|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
11.1.2008 21:39:37   
mentos
lahko noč, mi smo že v miževi deželi. Pa kaj napišite, da ne bomo spet na drugi strani.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
11.1.2008 21:40:59   
mentos
user posted image user posted image user posted image user posted image mav se igram, ker nekaj preverjam

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
11.1.2008 21:42:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Mislim punce, dve uri me ni doma in kje nas najdem na drugi strani, da nas ni sram. Pa a se vse crklate al spite. Dons sem sama in mam časa na pretek pa nobene ne bo al kaj?

Kaaaaaaati kje si bla tok časa user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.1.2008 21:52:53   
ŠpelaP
Čer!
Sem šele zdaj prišla zraven k user posted image . Sva z možem imela danes še laufarijo, da sva dokončno uredila vse s prepisom avta, ki sva ga prodala. Popoldan sem šla pa še v Avstrijo po plenice.
Sem pa vas že prej brala, vendar nas (pravzaprav naš stac. računalnik) že nekaj dni konstantno, neumorno in vztrajno napada horda trojanskih user posted image , tako da mi je bilo branje otežkočeno, pisanje pa tako in tako onemogočeno. Ti frdamani user posted image , bi lahko karuser posted image .
Zdaj ko je Sara zaspala, Tim še nekaj rogovili pri dediju, sem si pa vzela malo časa in se priklopila na prenosnika.

Najlepša hvala od Sare in od mene za čestitke za naših 7 mesecev.

Vsem bolančkom pošiljam en kup vseh možnih koristnih žužkov (user posted image user posted image user posted image ), da se čimprej pozdravite in odženete vse mogoče bolezni, ki pustošijo po vaših domovih, daleč proč.

Našemu Timu vročina pada, tako da je že kar bolj pri močeh. Upam samo, da se Sara ni kaj nalezla.

IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Prejle sem klicala P in je rekla naj mu dajem 3 krat na dan po pet kapljic Fenistila in naj ga tuširam.

Kako se spreminjajo ta navodila glede nege pri vodenih kozah. Ko je imel vodene koze Tim, nam je pa zdravnica rekla, da nič tuširati, ker bi se naj tudi s tem prenašale po telesu in bi naj jih bilo še več.  Naš je bil  potem bolj pacekuser posted image nekaj dni (smo ga tako po tavečem umivali), pa res ni imel tako veliko koz in tudi srbele ga niso tako pretirano. Je pa hec, da se še zdaj spomnim, kje se mu je naredila prva pikica - na konici lulčka. user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.1.2008 21:55:21   
KT
Še to moram nujno povedat - dans me je obiskala patronažna o uvajanju GH user posted image user posted image user posted image  Njen veličastni prvi stavek je bil: "No, zdaj bomo pa počasi začeli z uvajanjem GH" user posted image user posted image user posted image  (kao, da so imeli v decembru full gužvo in da jih je čist premalo in, da zato šele sedaj prihaja user posted image user posted image user posted image  Ja, vse uredu ampak Alina že skoraj 2 meseca okuša GH in potem je na mizo položila eno knjižico, ki naj si jo kao preberem in to je to, ampak se nisem dala prav preveč motit in sem jo "napadla" z morjem vprašanj, ker me je enostavno zanimalo kako razlagajo uvajanje GH. Najbolj od vsega me je presenetilo navodilo, da po "novem" se jogurt, siri in ostali mlečni izdelki uvajajo šele pri 9. mesecu in ne v 7. kot je veljalo do sedaj user posted image user posted image user posted image  - pa vedi potem - skratka nič jasno user posted image  "Pa meso ji morate že dat" - čaki mal, začnem naj kao z uvajanjem GH in ji moram dat meso - no, skratka megla user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.1.2008 21:59:26   
Kati81
KT ob petkih zvečer, cvilim(kot reče moja soseda), grem mal svoje glasilke razmigat, mal pojem v enem zboru.

Ja tale patronažna je tud,.... Men so rekl mlečne idelke razen mleka po 6 mesecu, moji kolegici, sem bla zraven pa šele po enem letu. Hallo!

