Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Tudi naša noč je bila velikooooo boljša od prejšnjih. Samo eno bujenje. Naj se Jaka in Nika čimprej pozdravita
Sem mu dala le Prospan proti kašlju. Jaz mu dam tisto malo žličko, ki je priložena sirupu 2,5 ml. To naj bi bila polovična dovoljena doza, ki jo otrok pri tej starosti dobi. Sem že Niki dajala občasno, ko so ji rasli zobki in je pomagalo.
zakaj, bi morali otročki prenašat bolečino? Saj mi tud tbl vzamemo, če nas glava boli.
. Kot da bi mi v podzavesti nekdo rekel pojdi za njo sem šla. Pridem tja. tara sama sedi na postelji sestrična pa na drugi strani sobe. Samo malo bi se nagnila in čof na tla. Pol so ble še štorije če že kaj riše - mislim dol padeš. Za konec pa ji dajo v roke papirnatega angelčka (iz bolj trdega papirja s folijo) in Tara mu odgrizne glavo. Glava se ji je prilepila na nebo, na to glavo pa še njen jeziček. Sem ji na silo dvakrat odpirala usta, da sme ga dobesedno spraskala ven (sem jo še prasknila po nebu). Papir je bil že na poti v grlo. Jaz sem kar jokat začela ko sem papir odila ven. Nato pa sem jezna rekla možu gremo in smo šli. Uni pa men kaj paniko delam, da še vem ne kaj vse me še čaka - ja a zdej nej bi jo pa kar pustila, da bi tisti papir pojedla in čakala kaj bo
. Se je zbudil precej vroč in sva zmerila temp. ima 38,3. Sem mu kar dala sirup. Zdaj pa leži pri meni v naročju.
dobronamerne nasvete, jaz jih ne rabim! Jaz tako vprašam, kar ne vem in me zanima in vprašam tistega, za kogar mislim, da mi bo znal ali hotel svetovati.
Sem jih brez komentarja kar dalje Timu dala!