|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
11.1.2008 9:28:48   
*ANA*
  Sar

user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.1.2008 9:45:04   
Kati81
Evo, dobro jutro od nas smo kljub smrkavosti spali do 9h. Mami bi še sam KAja ne dovoli.

Kaja je po mojem občutku že veliko bolje, tudi ponoči je veliko lažje dihala, bomo videli kako bo čez dan. Sedaj utruja s svojo pojočo knjigico tam v stajici in se full smeji zraven. Sem pa opazila da če se ponoči zbudi si potem kao prepeva in zaspi nazaj, jo je moj vprašu ponoč če mogoče nama poje uspavanke.

Sem se kar mal nasmejala.

Grem user posted image  dat za jest. Se beremo.

Aja pa vsem bolnim (Jaka, Alina, Svit,...pa seveda zaenkrat še mi) user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravimo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.1.2008 10:07:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

KT: kako je Alina?

Bogi Jaka, no so pa vsaj user posted image pomagale, da se je malo naspal. Mi smo do polnoči super spali, brez bujenja, ob polnoči je začela stokat a hitro nazaj zaspala, od treh do šestih pa sem ene petkrat vstala, nič jokanja samo srce trgajoče stokanje in javkanje - ajajajajaj, ajajajaj. Potem je spet nazaj zaspala in se zbudila pred pol ure. Zvečer sem ji dala Calpol (dve mali 2,5 ml žlički) in je očitno pomagalo kar se tiče bolečine in vročine. Danes vročine nima, na usta se ji je povrnil nasmešek in ravnokar spet natančno preiskuje igrače (kar se ji včeraj popoldan ni dalo - se vidi, da ni bila prava ona).

Ampak to je res zanimivo kaj dela s temi igračami - 15X jo okoli obrne, pogleda iz vseh zornih kotov, malo proba okus, pa spet 15X obrne user posted image  in potem odloži, redko kako igračo na tla vrže (razen, ko ji pade iz rok, kadar jo nespretno prestavi iz ene roke v drugo) - ko se jo naveliča jo odloži user posted image  (svašta bo tko pedantna kot oči, vse mora bit na svojem mestu user posted image ). 
Pa saj se ji moram kar smejat - zdaj se z leseno kuhalnico igra (seveda ji je oči ročaj obložil s papirjem in zavil v blago, da si ga nebi kam zapičla), in po plastičnem lončku meša - po moje bo kuharca, super vsaj meni ne bo treba kuhat user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.1.2008 10:08:49   
KT
Jaka & Nika, Svit, in Kaja user posted image user posted image user posted image  čim lepši dan!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.1.2008 10:11:52   
KT
SARA

user posted image   Alina

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.1.2008 11:48:10   
mentos
Kje si naša Sara, vse najboljše ti želi Hana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.1.2008 12:10:59   
mentos
dobro jutro

Jaka & Nika, Svit, in Kaja, preživite lep dan, brez ovir, z nasmehom na obrazu.

Kaj naj rečem, pri nas za enkrat še ni duha ne sluha o zobkih. Hana se samo slini, da kar lije od nje, ponoči se nam 3-4 krat prebudi, malo zajokca, čajček in nato spet spi. Dlesni so zaenkrat še v normalnem stanju, le malo bolj sitna je, mislim da zaradi cepljenja, drugače pa čez dan veliko spančka.
Smo pa ponovno v obdobju, ko jemo zelo, zelo malo, bomo videli, kaj nam bodo rekli v ponedeljek v bolnici na pediatriji. Vam povem, da mi je jedla ponoči ob 03-170ml, nato zjutraj ob 10-60ml, ob 14-150ml in konec. Zvečer smo samo še pripravljal flaške in mlekec je vedno pristal v lijaku. Res groza.
Sva pa včeraj bile na fizioterapiji, kjer mi jo je raztegovala iz enega konca na drugega. Hana je bila še kar pridna, saj ji je poslinila skoraj vse igrače, le na koncu jo je imela že dovolj, in nato je jokala kot dež. Seveda, me je pa učila kako otroka hraniti v naročju, ker jo ne smem posedati v stolček, (čeprav jaz se tega ne držim-sem slaba mama). Ko ji je dajala frutek je šele videla, kaj pomeni hraniti našo punčaro. Niti jezika ji ni mogla odmakniti, vse kar ji je dala je spluvala, tako da smo bile vse tri umazane od frutka. Mi je na koncu rekla, ja vaša punčka pa ne mara jest, mogoče pa še ni pripravljena. Nato je rekla, da naj ji kar na silo izpodrivam jeziček in da naj nič ne čakam, ampak morava s hranjenjem kar hitro zaključiti. Lepo se sliši, čeprav naša rabi 1 urco da poje 30 ml.

