj...glede na moje obline, ki tako pridno rastejo , pa bi se jst lahk mal k tebi v avgust preselila... No, me veseli, da si o.k. Tak, novga ni nič zaenkrat...grem še mal po forumu prošetat... lepo se mejte
|