No vsak dela po svojem občutku in je. Naša je danes v melko dobila celo ščepec kakava, ker mi noče več mleka pit, razen v jutranjih urah.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.1.2008 22:00:53   
n€na
SARA

VSE NAJBOLJŠE TI ŽELI ZALA

ste pa res prave čvekice, komaj vas dohajam brati, kaj šele kaj napisati.
NOGICA:js vem kako je to ko se ti nekdo stalno vsiljuje in ti pametuje kako hraniti otroka in kako ga vzgajati, kdaj ga dat spat itd. Jaz živim s taščo in s tastom v istem štuku hiše in komaj čakam, da gremo za sebe v svoje nadstropje. Tast in tašča sta res zlata človeka samo ko pa se gre za Zalo in njeno hranjenji in vzgojo pa se vse konča. tast mi toliko soli pamet in mi pametuje, da po njegovo še krompirja ne znam skuhat (js po poklicu kuharca) in si sploh ne da reč da znam sama kuhat in stalno mi vsiljuje kaj in kako moram z mojim otrokom delat. nič mu ni prav. je Zala dobila vnetje ušesk, sm bla js kriva, da kje sm mela Zalo, da je fasala vnetje, to govori samo meni ko pa je moj doma pa govori čisto drugače. tako, da stari in mladi v istem štuku ne gre. in komaj čakam, da se mi dokončamo svoje stanovanje. pol bo pa fešta.

za vse bolane otročičke pa z Zalo pošiljava polno user posted image , da kmalu ozdravijo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.1.2008 22:04:10   
KT

KT ob petkih zvečer, cvilim(kot reče moja soseda), grem mal svoje glasilke razmigat, mal pojem v enem zboru.

Ja tale patronažna je tud,.... Men so rekl mlečne idelke razen mleka po 6 mesecu, moji kolegici, sem bla zraven pa šele po enem letu. Hallo!

No vsak dela po svojem občutku in je. Naša je danes v melko dobila celo ščepec kakava, ker mi noče več mleka pit, razen v jutranjih urah.

Kati skrbi me za ostale user posted image  Kje pa so N & B, Durosh, pa nikical alias FLASK_A - a to vse otroke delajo, al kaj user posted image  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.1.2008 22:07:29   
Kati81
Kati skrbi me za ostale user posted image  Kje pa so N & B, Durosh, pa nikical alias FLASK_A - a to vse otroke delajo, al kaj user posted image   

Ti to je res sumljivo!

Ej kaj pa če so likalnike prklople? Pol bolš da jih ni k lohk okužjo še nas! Jaz sem prejšnji teden zlikala, tko da zdej mam ene 14 dni mir!
Verjetno so res likalnike prklople k je men monitor zatemnilo, joj sam prklopt sm mogla compič na štrom.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.1.2008 22:08:44   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

... tako, da stari in mladi v istem štuku ne gre. in komaj čakam, da se mi dokončamo svoje stanovanje. pol bo pa fešta.

Pod tole se podpišem user posted image  Jaz jo imam v sosednji ulici, pa se mi na trenutke zdi, da je še preblizu user posted image  Jaz imam sicer dobro zverzirana ušesa (da gre pri enem not in pri drugem ven), ampak mojega pa že kar krivi. Bolj ko mu dopovedujem, da se res ni za prerekat, da smo družina zase, bolj on svoji dragi mami kontrira user posted image  - jest moram pa potem doma poslušat razlage user posted image  - popolnoma nepotrebno in me res ne zanima - svojega otroka bom jaz gor spravila, nasvete spoštujem, če pa jih upoštevam je pa druga zgodba.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.1.2008 22:11:01   
KT

Ti to je res sumljivo!

Ej kaj pa če so likalnike prklople? Pol bolš da jih ni k lohk okužjo še nas! Jaz sem prejšnji teden zlikala, tko da zdej mam ene 14 dni mir!
Verjetno so res likalnike prklople k je men monitor zatemnilo, joj sam prklopt sm mogla compič na štrom.

