|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
11.1.2008 22:41:32   
Kati81
Nonica je spekla dobre žemljice:
user posted image

Kaja na kahlici:
user posted image

Po kopanju:
user posted image

Upam, da nisem preveč zatežila s slikami, sam dons sem sama in mam čas se mal igrat.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.1.2008 22:43:11   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

N&B jaz mislim, da Jaka ni preveč bolan. Toliko moja Tara nikoli ne poje. Če ji slučajno uspe enako količino rižolina zvečer pa je to zelo veliko.

Kašlja smo se znebil. "Samo" še nosek spušča in tale vročina ga muči. Ko bi vsaj že tist zobek ven prišel in bi dobila potrditev, da je to od zob. Če bo čez vikend še vročina, bova šla v ponedeljek nazaj k p po napotnice za laboratorij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.1.2008 22:46:46   
Anonimen
Kolk sta dobre Alina in Kaja user posted image user posted image user posted image

Kati a ti daš Kajo vsak dan na kahlico? Jaz sem tudi razmišljala da bi poskusila.

KT kje ti kupuješ cunjice, ker maš vedno kaj zanimivega, pa te zelene so men tako všeč ampak men nič takega pod roke ne pride.

N&B
upam, da so pri Jaku res zobki

Zdaj pa grem v miževo, ker nič ne vem kakšna noč je pred nami - včeraj je blo spet pestro.

NOČ

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.1.2008 22:50:40   
Kati81
Ja Kaja gre vsako jutro na kahlico od nedelje in vsako jutro ji uspe kaj naredit do sedaj je 4x kakala in lulala na kahlico, 2x pa samo lulala. Včeraj smo jo dali tudi zvečer ko smo vidli da se napenja in se je pokakala in polulala. Pol ji ploskamo in govorimo bravo bravo in ona se full smeji. Jo pa ne silim sedet gor ko se naveliča jo dam dol s kahlice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.1.2008 22:57:26   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

KT kje ti kupuješ cunjice, ker maš vedno kaj zanimivega, pa te zelene so men tako všeč ampak men nič takega pod roke ne pride. Moja mama je zakon - ta vse najde, res da na tujem (ker je kar predolgo tam kraljevala in pozna vse skrite kotičke user posted image ) ampak najde pa tisto v kar se zapiči user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.1.2008 22:58:49   
KT
Zdej me pa moj hrbet čist preveč boli in moram tudi jaz v miževo deželo.

Lahko noč in res mirno noč!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.1.2008 22:59:43   
N _ B
Mi bomo kahlico še nekaj časa pustil na podstrehi. Toliko, da shodi in lahko sam pride do nje ter se gor usede. Tudi pri Niki je bilo tako.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.1.2008 23:00:38   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Zdej me pa moj hrbet čist preveč boli in moram tudi jaz v miževo deželo.

Lahko noč in res mirno noč!

Jaz tud grem. Še Niki dam AB in smuk pod kovter.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.1.2008 23:02:59   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Mi bomo kahlico še nekaj časa pustil na podstrehi. Toliko, da shodi in lahko sam pride do nje ter se gor usede. Tudi pri Niki je bilo tako.

Tudi pri nas je kahlica še malo na "pause", sploh jo pa še nimamo tako, da Alini ne preostane drugega kot, da v pleničke kaka user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.1.2008 23:08:26   
Kati81
Lahko noč zaspanki, jaz bom pa še mal po netu brskala.

Ja kahlice smo se mi začeli posluževat samo zato, ker Kaja konstantno vsako jutro kaka, ko ji odvijemo pleničko, zato smo poskusili, da vidimo če pali, sedaj ko pa pali pa kar prakticiramo. Pri mojem bratu je bilo podobno in je bil pri enem letu suh, samo kakal je še v pleničko. Saj ne pravim da bo KAja tud, sam nekaj pa je.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.1.2008 8:20:11   
nky 23
jutro!

jaz sem danes malo bolše zaenkrat upam da bo tako tudi ostalo, celo nekaj malega lahko spravim v želodec, za spreembo od včeraj. Zdaj si bom pa kavico privoščla če bo ostala v trebuhu.
Kevin je zaenkrat še tudi OK, ko bi le tako ostalo. Ponoči je bil priden, se je samo 3x zbudil sam je bil enkrat celo uro buden, drugače pa je bilo ok.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.1.2008 9:41:22   
Kati81
Dobro jutro še od naju!

Danes smo spali bol tko tko, jo je nekaj ščipalo po bušiju. Se je zbudila ob 2 pol pa se je do 3 zvijala in prdela. Ni hotla ne čaja ne mleka, ob treh pa čudežno prenehalo spila malo mleka n smo že spali do jutra.