nogica: čisto prav si ravnala, ljudje, še posebaj malo starajši oz. osebe, ki nimajo še svojih otrok,  tega sploh ne razumejo, jaz bi ravnala enako.
Moja tašča mi je prejšni vikend tudi malo zagodla, je rekla, ko sem Hani dajala frutek, ja če bi bila pri meni bi pa že znala jest, bi ti tako dober kuhala, da bi vse pojedla in se prav lepo redila. Sem mislila, da že res ne znam prav dajati za jest in da noče odpirat ust, ona pa v enem tednu bi pri meni že normalno jedla, kar pri meni jo pust. Ja seveda, sem bila tiho, doma sem našemu samo malo postokala, vendar je rekel, da verjetno ni mislila nič slabega, le da se je slabo izrazla. Ja, upam, da ima prav, kajti moram jo pa pohvalit, da je res super tašča, saj se lepo razumeva, vedno mi priskoči na pomoč, je pravi cuker. No, ima svoje dni, ampak kdo jih pa nima.

zdej pa grem pogledat če je kuhano, nato pa greva s Hano na zrak in zvečer na rojstni dan k njeni tetki.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.1.2008 13:01:13   
zabica26
sem ji dala Calpol

a mi lahko poveste, za kaj je to zdravilo? velikokrat ga omenjate pa me je začelo zanimat...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.1.2008 13:02:37   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

Kaj naj rečem, pri nas za enkrat še ni duha ne sluha o zobkih. Hana se samo slini, da kar lije od nje, ponoči se nam 3-4 krat prebudi, malo zajokca, čajček in nato spet spi. Dlesni so zaenkrat še v normalnem stanju, le malo bolj sitna je, mislim da zaradi cepljenja, drugače pa čez dan veliko spančka.

kot da bi brala za našga sina user posted image pr nas tut nič o zobkih....pravijo, da je povezano s tem, kdaj so jih dobili starši user posted image
jaz sem v njegovi "starosti" imela že dva...

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.1.2008 13:21:12   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

sem ji dala Calpol

a mi lahko poveste, za kaj je to zdravilo? velikokrat ga omenjate pa me je začelo zanimat...

Calpol je sirup paracetamol. Tako kot npr. Lekadol ali podobno. Je za zbijanje vročine in lajšanje bolečin. Nam ga je prvič napisal p, ko je bila Nika stara 10 mes. in od takrat ga imam vedno doma. Dobi se ga tudi brez recepta.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.1.2008 13:23:14   
zabica26
Hvala, hvala. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.1.2008 13:53:46   
Drnula
Meni je P pri prvem cepljenju  za primer da bi Neca dobila vročino dala na izbiro ali svečke ali Calpol. Odločila sem se za Calpol in počiva v omari od prvega cepljenja.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.1.2008 16:43:33   
Kati81
Spet nas rešujem, da ne zletimo na drugo stran.

Kaja klepeta abababa, ejeee, baba,...

protestira k je mami za računalnikom.