Ti, po moje bojo tud likalniki - pa vraga nečjo poslušat, da je to huda, huda bolezen in da je kupe cunj potrebno enostavno ignorirat - dokler seveda ti niso tok na poti, da ne moreš v sobo, potem pa malo zamižiš, na hitro sprehodiš likalnik in potem imaš zopet mir za par tednov user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.1.2008 22:12:06   
N _ B
Čer.

Končno je spet tud moja rit padla na kavč. Moji so že nekaj časa na svojih pozicijah, jaz sem imela pa delo. Sem dobila eno meso in sem ga morala sporcionirat in spravit v skrinjo. Zdaj sem končala.

Jaka je bil dopoldan bolj stokavček, potem je dve uri in pol odspal in je bil kot prerojen. Dobre volje, smejavko dokler, ga spet ni začela napadat vročina. Pred spanjem smo prišli do 38,3. Men ni čisto nič več jasno. Punce povejte mi, če bi bolan otrok pojedel:
5:00  dojenje
8:00  dojenje
9:30  mi je pojedel 1/2 jogurta in 1/2 piškota
11:15 sadna kašica 190 g + 40 ml čaja
15:00 krompir s špinačo cca 150 g + 20 ml čaja
16:30 dojenje - toliko, da se je pocrkljal in zaspal
18:00 mlečna kašica (po žlici) 140 g
19:00 dojenje

Men, ni nič jasno. user posted image

Nika je pa itak turbo. AB je prijel, vročine nima in je naspidirana do konca.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.1.2008 22:16:02   
Kati81
N&B smo se ustrašli da te je likalna bolezen zagrabla, pazi veš je full škodljiva.

Ja tvoj Jaka je neki posebnega. Tok papcanja pr bolanmu otroku. Se pravi mu hudega ne bo!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.1.2008 22:16:04   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT
Pod tole se podpišem user posted image  Jaz jo imam v sosednji ulici, pa se mi na trenutke zdi, da je še preblizu user posted image  Jaz imam sicer dobro zverzirana ušesa (da gre pri enem not in pri drugem ven), ampak mojega pa že kar krivi. Bolj ko mu dopovedujem, da se res ni za prerekat, da smo družina zase, bolj on svoji dragi mami kontrira user posted image  - jest moram pa potem doma poslušat razlage user posted image  - popolnoma nepotrebno in me res ne zanima - svojega otroka bom jaz gor spravila, nasvete spoštujem, če pa jih upoštevam je pa druga zgodba.

Enako. S tem, da smo mi v isti hiši, nadstropje višje. Če mojga ni doma je čist uredu, čim je pa doma, pa z mamo že nekaj najdeta, da se spičta, pol sem pa jaz mirovni posrednik. Ampak to za take brezvezne stvari. user posted image , da se mu da vtikat. Pusti naj jo na mir. V vzgojo otrok se pa ona ne vtika.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.1.2008 22:16:16   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Čer.

Končno je spet tud moja rit padla na kavč. Moji so že nekaj časa na svojih pozicijah, jaz sem imela pa delo. Sem dobila eno meso in sem ga morala sporcionirat in spravit v skrinjo. Zdaj sem končala.

Jaka je bil dopoldan bolj stokavček, potem je dve uri in pol odspal in je bil kot prerojen. Dobre volje, smejavko dokler, ga spet ni začela napadat vročina. Pred spanjem smo prišli do 38,3. Men ni čisto nič več jasno. Punce povejte mi, če bi bolan otrok pojedel:
5:00  dojenje
8:00  dojenje
9:30  mi je pojedel 1/2 jogurta in 1/2 piškota
11:15 sadna kašica 190 g + 40 ml čaja
15:00 krompir s špinačo cca 150 g + 20 ml čaja
16:30 dojenje - toliko, da se je pocrkljal in zaspal
18:00 mlečna kašica (po žlici) 140 g
19:00 dojenje

Men, ni nič jasno. user posted image

Nika je pa itak turbo. AB je prijel, vročine nima in je naspidirana do konca.

