mentos
|
dobro jutro Jaka & Nika, Svit, in Kaja, preživite lep dan, brez ovir, z nasmehom na obrazu. Kaj naj rečem, pri nas za enkrat še ni duha ne sluha o zobkih. Hana se samo slini, da kar lije od nje, ponoči se nam 3-4 krat prebudi, malo zajokca, čajček in nato spet spi. Dlesni so zaenkrat še v normalnem stanju, le malo bolj sitna je, mislim da zaradi cepljenja, drugače pa čez dan veliko spančka. Smo pa ponovno v obdobju, ko jemo zelo, zelo malo, bomo videli, kaj nam bodo rekli v ponedeljek v bolnici na pediatriji. Vam povem, da mi je jedla ponoči ob 03-170ml, nato zjutraj ob 10-60ml, ob 14-150ml in konec. Zvečer smo samo še pripravljal flaške in mlekec je vedno pristal v lijaku. Res groza. Sva pa včeraj bile na fizioterapiji, kjer mi jo je raztegovala iz enega konca na drugega. Hana je bila še kar pridna, saj ji je poslinila skoraj vse igrače, le na koncu jo je imela že dovolj, in nato je jokala kot dež. Seveda, me je pa učila kako otroka hraniti v naročju, ker jo ne smem posedati v stolček, (čeprav jaz se tega ne držim-sem slaba mama). Ko ji je dajala frutek je šele videla, kaj pomeni hraniti našo punčaro. Niti jezika ji ni mogla odmakniti, vse kar ji je dala je spluvala, tako da smo bile vse tri umazane od frutka. Mi je na koncu rekla, ja vaša punčka pa ne mara jest, mogoče pa še ni pripravljena. Nato je rekla, da naj ji kar na silo izpodrivam jeziček in da naj nič ne čakam, ampak morava s hranjenjem kar hitro zaključiti. Lepo se sliši, čeprav naša rabi 1 urco da poje 30 ml. nogica: čisto prav si ravnala, ljudje, še posebaj malo starajši oz. osebe, ki nimajo še svojih otrok, tega sploh ne razumejo, jaz bi ravnala enako. Moja tašča mi je prejšni vikend tudi malo zagodla, je rekla, ko sem Hani dajala frutek, ja če bi bila pri meni bi pa že znala jest, bi ti tako dober kuhala, da bi vse pojedla in se prav lepo redila. Sem mislila, da že res ne znam prav dajati za jest in da noče odpirat ust, ona pa v enem tednu bi pri meni že normalno jedla, kar pri meni jo pust. Ja seveda, sem bila tiho, doma sem našemu samo malo postokala, vendar je rekel, da verjetno ni mislila nič slabega, le da se je slabo izrazla. Ja, upam, da ima prav, kajti moram jo pa pohvalit, da je res super tašča, saj se lepo razumeva, vedno mi priskoči na pomoč, je pravi cuker. No, ima svoje dni, ampak kdo jih pa nima. zdej pa grem pogledat če je kuhano, nato pa greva s Hano na zrak in zvečer na rojstni dan k njeni tetki.
|