vaney
|
klaja, dobra si, da prenašaš tako izbirčnost jaz je sigurno ne bi mogla. moj na srečo sploh ni izbirčrn in tudi če mu kaj ni najboljše, se potrudi in poje, če mu je pa dobro, pa vedno pohvali. in si ne predstavljam, da nekdo tako grdo komentita mojo kuhinjo-pa naj si sami kuhajo res bo najbolj pametno, da kuhate vsak zase... pri meni nič novega, stanovanje je za silo pospravljeno, psička sita, jaz še bom, zaenkrat še ostajam doma v enem kosu... mi grejo pa blazno na živce, ko me že povsod ustavljajo in sprašujejo, kdaj bo, kaj bo, koliko sem se zredila, kakšen trebuh imam in mi začnejo razlagat svoje porodne zgodbe (in to ženske, ki jih sploh ne poznam-prodajalke, natakarice, od kolegic sodelavke, celotna žlahta....) in vsi so blazno pametni. moj dragi pravi, da mu je že kar nerodno, ker kamor greva, me nekdo ustavi in razlaga svojo zgodbo, jaz pa nočem biti nesramna, pa se nasmehnem in poslušam in kimam. saj tukaj na forumu mi je razumljivo, da se pogovarjamo o tem (zato smo tukaj), ampak neko vsiljevanje svojih napovedi mi gre pa blazno na živce...a sem edina?