Saj veš, da morava mi2 vse isto - meni tudi ni nič več jasno - vročina, a pojedla bi slona, če bi ji ga mami dala user posted image user posted image user posted image  - čeprav napram Jaku se Alina lahko skrije - KKKKKKAAAAAAAJJJJJJ vse to je danes pojedel?  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.1.2008 22:18:22   
N _ B

N&B smo se ustrašli da te je likalna bolezen zagrabla, pazi veš je full škodljiva.

Imam tamle pripravljeno, ampak dons likalnika ne maram več. Sem likala v tistem času, ko sta šla otroka spat in je mož prišel z mesom domov in to je bilo to za dons. Bom morala res zamižat in sprehodit likalnik, da bo pol nekej časa mir.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.1.2008 22:20:42   
KT

Enako. S tem, da smo mi v isti hiši, nadstropje višje. Če mojga ni doma je čist uredu, čim je pa doma, pa z mamo že nekaj najdeta, da se spičta, pol sem pa jaz mirovni posrednik. Ampak to za take brezvezne stvari. user posted image , da se mu da vtikat. Pusti naj jo na mir. V vzgojo otrok se pa ona ne vtika.

Ne, tudi moj bi se prerekal o neumnostih ala pikih komarjev poleti, izletu na Zanzibar (kateremu smo se itak odpovedali zaradi razmer v Keniji) - ne, ampak on še kar vztraja, da kao gremo samo, da mamo jezi user posted image user posted image user posted image  - na trenutke me ma, da bi ga v žlici vode utopila samo, da bi dal mir - ne, on pa samo, da najde kost, ki jo potem mami vrže, da ona lahko en teden potem tisto gloda user posted image  - nič jasno user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.1.2008 22:21:59   
Kati81
Sam ne hod preblizu likalniku, da ne zboliš še ti!

Naša je pojedla nekak tkole:
7.30 90ml mleka
10- sadna kašica en lonček
ob 12- 30 ml mleka
14 kosilo
17.30 30 ml mleka
20.30 mlečna kašica
in to je to

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.1.2008 22:25:06   
N _ B

Saj veš, da morava mi2 vse isto - meni tudi ni nič več jasno - vročina, a pojedla bi slona, če bi ji ga mami dala user posted image user posted image user posted image  - čeprav napram Jaku se Alina lahko skrije - KKKKKKAAAAAAAJJJJJJ vse to je danes pojedel?  

Saj pravim, da mi ni nič jasno. Bi kdo mislil, da nakladam, ampak je res pojedel. Tist jogurt in piškot sta bila čist tko za vmes. Jaz sem jedla zajtrk in je bil pri meni za mizo in sem mu dala piškot, ampak njega je bolj mikal moj jogurt (sadni) in sem mu ga dala za probat. Bilo je njamsi. Še dobr, da je žlica ostala cela. Drugega sadja kot banan nisem imela doma in sem odprla ta veliko kašico (breskev, jabolko, riž) od Hipa. Jo je zmazal za šalo. Sem samo gledala. Kosilo tudi. Špinačo ma itak ful rad. Zvečer pa piškotek kašico.

Mislim, da bom morala kake normative glede količine poiskat, da ga ne spitam kot pujska. Dons je kar odpiral usta. Me zanima, do kdaj bo spal.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.1.2008 22:27:09   
Kati81
Mal slikic:
Kaja z Miklavževimi darili:
user posted image

Tko ma Kaja rada očija
user posted image

Borba za igračo:
user posted image

Nekaj slikic, bom še dala.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.1.2008 22:29:04   
KT

Saj pravim, da mi ni nič jasno. Bi kdo mislil, da nakladam, ampak je res pojedel. Tist jogurt in piškot sta bila čist tko za vmes. Jaz sem jedla zajtrk in je bil pri meni za mizo in sem mu dala piškot, ampak njega je bolj mikal moj jogurt (sadni) in sem mu ga dala za probat. Bilo je njamsi. Še dobr, da je žlica ostala cela. Drugega sadja kot banan nisem imela doma in sem odprla ta veliko kašico (breskev, jabolko, riž) od Hipa. Jo je zmazal za šalo. Sem samo gledala. Kosilo tudi. Špinačo ma itak ful rad. Zvečer pa piškotek kašico.