Dons sem že čist pop...... k sem kllicala v Rutarja, naj bi bil kavč že prejšnji teden pa še sedaj ne vedo kdaj bo. Pa čakamo ga tri mesece.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.1.2008 17:02:42   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Dons sem že čist pop...... k sem kllicala v Rutarja, naj bi bil kavč že prejšnji teden pa še sedaj ne vedo kdaj bo. Pa čakamo ga tri mesece. Poznanouser posted image , jaz sem na posteljo čakala skoraj 4 mes., na koncu sem jih klicala in zagrozila da, če bom prej rodila pridem k njim spat user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.1.2008 17:05:59   
nky 23
očitno sem ena redkih, ki je dobila stvari iz rutarj predčasno in ne moreš verjet nič ni manjkalo!

jaz bom pa verjetno zbolela saj se zeloooooooo, slabo počutim, pa še vročine imam 37.7. Upam da se Kevin kaj ne naleze. Pa vse to zdaj, ko je moj na šihtu jaz bi se pa tako dol ulegla za kako urco ali dve...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.1.2008 17:14:59   
KT
nky - en zvrhan koš user posted image , da se hitro pozdraviš - skuhaj si lonec lipovega čaja in ga popij predno greš spat, jutri boš že veliko bolje!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.1.2008 17:20:00   
nky 23
najdeš pa prav tega ki ga nimam domauser posted image , bom mojmu naročila da naj mi ga kupi, kaj res kaj pomaga al je pač čaj čajuser posted image

hvala zauser posted image ...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.1.2008 17:20:57   
nky 23
Kevin e mallo prej zadremal, upam da bo to trajalo čim dlje, da bo čim manj v stiku z menoj.user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.1.2008 17:23:18   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

najdeš pa prav tega ki ga nimam domauser posted image Taka sem user posted image , bom mojmu naročila da naj mi ga kupi, kaj res kaj pomaga al je pač čaj čajuser posted image Ob zadnji virozi so me poleg vročine boleli še vse možni deli telesa - še tisti za katere nisem vedela, da jih imam user posted image , ponoči sem se dobro prepotila, vročina je izginila, bolečine pa počasi izzvenele - pomaga zato kar tvojega pošlji v akcijo! 

hvala zauser posted image ...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.1.2008 17:26:22   
nky 23
ja sem ga že, premišljujem celo da bom kasneje skočla no se bom kar peljala do dežurnega da mi da kak antibiotik, saj me res skrbi za Kevina.
A pa se tvoja Alina kaj nalezla od tebe se nekako ne spomnem da bi kje zasledila?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.1.2008 17:43:46   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

ja sem ga že, premišljujem celo da bom kasneje skočla no se bom kar peljala do dežurnega da mi da kak antibiotik, saj me res skrbi za Kevina.
A pa se tvoja Alina kaj nalezla od tebe se nekako ne spomnem da bi kje zasledila? Na srečo ne, res pa, da sem se držala daleč stran od nje in jo samo na daleč božala user posted image  Konstantno umivanje rok je sigurno tudi pripomoglo - to imam še od takrat, ko sem imela oba starša v bolnici zaradi salmonele (se mi pa to grdo pozna na rokah saj imam kožo na rokah precej izsušeno ampak, saj veš kako vedno rečemo - vse za zdravje svojega sončka!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.1.2008 17:47:59   
KT
Še en resen pogled naše user posted image :

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.1.2008 21:07:58   
Kati81
Mislim punce, dve uri me ni doma in kje nas najdem na drugi strani, da nas ni sram. Pa a se vse crklate al spite. Dons sem sama in mam časa na pretek pa nobene ne bo al kaj?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.1.2008 21:36:52   
Anonimen
Ja res nismo več take čveke. Jaz sem občasno gor Kati.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.1.2008 21:37:44   
Anonimen
KT kolk dobra fotografija in kok dobr model user posted image user posted image user posted image Jaz bi tud kako tako slikico, pa ne znam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?