Zdej pa mami zajtrkuje.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
12.1.2008 12:19:00   
KT
Dan!

Mi spet spimo zato na hitro - noč BP user posted image , zbudila se je ob 7.00 pri meni malo popila in zaspala nazaj do skoraj 9.00. Vročine trenutno nima in je bila dopoldan kar dobre volje, bomo videli kaj bo prinesel dan.

nky - samo, da si malo bolje - pa vseeno se še poskusi držat stran od Kevina, da se ne bo kaj nalezel.

Kati - boga Kaja - kaj pa misliš, da jo je zvijalo? 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
12.1.2008 12:57:20   
Kati81
KT veš mislim da je krivo vbrizgavabje fiziološke v nosek, da se spuca, takrat jo nekaj popije in seveda zraven poje full zraka in verjetno jo to daje, ker jedla ni nič takega, da bi jo napenjalo. Ker že prejšnjič ko je bila smrkava in sem ji fiziološko špricala v nosek se je ponoči to dogajalo. Tko da upam da to hitro mine in bo spet vse po starem.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
12.1.2008 13:50:37   
*ANA*
Lep deževen dan še od nas user posted image

Za vse bolančke in bolane najprej en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravimo.

No naše koze so dobile pravo obliko, tiste ki so bile včeraj majhne so se danes pokazale v pravi velikosti user posted image in jih je velikoo več.
Ampak saj bo kmalu mimo user posted image .

Danes zjutraj pa sva šle s Pio v Italijo malo zapravljat na razprodaje.
Sva kupile nove telovadne copate in da sva do njih prišle sva morale čakat pri vratih- taka gužva je bila user posted image ,no pa je bila zelo pridna in jih je počakala user posted image .
In naša Pia ne bi bila Pia če si ne bi zbrala Geox telovadnih z lučkami user posted image .
Potem pa sva šle še malo za Svita majčk bombažnih kupit in potem še v lekarno po Fenistil gel za kozice in na srečo mi je Pia prišla še kako prav -sva čakali v vrsti ki je bila izredno dolga in ona meni mami lulat, pa je ena teta to slišala in je rekla lekarnarju naj nama da naprej ker punčko lulat tišči user posted image , tako da sva bile hitro fraj user posted image .

Ta čas pa sta Svit in tatko se lepo doma igrala user posted image .

No upam da nisem preveč zatežila user posted image .

Pa lep deževen dan user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
12.1.2008 14:53:32   
mentos
dober dan

pri nas je danes bolj turobno, dež in zaspan dan. Nas je pa že zjutraj poštar spravil v slabo voljo, ko nam je prinesel odpustnico od pediatrije iz LJ. Izvidi niso kaj preveč obetavni, zato moramo v ponedeljek ponovno na pregled urina in krvi. Presajalni testi so pokazali, da ima povišano aglutarično kislino, zato predlagajo ponovno kontrolo, da se izključi možnost glutarične acidemije. .Prav tako so povišane aminokisline v plazmi:hidroksiprolin je 1,6-krat povišanj nad zgornjo mejo. Seveda, naš je vse te izraze preučil, prebral na spletu in nas vse spravil v strah. Upam, da bo vse ok in da nas nič kaj kujšega ne čaka.

Evo, da ne bom preveč morila, vam želim lep vikend.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.1.2008 15:23:32   
mentos
Alina in Kaja pravi lepotični, user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.1.2008 15:35:24   
ŠpelaP
Ojla!
Jaz sem pa očitno, kot ponavadi, prehitro hvalila dan pred nočjo, s tem, ko sem rekla, da upam, da se Sara ne naleze od Tima. Jok, bratec... Danes ponoči mi je še ona zakuhala.user posted image Pa kar nekaj je cmevkala in ni bila nič kaj voljna zizati... Zdaj pa že kar dolgo spi, se vidi, da jo je vročina zdelala. Zjutraj je bila taka kot po tridnevni žurki. Sem pa ponoči, ko tako nisva spali, prav opazovala naraščanje njene vročine. Dokler je imela mrzle rokice, ji je vročina kar naraščala, potem pa je kar naenkrat dobila tople rokice in se je naraščanje vročine ustavilo. No, potem je pa tako že tudi svečka prijela in se je začela potiti. Upam, da bo pri njej tudi začelo iti na bolje čez dan-dva kot pri Timu. Dva dni je bil res ubog kot prazen žakelj, danes je pa že kar OK! Upam, da se pri Sari ne bo kaj zapletlo, ker je šele po cepljenju. No, v času cepljenja je bila zdrava, to je glavno, a ne da?!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.1.2008 15:39:19   
Kati81
Mentos držim pesti da bo s Hano vse ok, in da bodo tudi naslednji izvidi bolje.

