KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Pod tole se podpišem Jaz jo imam v sosednji ulici, pa se mi na trenutke zdi, da je še preblizu Jaz imam sicer dobro zverzirana ušesa (da gre pri enem not in pri drugem ven), ampak mojega pa že kar krivi. Bolj ko mu dopovedujem, da se res ni za prerekat, da smo družina zase, bolj on svoji dragi mami kontrira - jest moram pa potem doma poslušat razlage - popolnoma nepotrebno in me res ne zanima - svojega otroka bom jaz gor spravila, nasvete spoštujem, če pa jih upoštevam je pa druga zgodba. Enako. S tem, da smo mi v isti hiši, nadstropje višje. Če mojga ni doma je čist uredu, čim je pa doma, pa z mamo že nekaj najdeta, da se spičta, pol sem pa jaz mirovni posrednik. Ampak to za take brezvezne stvari. , da se mu da vtikat. Pusti naj jo na mir. V vzgojo otrok se pa ona ne vtika. Ne, tudi moj bi se prerekal o neumnostih ala pikih komarjev poleti, izletu na Zanzibar (kateremu smo se itak odpovedali zaradi razmer v Keniji) - ne, ampak on še kar vztraja, da kao gremo samo, da mamo jezi - na trenutke me ma, da bi ga v žlici vode utopila samo, da bi dal mir - ne, on pa samo, da najde kost, ki jo potem mami vrže, da ona lahko en teden potem tisto gloda - nič jasno
|