Mislim, da bom morala kake normative glede količine poiskat, da ga ne spitam kot pujska. Dons je kar odpiral usta. Me zanima, do kdaj bo spal.

A veš, da na trenutke se sprašujem, če je lakota tista, ki zbuja Alino - ker se mi zdi, da samo čekira, če sem v bližini, ker tisti trenutek, ko pridem s svojim "pšššššššš" in dudo ona nazaj zaspi (res pa je, da jo morebiti zbujajo zobki user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.1.2008 22:32:08   
KT
Veš kaj bom pa še jaz kako slikco gor dala user posted image

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.1.2008 22:35:26   
Kati81
Očiju pomaga sestavljat mešalno mizo:
user posted image

Čist po očiju:
user posted image

Kopanje:
user posted image

Sedaj pa imam svoj compič:
user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.1.2008 22:38:16   
N _ B
A veš, da na trenutke se sprašujem, če je lakota tista, ki zbuja Alino - ker se mi zdi, da samo čekira, če sem v bližini, ker tisti trenutek, ko pridem s svojim "pšššššššš" in dudo ona nazaj zaspi (res pa je, da jo morebiti zbujajo zobki user posted image

Po moje jo zobki. Kar zamisli, si, da te trga po ustih. Meni je v času, ko sem bila user posted image  z Jakom rasel modrostni. Me je bolel k user posted image . Cela čeljust.

Jaka ima pa zdaj drugo foro. On bi zaspal v mojem naročju, tesno pritisnjen k meni. Mu izgleda paše, ko ga crkljamo zarad vročine. Tko je na morju prespal celo soboto. Čim ga odmaknem od sebe, da ga bom odložila v posteljico, on začne jokat. Včerej sem ga kr pustila par minutk jokat. Najprej sem bila zraven s pššššt, pa se je še bolj drl, pol sem šla pa ven in je za trenutek utihnil. Je bil presenečen, pol je pa spet začel. Nato sem šla tja, ga stisnila k sebi, potolažila in dala nazaj. In sept jok. Pol sem ga prijela za rokico in mu potiho zapela njegovo pesmico in se je umiril. Je videl, da jok ne vžge pri men. Dons je bilo že boljš. Mal je zacvili, sem mu dala rokico, zapela in je bilo ok. Potem zaspi sam.
Ne morš verjet, kako hitr otrok začne izkoriščat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.1.2008 22:39:01   
Anonimen
NOGICA:js vem kako je to ko se ti nekdo stalno vsiljuje in ti pametuje kako hraniti otroka in kako ga vzgajati, kdaj ga dat spat itd. Jaz živim s taščo in s tastom v istem štuku hiše in komaj čakam, da gremo za sebe v svoje nadstropje. Tast in tašča sta res zlata človeka samo ko pa se gre za Zalo in njeno hranjenji in vzgojo pa se vse konča. tast mi toliko soli pamet in mi pametuje, da po njegovo še krompirja ne znam skuhat (js po poklicu kuharca) in si sploh ne da reč da znam sama kuhat in stalno mi vsiljuje kaj in kako moram z mojim otrokom delat. nič mu ni prav. je Zala dobila vnetje ušesk, sm bla js kriva, da kje sm mela Zalo, da je fasala vnetje, to govori samo meni ko pa je moj doma pa govori čisto drugače. tako, da stari in mladi v istem štuku ne gre. in komaj čakam, da se mi dokončamo svoje stanovanje. pol bo pa fešta.

za vse bolane otročičke pa z Zalo pošiljava polno , da kmalu ozdravijo.

nena dobro vem kako je to s taščo in tastom user posted image . Čimprejšnjo selitev. Upam, da bo potem bolje. No mi živimo štuk višje pa ni nič bolje user posted image . Najbolš je več km stran.

N&B jaz mislim, da Jaka ni preveč bolan. Toliko moja Tara nikoli ne poje. Če ji slučajno uspe enako količino rižolina zvečer pa je to zelo veliko.

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?