Špela pa tudi za Saro da se pozdravi in da ne bo bolna.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.1.2008 20:17:44   
*ANA*
Samo toliko da nas malo bolj gor pomaknem user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
12.1.2008 21:22:27   
n€na
čer,

Kaja bravo, si full pridna punca ko že greš na kahlicouser posted image .

Hana,želim ti čimboljše izvide, da se bo izkazalo da je vse dobro in enga user posted image , ki bo naredu da bo vse ok

Sara tebi in ostalim pa user posted image , ki vas bodo čuvali, da ne boste bolani.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
12.1.2008 22:43:45   
ŠpelaP
Hvala za lepe želje za zdravje!
Moja dva brenčača sta končno mrknila. Tim je danes bil že kar OK, samo bo verjetno vseeno prihodnje dni še kak dan doma. Vrtec ga bo že počakal. Sara je bila pa danes res kar uboga. Vročina ji, na srečo, ni narasla čez 38,5. Ko ji je proti večeru začela padati, je bila tudi bolj ješča. No, prej, ko je pa še naredila zaporedoma dve porciji v pleničko, je postala kot prerojena. Je začela kar nekaj čebljati v postelji. Tako, da če ji bo vročina padla, da ne bo kašljala, da ji bo šlo vidno na bolje, je verjetno v ponedeljek ne bom peljala k zdravniku, da se tam ne bo še česa novega nalezla. Mi je pa malo sumljiva tudi spodnja dlesen. Ne vem, če ni na pohodu sp.leva enka. Sploh ni pustila, da bi ji potipala. 

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
12.1.2008 23:27:45   
N _ B
Čer.

Sem končno uspela prit do povezave. Nekaj mi nagaja internet. Že kak teden večkrat dnevno sploh ni povezave s strežnikom. Enako je bilo zvečer. Ko sem že pisala in hotela objavit sporočilo, me je pa ven vrglo. Sem klicala na siol in je očitno težava v povezavi med modemom in njimi, ker se podatki izgubljajo. Pridejo pogledat.

Pri nas se še vedno spopadamo z vročino.
Jaka ne kašlja več in smrka občutno manj, ampak popoldan mi je spet zakuhal do 38,2.Pojma nimam kaj
je to. Jaz sem šla zjutraj v shoping in k očetu. Mož je imel otroka doma. Je bilo vse ok. Spal je vmes slabo uro. Ob enih je šel spet spat in se čez uro in pol zbudil prava jokica. Nič mu ni bilo prav, tud dotaknit se ga nisi smel. Obrisat nos je bilo sploh joj. Ko je prišlo do 38,2, sem mu dala sirup in je čez 20 min zaspal in se čez pol ure zbudil kot prerojen. Res, nisem več pametna. Pojedel je pa dons:
2:30 dojenje (takrat se je 1. zbudil od 19:00)
7:00 dojenje
10:00 sadna kašica 190 g
12:00 dojenje pred spanjem
15:00 krompir, bučke, meso 140 g
18:00 mlečna kašica 120 g
19:00 dojenje (le za žejo, ker je bil očitno sit. )

Pred spanjem je bil ful razpoložen. Sem ga umila in ga potem skoraj pol ure pustila le v bodiju brez pleničke. Prav užival je. Zaspal je brez vročine. Bom videla, kaj bo jutri. Če bo spet temperatura, v ponedeljek kličem p.

ŠpelaP: tud jaz sumim zobke. Sam user posted image to ne more trajat več kot en teden. user posted image Levo spodaj dvojka in desno zgoraj dvojka. Ima precej trdo. Isto je občutljiv in npr. piškota sploh ne more jest. Se začne full jokat. Nika je imela vročino in vse znake nahoda, ampak to le kak dan prej. Ko je zobek prebil dlesen je bilo vse bp.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
13.1.2008 7:49:52   
KT
Sara in Jaka user posted image user posted image user posted image , da vama bo hitro, hitro bolje!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
13.1.2008 7:51:27   
KT
Dobro jutro zaspanke in zaspančki,

No, saj jaz sem tudi še malo zlepljena ampak sem morala dat naši sončici za pit, ker je bila malo žejna - zdaj pa spet spi.

Jaz si bom pa skuhala eno user posted image  - bi še katera mogoče?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?