konina
|
Juhuhuu, jaz imam pa računalnik nazaj. Pa še dela! Sedaj bom bolj na tekočem. Kajsica, meni so decembra po zgodnjem SS rekli, da naj počakam tri mesece. Pa imam namen iti februarja po pingvinčke. MIslim, da je bolje, da se telo spočije in opomore. Tako svetujejo na GK. Sama pa moraš precenit, kaj je zate dobro. Abra, ribica držim pesti za vaju jutri. UPam, da bo rezultat tak kot si ga želita. Veliko se dogaja tukaj, ste prave čveke. Vsem, ki vam je uspelo čestitke. Vse, ki trepetate, upam da uspe. Tistim pa, ki ni uspelo ali pa se je slabo končalo, pa želim veliko moči in dobre volje, da se boste čim prej pobrale in odšle v nove boje. Sedaj pa še k meni. Te dni bi morala dobiti M, pa je ni. Decembra sem imela zgodnji SS po 2. IVF. Kako naj vem, kdaj bi jo morala dobiti? Krvavela sem dolgo, močno, zares pa sem začela 8.12. Sem pa prepričana, da bo prišla, me šravfa in špika. Tole čakanje je grozno. Vedno sem imela redne M, točne skoraj na minuto. Sedaj pa sploh ne vem, kakšen je moj ciklus. Se mi je vse zmešalo. Lp, Nina
|